Hae
Palasia Arjestani

Motivaatio hukassa?

Niin täälläkin. En tiedä johtuuko tästä jatkuvasta pimeydestä vai onko kroppa muka jonkin sortin ylirasitustilassa, mut mikään ei tunnu nyt huvittavan. Treenit ei kulje eikä ruoka maistu. Kävin mä toki tänäänkin salilla, mut ei siinä ollut samanlaista poweria ja aggrea kuin normaalisti. Jotain puuttui. Ajattelin nyt mennä täysin kropan ehdoilla ja jos se vaatii löysäilemään treenien suhteen niin sitten tehdään niin. Ehkä ne vähäiset lihakset ei karkaa minnekään? Nythän toki on todella hyvä ajankohta alkaa ottamaan löysästi, kun kaikki kilpasisaret vääntää rautaa kuin viimeistä päivää 😉 Mutta mieluummin löysäilen nyt kuin pistän kropan kokonaan tilttiin. Jonnekin se motivaatio vaan karkas. Ehkä joku päivä saan sen taas kiinnikin…

Eilen harrastin hyötyliikuntaa. Kävelin harjoittelusta kotio, aikaa meni noin 40 minsaa. Loppuilta menikin sit sohvalla köllöttäessä.

Tänään harjottelun jälkeen salille tekemään etureisiä. Ei olis oikeesti voinut vähempää kiinnostaa, mut päätin kuitenkin edes jotain jumpata. Lopputuloksena jokunen toisto enemmän kuin viimeks.

1a. Reidenojennus 4*8-11, 40-55kg
1b. Hack kapealla 4*8-11, 40-55kg
2a. Etukyykky 2*8, 50-55kg
2b. Prässi 3*8-12, 160-170 kg. Tästä yksi sarja superina sissykyykyn kanssa.
3. Sissykyykky 2*10-15
4. Hauiksille 3x hauikset ylätaljassa + hk powersmithissä + hk kässäreillä, toistot noin 10. Ihan kiva pumppi tuli.

Etukyykky meni kyl ihan vituiks. Ei se taida olla mun liike, vaikka viime kerralla alko jo siltä tuntumaan. Pitää vielä kokeilla tehdä sitä powersmithissä ja jos ei siinäkään homma onnistu niin sit keksitään jotain muuta. Sissykyykky oli aika hyvä. Ainoa huono puoli siinä on ettei pysty käyttämään lisäpainoja ellei virittele jotain aivan ihme systeemejä.

Maarit pieni ruokamyyrä oli löytänyt Kuopiostakin liikkeen, josta saa macaa, raakakaakaota ja goji-marjoja. Oli vaan mokoma mennyt ostamaan viimesen macan. Mur! 😀 Jos ens viikolla kävis ostelemassa itellekin jotain kivaa sieltä. Ruokajuttujakaan en jaksa nyt murehtia, kun ei tunnu oikein mikään maistuvan niin ei ole ainakaan huolta mistään ylensyönnistä. Äskenkin jäi puolet ruuasta syömättä. Ei vaan pystyny.

Kokeilin muuten pari päivää sitten tehdä vihersmoothieta. Alotin ihan kevyesti ja laitoin blenderiin mansikoita, protskujauhoa, auringonkukansiemeniä ja pari tammenlehtisalaatin lehteä. Ei se salaatti niin kauheasti siinä maistu, mut… oli se aika omituista. Vaatii varmaan totuttelua?

15 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Ihanat koivet tuolla kuvan tytöllä. Leppäilet nyt tovin aikaa, kyllä se rauta alkaa taas kiinnostamaan.

 2. Sampe kirjoitti:

  Nyt teet niin, katot parit leffat, makaat sohval loppu viikon, et tee yhtää mitään! Kroppa haluaa levätä välillä.. Oikee blaiskottelet.. Niin kyllä sen tietää miten wannabeelle käy, se palaa kahta kovemmal ängstil malmin ääreen ku alkaa seinät kaatuu pääl ;D

 3. Riinu kirjoitti:

  Mä en voi reenata sitä etukyykkyä ennenku tulee sitä kuvamatskua niistä vetoremmeistä- miten ne liittyy siihen ja miten niitä käytetään :DPlah…

 4. Mari kirjoitti:

  Ai mistä oot Kuopiosta löytäny macat ja gojit ja raakakaakaot? Siitä Ladylinen kulmalla olevasta putiikista ite bongasin, mutta ihan pienen pieniä pusseja ja kalliiseen hintaan…

 5. AnZu kirjoitti:

  MISSÄ ON TUO KAUPPA MISTÄ SAA TUOTA KAAKAOTA YMS!!!!??? ÄÄÄÄ!

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, kyllä tässä levättävä on. Ette arvaa miten suuri helpotus oli tänä aamuna, kun päätin et tänään en salille mene. Suorastaan kivi vierähti sydämmeltä 🙂 Kyllä tässä jonkin sortin ylikunnon oireita taitaa olla, vaikka ei näillä treenimäärillä uskoiskaan. Muutama päivä sit oli leposykkeet semmoset 110… Nyt vaan lepiä ja sit salille kun siltä tuntuu! Ja kahta kauheemmalla innolla.Riinu: soriiii! mun tarttee ottaa sulle se kuva niin pääset etukyykkäämään :)Mari & Anzu: kuulemma Sokkarin takana on joku luontaistuotekauppa, jossa niitä myydään. Eikä ollu ees kauheen kalliita! Ite taidan käydä tänään pyörähtämässä… 🙂

 7. Mari kirjoitti:

  Ai niin se eko-kauppa… Pitääpä kävästä. Tänks ja tsemppiä treeneihin. Vähän huilia välillä niin kyllä se motivaatio sieltä taas löytyy 🙂

 8. Anonymous kirjoitti:

  Se motivaatio on jotenkin sidoksissa tähän pimeyteen. On kyllä hyvä että oot huomannut että ei se pakottamalla olo parane :)fiiliksen pohjalta mennään eix je?!Meillä on vielä vuuuuuuuuuuuuosia aikaa käydä salilla ;)Tuhannesti jaksamista pimenevään talveen,kohta on jo kevät!!Maaret

 9. Hermis kirjoitti:

  Viherpirtelö vaatii tosiaan hieman totuttelua ;). Kannattaa alottaa banaanilla, niin on sellanen lempeä startti. Antaa enemmän makeutta kuin manzikat. Rohkeesti vaan enemmän vihreetä joukkoon! Ja avokadoa kans! On niin hyvää, ettei ilman voi enää elää 🙂

 10. Anonymous kirjoitti:

  kansa vaatii lisää paskapuhetta. enemmän puhetta ja vähemmän tekoja.

 11. marziina kirjoitti:

  hmmm…motivaatio hukassa, siinäpä pulma… oletko lukenut kirjaa: ”MASSAA!VOIMAA!” (erämetsä, gronfors)suosittelen oikein lämpimästi, jos et ole lukenut… ja luulen, että se voisi jopa auttaa tilanteesi korjautumiseen!

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  Mari: just se! Itekin oon kävelly montaa kertaa sen ohi, mut ei oo tullu poikettua..Maaret: näinhän se on, aina tulee pimeällä enemmän näitä olotiloja ettei vois paljon vähempää kiinnostaa. En ymmärrä miten jotkut jaksaa vielä diatata tässä pimeydessä!Hermis: kiitos vinkistä! Ehkä jo tänään menee kokeiluun ;)Anonyymi: enhän mä muuta osaakaan kuin jauhaa paskaa 😀 mitään en mistään ymmärrä. Nyt on kyllä teotkin aika vähissä…MArziina: joo kyllähän meiltä se opus löytyy. En vaan koskaan ole päässyt juuri alkua pidemmälle kun aina on muka jotain muuta luettavaa. Isäntä sitä lukee aika usein. Ehkä munkin vaan pitää alkaa se selaamaan läpi. Kuis siel on dieetti lähteny käyntiin?

 13. marziina kirjoitti:

  Lue ihmeessä se kirja, on huomattavasti parempi kuin kaikki naistenlehdet yhteensä!Dieetti alkaa just pian eli maanantaina, mutta en nyt kuitenkaan aijo vetää mitään mättöä pohjalle tänään/huomenna, sillä viime viikolla yövuorossa söinkin sitten 100 g suklaata ja 250 g lakuja, ahhhahh, eikä edes tehnyt tiukkaa!

 14. Anonymous kirjoitti:

  Miksi noita vihersmoothieita syödään ja jos ne ”tehokkaat” versiot maistuu sit ihan kamalalta niin eikö salaatinlehtiä vois syödä ihan vaan sellaisenaan? – NadjaPs.Löytyyköhän mistään blogia, jossa seurattais ihan verikokein yms. noiden ”ihme”tuotteiden vaikutuksia. Jos ne toimii niin silloinhan ne näkyy.

 15. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä halusin kokeilla vihersmoothieta ihan huvin vuoksi. Ihan sama kait se on syödä salaatti salaattina, tuskin on mitään väliä. Smoothiesta saa ainakin nopeammin ja helpommin enemmän vitamiineja sun muita aineksia kuin ihan siltäänsä syötynä. Ja onhan smoohiet tosi hyviä, jos ne vaan osaa tehdä oikein. Mä en vissiin osaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *