Hae
Palasia Arjestani

Blogin uudet tuulet!

Processed with VSCO with 5 preset

Vitsi miten hieno fiilis: mä oon vihdoin terveenä ja täällä puhaltaa uudet tuulet! Lauantai meni totaalisesti sängyn pohjalla huonoa ja flunssaista oloa potiessa, mutta eilen elämä alkoi jo kirkastua. Eihän tauti kestänytkään kuin vaatimattomat kaksi viikkoa. Jokohan nyt saisin olla terveenä ja lähteä treenaamaankin?  Treenijuttuja on tosin luvassa vasta keskiviikkona, koska tänään olen iltavuorossa töissä ja huomenna on mm. lapsen päiväkotikuvausta sekä uintireissu Flamingoon. Ihanaa päästä polskimaan ja rentoutumaan porukalla.

Viikonloppu meni levätessä ja syödessä hyvin. Perjantaina pidettiin tytön kanssa pizza-perjantai ja leffailta ihan tyttöjen kesken. Kotihommat jätettiin sikseen ja oltiin vain. Olin perjantaina jo todella väsynyt ja lepo teki terää. Katsottiin jotain lasten leffaa ja olin sen jälkeen valmista kauraa sänkyyn. Uni tuli sekunnissa. Lauantai jatkui täysin samalla mallilla. Jo aamusta asti olin väsynyt kuin mikä eikä minkään sortin kotihommat kiinnostaneet pätkääkään. Niinpä keskityin lepäämiseen ja syömiseen, lauantai kun oli. Käytiin päivällä hakemassa Metsäojan lihatilaus, mutta muuten en juuri nenääni näyttänyt ulkona. Haaveilin vain terveemmästä olotilasta. Kuin ihmeen kaupalla fiilis alkoikin parantua illan aikana ja eilinen päivä meni jo ihan normaaleissa merkeissä. Elämä voitti sittenkin, jälleen kerran! Nyt toivon, että nämä pöpöt olisi hetkeksi selätetty.

Sain eilen idean ja perustin blogilleni samaa nimeä kantavan Youtube-kanavan. Tykkään itse todella paljon videoiden teosta ja aion alkaa panostamaan niihinkin enemmän. Ensimmäisenä täytyy hankkia kunnollinen videoiden editointiohjelma sekä kameraan mikrofoni, jotta ääni kuuluisi moitteettomasti. Vlogi kantaa siis nimeä Palasia arjestani ja tulee käsittelemään samoja aiheita kuin blogikin. Vlogiin juttelen enemmän ajankohtaisia asioita ja juttuja, joita on mielen päällä kulloinkin. Julkaisin vlogiin eilen jo ensimmäisen videon, jonka kanssa oli tosin isoja ongelmia. Editointiohjelma ei ottanut toimiakseen ja jouduin lataamaan videon youtubeen ilman editointia. Mutta jostain on aloitettava! Kanavaa pääset katselemaan ja tilaamaan tästä. Treenivideot tulevat vanhalle omaa nimeäni kantavalle kanavalle aivan niin kuin ennenkin ja niitä pääset katselemaan tästä.

Tällaiset uudet tuulet täällä puhaltaa 🙂 Miltäs kuulostaa? Ihanaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia

 1. Taru Mari/www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

  Videot on kivoja! 🙂 Itsekin oon muutaman videon julkaissut, mutta jostain syystä teksti tulee luontevammin. Tuntuu että videolla pitäisi olla joku kunnollisempi aihe kuin pelkässä tavallisessa postauksessa. Niimpä videoita on tullut vain joka toinen viikko. Videot oon tehnyt aika huumorilla, mutta ehkä jossain vaiheessa teen vähän vakavammalla otteella. 🙂 Pitääkin käydä kurkkaa sun tubekanava:)

  • Jonna kirjoitti:

   Musta taas videolle on helpompaa höpöttää! Mikäs sun kanava on?

   • Taru Mari/www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

    https://www.youtube.com/channel/UCk3rJTa9gC7mnKqRhDQtdQw

    Tuolta! 🙂 Jep on musta helppo höpöttää mutta joskus tuntuu että ei voi julkaista jos on pelkkää höpötystä vaikka itsekin tykkään välillä höpötysvideoista. 😀 Me ollaan muuten varmaan käyty joskus samalla salilla, East Bodylla? 😀

    • Jonna kirjoitti:

     Niin muuten ollaan käyty!Kasvot on varsin tutut 😉 Hei millä ohjelmalla sä editoit videoita? Mulla on suuria ongelmia tällä hetkellä, kun mun editointiohjelma ei toimi, vaikka asensin sen jo uudelleenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *