Hae
Palasia Arjestani

Perjantaifiilis!

Perjantai, ah, mahtava päivä! Mulla on se hyvä taito, että pystyn heittämään kaikki duuniasiat mielestä kun pistän perjantaisin duunipaikan oven kiinni. Tänään meinasin tuoda mukanani muutamat laiteohjeet selattavaksi, mutta viime hetkillä päätin etten kotona halua mitään työasioita miettiä. Viikonloput on relaamista varten! Perjantain kunniaksi kävin ostamassa herkullisen salaatin iltaruuaksi ja tytölle vähän uusia vaatteita. Ruokakaupan kautta kotiin, pikku siivoukset (täällä on edelleen ihan sekaista…) ja hetki rentoutumista. Kummasti on tätä ylimääräistä kotoiluaikaa kun ei käy treenaamassa 😀 

Perjantaifiilis :D

Perjantaifiilis 😀

Oon mä itse asiassa tällä viikolla jo treenannut! Kokonaista yhden kerran. Kävin keskiviikkona vähän haistelemassa mikä on boksilla meininki ja meinasin masentua siihen paikkaan kun astuin ovesta sisälle. Kiva on se on taas alottaa asiat pisteestä nolla just kun pääsin hyvään vauhtiin. Nyt menee taas muutama viikko aikaa ennen kuin keuhkot on kunnossa ja tulokset samoissa kuin ennen. Näillä kuitenkin mennään! Boksilla vetäsin muutamat leuat (totesin etten flunssan aikana ole oppinut kippaamaan), muistelin miten päin tankoa kädessä pidettiinkään ja loppuun kevyet lihashuollot.

Pelkällä tangolla otin muutamat setit rinnallevetoja.

Pelkällä tangolla otin muutamat setit rinnallevetoja.

kuvia 006 kuvia 007 kuvia 008Eilen käytiin Annan kanssa Kevätmessuilla. Paljonhan siellä oli kaikkea, varsinkin syötävää ja kukkia! Sisustuspuoli oli aika pieni, aivan liian pieni, mutta puutarhapuolessa oli sitäkin enemmän nähtävää. Pyörittiin hetki myös rakennuspuolella, jossa käytiin ihastelemassa talopaketteja. Jos vaan voitan huomenna lotossa niin…. 😉

IMG_20140403_070712

kuvia 021 kuvia 019 kuvia 020 kuvia 018

Itse tykkään keräillä talteen ideoita sisustusjuttuihin, mutta muutamaa osastoa lukuunottamatta sisustusjutut oli aika vähäisiä. Nauratti kun luin Annan postauksen messuista läpi, kun hän oli kuvaillut paljon kukkia ja saanut kauniita kuvia sieltä täältä ja mun kuvat oli lähinnä ruuasta 😀

Kuva Annan blogista.

 

Tällainen korituoli olis kiva partsilla! Kuva Annan blogista.

Annan kanssa käytiin treffaamassa Fitfashionin bloggaria Ainoa Greenstreetin osastolla, jossa oli tarjolla raakasuklaakonvehteja, mustikkaraakakakkua, smoothieita sekä pakurikahvia, nam! Greenstreetillä on muuten tarjolla workshoppeja raakasuklaan sekä raakakakkujen tekoon, kannattaa käydä tsekkaamassa aikatauluja jos kiinnostaa 🙂 Itse meinasin mennä ainakin raakakakkuja tekemään!

Bloggari kuvaa bloggaria :)

Bloggari kuvaa bloggaria 🙂

 

Lopputulos oli tällainen! Kuva Annan blogista.

kuvia 027 kuvia 029 IMG_20140403_163131 kuvia 024 kuvia 028 IMG_20140403_192834 kuvia 026Raakasuklaakonvehteja oli tarjolla kahta erilaista: toisissa oli goji-marjoja ja toisissa kaakanobsejä. Molemmet todella hyviä! Mustikkaraakakakussa oli ainakin mustikkaa, avocadoa, cashewpähkinöitä, raakakaakaota, kaakaovoita… Tuhtia tavaraa mutta todella hyvää 🙂

MInä & Anna. Melkein iskee vauvakuume tuon masun vieressä!

Mun ostoksiin kuului lähinnä kasveja ja kolme erilaista chilisuklaata. Mies aina valittaa ettei mikään chili ole riittävän tulista niin ostin meille sitten naga morichin taimen! Katsotaan miten suu pannaan sen kanssa 😀 Ostin myös pari erilaista chilin siementä ja ne on tarkoitus laittaa kasvamaan tänä viikonloppuna yhdessä tomaattien, kesäkurpitsan, basilikan sekä kumkvattien kanssa. Näilläkin messuilla oli tarjolla suklaapäällysteisiä hedelmiä sekä marjoja, mutta olin niin täynnä raakakakusta etten kerrassaan pystynyt. Anna hoiti sen homman kotiin 🙂

Banaania, mansikkaa ja valkosuklaata, ei voi olla pahaa!

Banaania, mansikkaa ja valkosuklaata, ei voi olla pahaa!

kuvia 022 kuvia 023Mitä veikkaatte, onko ylläolevat muffinssit syötäviä vai ei? 😉

Messuilla on joka kerta yhtä hauskaa käydä ja hyvässä seurassa aika lentää siivillä! Nytkin kierreltiin parisen tuntia ennen kuin kummankin oli pakko rientää seuraavaan paikkaan. Tässä kuussa taisi olla tulossa vielä yhdet mielenkiintoiset messut Messukeskukseen, ainakin Lähi- ja Luomuruoka sekä Lapset- messut taisi olla samassa. Sinne siis seuraavaksi 🙂

Me päätettiin lähteä tytön kanssa nyt uimahalliin, joten heipat teille ja muksaa perjantai-iltaa!

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Aino kirjoitti:

    Hahhah ihan huippuja kuvia! 😀 Ja oli kiva taas nähä – ens kerralla ehkä jossain muissa merkeissä entä messuilla? Hahha! Voitais hei yhessä mennä raakakakku-workshoppiin, eikö ois hyvä idea? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *