Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Piltti banaani-vadelmapuuro.

Buzzadorina saan aina silloin tällöin kivoja tuotteita testattavaksi ja kavereille jaettavaksi. Tällä kertaa pääsin mukaan Piltin kampanjaan, jossa sain vauvalle maistatettavaksi banaani-vadelmapuuroa.

Mukava paketti Buzzadorilta!

Puuro on valmistettu pohjoismaisista viljoista, maustettua marjoilla ja hedelmillä, ja siihen on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita (rautaa, sinkkiä, A- ja C-vitamiinia), jotka yhdessä auttavat vahvistamaan lapsen luontaista vastustuskykyä. Banaani-vadelmapuuro on sokeroimatonta ja se maistuu kauralta, vadelmilta ja banaanilta.

Banaani-vadelmapuuron lisäksi meidän tytölle on maistunut Piltin Päärynä-mustikkapuuro. Maustamattomat ei neidille uppoa ihan niin hyvin, liian hyvälle on oppinut 🙂 Piltin puuroja on saatavilla hyvin varustelluista marketeista ja tälläkin hetkellä ainakin Cittarissa pyörii hyvä tarjous Piltin puuroista: kolme kahden hinnalla. Käytiin hamstraamassa 🙂

Aamupuurolla 🙂

Positiivista näissä puuroissa on näin isomman ihmisen näkökannalta niiden tekemisen helppous ja paketin kätevä kaatonokka, samanlainen kuin maitotölkeissä 🙂 Itse teen puuron nykyään vastikkeeseen että tyttö saisi riittävästi maitoa päivän aikana ja ainakin omaan suuhun puuro maistuu entistä paremmalta näin. Puuroa meillä syöpötellään sekä aamulla että illalla. Hyvin täyttää pienen vatsaa varsinkin yötä vasten!

Hmm, what is this?

Maistaisko…?

Tätä lisää mutsi 🙂

 Meillä on ainakin Piltin banaani-vadelmapuurosta tykätty kovasti ja senpä takia pistetään jakoon viisi (5) annospussia Piltin banaani-vadelmapuuroa. Jos haluat tuotetta testattavaksi niin ilmotusta kommenttilootaan 🙂 Jos halukkaita on enemmän kuin viisi niin pistetään arpoen onnekkaat. Postittelen sitten viidelle onnekkaalle Piltit maistettavaksi! Kiva olisi jos sitten kertoisitte oman mielipiteenne tuotteesta. Saa laittaa kommenttia ja mielipidettä tulemaan jos ootte jo testanneet tuotetta!

Kiinnostaako päästä mukaan testailemaan uusia tuotteita ilmaiseksi?

”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Mukaan voi liittyä täältä ja suosittelijaksi saa lisätä mun nimimerkin eli Mandi1983. Lisää buzzaamisesta voi opiskella täältä. 

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Oon moneen otteeseen harkinnu tuota Buzzador -hommaa ja nyt voisin melkein jo viimein kokeilla sitä. 😀 Onko ne jotain tiettyjä tuotteita mitkä tulee testattavaks, vai saako itse päättää mitä tuotteita haluaa kokeilla? Ja kuin useasti niitä tuotteita saa sit testattavaks? Entä voiko siitä hommasta irtisanoutua milloin tahansa?:)

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tuolta buzzadorilta tarjotaan sulle eri kampanjoita käyttäjäprofiilin mukaan ja sit joko haet siihen mukaan tai et. Kaikkiin haluamiinsa kampanjoihin ei siis pääse mukaan vaikka haluais. Tuotteita tarjotaan testattavaksi eri firmoilta, esim. mä oon testannut Dovea, nyt Pilttiä ja Air Wickiä ja sit vielä Fructolaxia ja DR. Oetkerin tuotteita. Ihan laidasta laitaan siis tulee.Mulla meni nyt pitkän aikaa etten päässyt mihinkään kampanjoihin mukaan ja nyt oon sit mukana kahdessa yhtä aikaa. Aikavälit siis vaihtelee. Hommasta voi irtisanoutua milloin tahansa eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei kiinnosta :)Mä oon ollut nyt mukana varmaan vajaat pari vuotta ja oon kyllä tykännyt. Mitään roskaposteja buzzadorilta ei tule, et sitä ei tartte pelätä. Päinvastoin, ainakin mulle on aina iloinen yllätys kun sieltä on tullut joku kampanjakutsu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *