Hae
Palasia Arjestani

Ateriaideoita viikolle 45!

photogrid_1478432414463

*Sis.mainoslinkin

Mikäs onkaan mukavampi tapa lopetella viikkoa kuin miettiä seuraavan viikon ruokia valmiiksi! Itse kun rakastan ruokaa yli kaiken ja reseptejäkin on kertynyt blogihistoriani aikana melkoisesti niin yritän saada tällaisen ideapostauksen tehtyä teille valmiiksi joka viikko. Miltäs kuulostaa? Meillä on tapana suunnitella seuraavan viikon ruokalistaa valmiiksi sunnuntaina ja valmistetaan samalla useamman päivän ruuat kerralla. Näin säästyy aikaa, rahaa ja hermoja! Tässä ruokaideoita viikolle 45, olkaapa hyvät 🙂

Maanantai: Jauheliha-bataattivuoka 

kuvia-0015-800x552

Aloita viikko tekemällä suurempi satsi ruokaa! Kuva ei tee ruualle oikeutta (koska vanha), mutta tämä jauheliha-bataattivuoka on yksi blogini suosituimpia ja hatuimpia reseptejä. Ohje on gluteeniton ja maidottomat saat siitä korvaamalla voin öljyllä. Ohjeen löydät täältä.

Tiistai: Ellan täyteläinen kookospuuro

2015-09-07-09-58-15-1-800x600

Tiistaille herkullinen idea aamupalaksi! Ellan täyteläinen kokospuuro on ehkä parasta puuroa, jota olen koskaan syönyt. Makeutta banaanista ja rusinoista, makua kookoksesta ja ihanaa suutuntumaa manteleista. Reseptin löydät täältä.

Keskiviikko: Chili-katkarapuja sta

kuvia-0131-800x452

Tämäkin resepti on pitkälti yli kaksi vuotta vanha, mutta toimii edelleen! En juuri pidä katkaravuista, mutta tässä pastaa ne maistuvat todella hyvältä. Tulisuutta voi jokainen säädellä helposti chilin määrällä. Helppo ja nopea arkiruoka! Reseptin löydät täältä.

Torstai: Porkkanakeitto raejuustolla

2015-10-19-07-29-12-1-800x600

Rakastan keittoja yli kaiken, varsinkin erilaisia sosekeittoja! Ne ovat täyttäviä, mutta samalla suhteellisen kevyitä. Teen aina kerralla suuremman satsin, jolloin keittoa riittää myös seuraavalle päivälle töihin. Reseptin löydät täältä.

Perjantai: Pinaattinen uunilohi bataattimuussila 

img_20150220_185141-800x800

Reseptejä selatessa huomasin, että olen käyttänyt aika paljon bataattia eikä ihme – pidän siitä valtavasti! Lohi on aina hyvää, mutta siihen kaipaa välillä vaihtelua. Reseptin pinaattikuorrutus tuo kivasti lisää loheen ja bataatinkin voit halutessasi korvata perunalla tai koko lisukkeen jollain ihan muulla! Reseptin löydät täältä.

Lauantai: Tortillapizzaa ja leivontaa 

tortillapizza

Lauantaina tykkään itse viettää hieman enemmän aikaa keittiössä, mutta se aika kuluu yleensä leipomiseen. Tortillapizzat ovat todella hyviä ja näppäriä tehdä! Valmistuvat hetkessä  joten aikaa jää muullekin. Reseptin löydät täältä.

Jos jauhopeukalo kovin vipattaa niin kokeile vaikkapa suussa sulavia brookieseja tai terveellisempää 3 raaka-aineen suklaakakkua!

kuvia-007-800x355

2016-01-04-07-50-06-1-800x600-1

Sunnuntai: Puolukka-kookos smoothiebowl

2016-02-14-07-40-08-1-800x600

Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa sunnuntai aamulenkillä raikkaassa säässä ja nautiskella terveellinen ja ravitseva smoothiebowl aamupalaksi! Itse kaipaan aina sunnuntaina jotain terveellistä ja freshiä lauantain herkutteluiden jälkeen. Reseptin löydät täältä.

Toivottavasti saitte kivoja ideoita näistä itsellenne ja arkikokkailut helpottavat edes vähän! Olisiko tällaiselle koosteelle tilausta jatkossakin? Ja hei, omia ideoita arkikokkailuihin saa jakaa kommenttiboksiin!

Ps. Vielä tämän päivän saatte Ellokselta 50% alennusta tuotteista, joissa merkintä POISTOMYYNTI! Kannattaa käydä tsekkaamassa josko löytyisi jotain kivaa kotiin tai salille 😉 Suoraan tuotteisiin pääset tästä*. Itse tilasin juuri lakanoita sekä alusvaatteita! Nämä tarjoukset voimassa siis enää tämän päivän!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee tuotteita, joissa on merkintä POISTOMYYNTI. Alennus on voimassa 6.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin tai kampanjahintaisiin tuoteisiin. 

8 kommenttia

  1. Erja kirjoitti:

    Hyvältä kuulostaa!

  2. Jenna N. kirjoitti:

    Hyvä ajatus, ruokavinkit on aina tervetulleita.
    Meillä on sama tapa, sunnuntaina valmistellaan seuraavan viikon ruuat. Ollaan opittu nauttimaan siitä että sunnuntaista kuluu muutama tunti keittiössä häärätessä.
    Herkkuvinkiksi ; suklaapuuro.
    Tehtiin just äsken kauramaitoon gluteenittomana karkeista riisijauhoista. Tuunattiin valmis jäähdytetty ja vispattu puuro kaurakermavaahdolla, sekoitettiin vaan keskenään. NAM !!

    • Jonna kirjoitti:

      Suklaapuuro kuulostaa sellaiselta, että maistuu varmasti meidän tytöllekin. Vielä kun markkinoi sen painottamalla sanaa Suklaa niin varmasti kelpaa 😀

  3. Kata kirjoitti:

    ateria_ideoita 😉

  4. Outi Karita kirjoitti:

    Oi, tuo smoothiebowl on kaunis!
    Paljon samantapaisia ruokia, mitä itsekin tulee usein syötyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *