Hae
Palasia Arjestani

Elämäni tärkeimmät

Processed with VSCO with c1 preset

Kaupallinen kampanja // Yhteistyössä Sabora & Suecos.

Mun perhe on ollut mulle korvaamaton tuki ja turva viime päivinä. En tiedä miten olisin selvinnyt näistä päivistä ilman miestä ja lastani. Olen tarvinnut apua ruuanlaitossa, peseytymisessä, pukeutumisessa ja ompahan mies joutunut sheivaamaan myös kanaloitani! Tyttö on kasvanut silmissä kiukuttelevasta uhmaikäisestä avuliaaksi ja itsenäiseksi pieneksi neidiksi. Puhuttiin tytön kanssa paljon mitä tulee tapahtumaan, kun äidin käsi on kantositeessä ja toimintakyvytön. Hänen pitäisi auttaa minua arkiaskareissa ja opetella pukemaan itsenäisesti. Tokihan hän senkin jo osasi, muttei halunnut ja tästä asiasta taisteltiin päivittäin. Lupasin tytölle olla hänen kanssaan niin paljon ulkona ja leikkiä kuin hän vain ikinä tahtoisi, jos hän auttaisi minua. Ja nämä lupaukset ovat pitäneet joka ikinen päivä.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Me ollaan tytön kanssa vietetty tuntikaupalla aikaa ulkona viime päivinä. Hän on sen verran vilkasta ja menevää sorttia, että yhdet kengät on jo tälle ”kesälle” loppuun ajettu ja toiset tennarit menossa. Sama kulutustahti on vaatteiden kanssa. Itse koen, että lapsen kenkien tulee olla käytännölliset, helpot puhdistaa ja ennen kaikkea hyvät jalassa. Jos ne vielä saa nopsaan pois jalasta ja takaisin niin isot plussat siitäkin! Suuresta kulutustahdista johtuen en halua tytölle mitään överikalliita kenkiä hankkia, koska tässä asiassa kalliit ei ole aina paremmat. Vähän aikaa sitten saatiin tytölle testattavaksi Suecos Loki kids-kengät ja niillä on pistelty nyt menemään leikkipuistossa ihan urakalla. Tyttö tykästyi pinkkiin väriin ja kenkien helppouteen, minä taas kevyeen materiaaliin ja helppohoitoisuuteen. Kengät ovat todella hyvin hengittävät ja valmistettu ultrakevyestä EVA-materiaalista, joka on helppo puhdistaa ja kengät voi tarvittaessa jopa desinfioida kloorilla. Materiaalinsa ansiosta kengät on niin kevyet että ne jopa kelluvat veden pinnalla. Sekin ongelma ratkaistu nimim. yhdet kengät järvestä viime kesänä onkinut…

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Käytiin eilen koko perheen voimin läheisen koulun takapihalla kiipeilemässä ja leikkimässä. Rakastan tällaista yhteistä perheaikaa yli kaiken! Tyttö on nyt keksinyt koulun köysiradan ja vaikeammat kiipeilytelineet. Voi sitä onnen hetkeä, kun hän ensimmäisen kerran uskalsi kiivetä korkeaan kiipeilytelineeseen ja pääsi laskemaan isoa liukumäkeä alas. Uudet kengät pysyi hyvin matkassa, vaikka vauhti oli kova. Ja jopa minäkin pysyin matkassa vaikka käytössä oli vain yksi käsi 😀 Mun jalassa olevat siniset tennarit ovat myös Suecosin mallistosta ja ovat olleet varsin passelit mun jalkaan. Nämä oli itseasiassa tarkoitettu työkäyttöön, mutta kun en kykene nyt töissä olemaan niin tepastelen niillä vapaa-aikana (siis sairaslomalla…). Suecosin kenkiä on siis saatavilla aina ammattikengistä vapaa-ajan kenkiin ja lasten kenkiin. Kaikki kengät vähän niin kuin saman katon alla! Koko malliston löydät täältä.

Processed with VSCO with c1 preset

Mitkä teidän mielestänne on lasten kenkien tärkeimmät ominaisuudet?

Minäpä lähden nyt hakemaan lapseni päiväkodista ja lähdetään valloittamaan se kaikista isoin kiipeilyteline!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *