Hae
Palasia Arjestani

Vähän erilaista settiä välillä!

Processed with VSCO with c1 preset

Eilinen oli kaikin puolin hyvä ja onnistunut päivä. Remuttiin aamupäivällä pulkkamäessä ja päästiin posket punaisina anopin ruokapöytään. Jotenkin oli parempi fiilis koko päivän kuin aikoihin! Pikku hiljaa olen alkanut ymmärtää ettei elämä suinkaan tähän lopu vaikka vähän käsipuoli nyt olenkin. Täytyy ottaa tämäkin vastoinkäyminen mahdollisuutena, ei uhkana. Ainahan näistä hetkistä jotain oppii ja on ollut kiva huomata, että tarjolla on paljon muitakin lajeja kuin crossfit, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Crossfitissä olkapääongelmat on kovin yleisiä ja mä nyt satun olemaan yksi onnettomista, joka tällaisen on saanut osakseen. Punttitreeneissä ei kestäneet polvet ja nyt ei kestä olkapäät. Polvien kipuilut tosin johtui todennäköisesti väärästä kyykkytekniikasta, koska crossfitissä samaa ongelmaa ei ole ollut.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Eilen tein taas kotitreeninä pilatesta, vatsatreenin ja joogaa. Täytyy sanoa, että ihan hauskaa vaihtelua tämä on. Aika karua oli huomata miten jäykkä mä olen. En taivu juuri mihinkään joogaliikkeisiin ja jos taivunkin niin kiristää joka kohdasta. Ei olisi ollenkaan huono idea alkaa tekemään joogaakin useammin. Ehkäpä otan tästä nyt itselleni uuden projektin! Toinen projekti voisi olla pistoolikyykky, jota en saa kuin oikealla jalalla. Yllättäen vasemmalla puolella ei liikkuvuus riitä. Osteopaatille täytyy päästä kunhan nämä pahimmat kivut ja jomotukset ovat ohi. Ja liikkuvuustreeniä vaan lisää, lisää ja vielä lisää.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Mä oon tässä miettinyt, että ehkä on ihan hyvä että joutuu vähän miettimään välillä asioita. Pohtimaan elämää ja omia tavoitteita. Nyt tässä on meneillään jotain normaalista poikkeavaa ja jännä ja uskon, että tämäkin tilanne tuo vähän uutta suuntaa elämään. Osaampahan taas ainakin arvostaa omaa terveyttä enemmän kunhan se kivuton hetki tästä tulee. Kun tätä arkea porskuttaa vain tasaista vauhtia eteenpäin niin asioita ei tarvitse pysähtyä miettimään missään vaiheessa. Kaikki etenee automaattivaihteella. Mulla alkaa viikon päästä Unelma Itsestä-verkkovalmennus ja täytyy sanoa, että se tuli aika hyvään saumaan! Olen tällä hetkellä vähän sekaisin kaikesta ja ajatukset risteilee päässä. Tällä hetkellä ei ole minkäänllaista unelmaa itsestäni, lähinnä paljon suunnitelmia. Nyt on siis hyvä hetki miettiä omaa hyvinvointia ja löytää keinoja sen parantamiseen. Kurssiin kuuluu myös treeni- ja ravinto-ohjeita, mutta minua itseäni kiinnostaa eniten tuo henkinen puoli. Siinäpä sitä onkin tekemistä 😀 Onko teille tuttu Unelma itsestä-valmennus? Minkälaisia kokemuksia?

Processed with VSCO with c1 preset

Jos innostuit kurssista tai se kiinnostaa muuten niin blogin lukijat saavat koodilla jonna1983 kaikista unelmaitsesta.fi sivuston tuotteista -15% alennusta. Ehkäpä ollaan samalla kurssilla?

4 kommenttia

 1. Suvi kirjoitti:

  Pieni joogavaroitus: Mulle tuli pitkäksi aikaa selkään vaivaa aurinkotervehdyksistä. On jonkinverran ilmeisesti yliliikkuvuutta, enkä oikein osaa himmailla, niin erikoisia rutinoita ilmestyi. Kannattaa tosiaan kuunnella itseään (jos osaa :D) ttei tule joukon jatkoksi välilevyongelmia… Krempat on kyllä ärsyttäviä, tiedän tunteen kun tekis mieli muttei pysty!

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla ei ainakaan ole yliliikkuvuutta, päinvastoin. Mun pitää ihan rauhakseen lähtee liikkeelle etten reväytä jotain paikkaa 😀

 2. Hanna H. kirjoitti:

  Noi Addun trikoot on kyllä niin hienot, edelleen! 🙂
  Mahtaakohan niitä saada Suomesta? Muistanko oikein, että ostit ne Turkista?

  • Jonna kirjoitti:

   Ei ole vielä vastaan tullut missään, harmi sinänsä, koska nää on kyllä hienot! Samaa sarjaa olis ollut myynnissä myös lyhyt-ja pitkähihainen paita ja olikohan tanktoppi ja takkikin. Jos olis ollut enemmän rahaa niin olisin ostanut ne kaikki 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *