Hae
Palasia Arjestani

Kookos-pähkinäfudge

Kas, mustahan alkaa tulla melkoinen fudge-mestari 😀 Eilen mietin pitkään että mitähän leipoisin kun laatikoista löytyi vähän sitä sun tätä muttei mitään riittävästi resepteihin joita olisin halunnut tehdä. Päädyin sulattelemaan vesihauteessa muutamaa eri raaka-ainetta ja lisäsin lopuksi ripauksen muutamaa lisää ja fudgeahan siitä tuli! Erilaista kuin edellisellä kerralla muttei suinkaan huonompaa 😉

20140705_101926

Kookos-pähkinäfudge

04072014 2014-07-03 002 04072014 2014-07-03 001

Sulata kookosöljy, kaakaovoi sekä maapähkinävoi vesihauteessa vispilällä koko ajan hämmentäen. Anna jäähtyä hetken. Sekoita mukaan agavesiirappi, vanilja sekä suola. Kaada pieneen astiaan, ripottele päälle pilkotut carob-päällysteiset parapähkinät, kietaise kelmu päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa palasiksi ja herkuttelee hyvän kahvin kanssa <3

20140705_101911(0)

 

 

* postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia

 1. jennie kirjoitti:

  Siis nam! Justiinsa oli juttua fudgesta ja tämä näyttää niin namilta ja koostumukseltaan täydelliseltä että on ehkä pakko kokeilla. Kiitos!

  • Jonna kirjoitti:

   No ei muuta kuin tekemään vaan! Fudge on uskomattoman helppoa tehdä eikä vaadi montaa raaka-ainetta 😉

 2. Heidi kirjoitti:

  Kuulostaa herkulliselta, täytyy testata. 🙂 Sulta löytyy niin paljon näitä ihania reseptejä, että mahtaisitko tietää jonkin hyvän reseptin raakalakulle? Ostin joskus purkillisen ja rahkaan olen sitä silloin tällöin hitusen laittanut.

  • Jonna kirjoitti:

   En ole vielä raakalakun reseptiin törmännyt mut pinterestistä löytyy varmasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *