Hae
Palasia Arjestani

Onko tässä maailman parhaat protskupatukat!?

onko tässä maailman parhaat protskupatukat

Kuinka moni teistä syö säännöllisesti protskupatukoita ja testailee niissä mielellään uusia makuja? Mä olen aina tykännyt protskupatukoista ja valehtelematta kokeillut kymmeniä ja taas kymmeniä eri merkkejä, makuja sekä koostumuksia. Muistan kuinka joskus vuosia sitten proteiinipatukat olivat järjestään todella jauhoisia ja kuivia. Ei niitä kovin mielellään syönyt. Tai jos sattui joku hyvän makuinen löytymään, siinä oli järjetön määrä sokeria ja hiilihydraatteja. Nykyään patukkavalikoima on valtava ja jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki maku- sekä hintahaitarilla.

Männä viikolla Fitnesstukku julkaisi markkinoille uuden Star nutritionin proteiinipatukan kolmessa eri maussa. Olen itse jo pitkään tykännyt Star nutritionin tuotteista ja tällä hetkellä kaapista löytyy ainakin yksi järjettömän iso pussi proteiinia kyseiseltä merkiltä. Tuotteet ovat laadukkaita, edullisia sekä hyvän makuisia, joten miksipäs ei! Sain Fitnesstukulta uusia patukoita maisteltavaksi ja meinasin pudota perseelleni, kun maistoin niitä ensimmäistä kertaa. Olen syönyt niin paljon pahoja ja jauhoisia patukoita etten odottanut näiltäkään speksit vilkaistuani kovin kummoista makuelämystä. Miten väärässä olinkaan! Kysynpä vaan: Onko tässä maailman parhaat protskupatukat!? Mitä itse olen maistellut patukoita niin aika lailla siellä kärjessä keikkuvat kyllä. Hetkeen en ole yhtä hyvä syönyt ja siitä kertonee myös se, että kaikki saadut patukat on kohta tuhottu…

onko tässä maailman parhaat protskupatukat

Makuina näissä patukoissa on valittavana Choco brownie, Salted caramel sekä Coconut dream. Oma suosikkini on suolainen kinuski, tyttö tykkäsi browniesta ja mies taas kookoksesta. Mikään näistä ei todellakaan ole pahaa ja vaikka pidinkin vähiten kookoksesta, niin olen niitäkin syönyt jo pari kolme patukkaa silläkin uhalla, että mies kielsi koskemasta niihin 😀 Patukoissa on 20g proteiinia, 14g hiilaria ja rasvaa 7,2-8,3g mausta riippuen (per patukka eli 55g). Sokeria näissä on vain 0,6-1,6g. Patukat ovat lisäksi gluteenittomia.

Mikä näistä sitten tekee niin hemmetin hyviä? No maku on aivan mieletön ellette jo saaneet sitä käsitystä 😀 Lisäksi päällä on ihania knöölejä tuomassa rapsakkuutta ja suutuntumaa, mutta se mikä näistä tekee parhaita, on ihanan valuva töhnä patukan sisällä! Siis ihan täydellistä! En voi edes kertoa miten hyvältä nämä maistuvat esim. kera kupposen cappucinoa. Jos joku sanoo, että mieluummin otan normaalin suklaapatukan kuin tällaisen, niin mietippä uudestaan. Testaa ja kerro vieläkö ottaisin mieluummin suklaapatatukan! En nimittäin huomaa mitään eroa normisuklaaseen ellen katso tuoteselosteen speksejä. Nämä ovat täydellisiä kunnon herkutteluhetkeen. Enkä valehtele yhtään. En murustakaan. Kiitos. Tämä ylistyspuhe oli nyt tässä.

onko tässä maailman parhaat protskupatukat

Jos innostuit yhtä paljon kuin minä, tsekkaa patukat täältä.

Onko tässä maailman parhaat protskupatukat? Mitä olette mieltä? Joko olette maistaneet?

*patukat saatu Fitnesstukulta (tämä ylistyspuhe ei silti johdu pätkääkään siitä)

Edellinen postaus: Viikon 8 ruokapäiväkirja – Rakastuin mä wokkeihin

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

10 kommenttia

 1. SkyFall kirjoitti:

  Oi … Vesi herahti kielelle. Harmi vaan että eivät ole lisäksi maidottomia.
  No, ehkä joskus löytyy viellä sellaisiakin ?

 2. kaverille kans kirjoitti:

  Olisipa kiva jos lukijatkin saisivat osansa näistä prodepatukoista esim alekoodin tai arvonnan myötä…

  • Jonna kirjoitti:

   Otin tästä kopin ja kysäisen josko olisi mahdollista saada alekoodia tai arvottavaksi patukoita 😉

 3. ninna kirjoitti:

  ensyö hinta makeutusaineet sokeri ym ja sitä ku lähes kaikissa suklaa tai kaakao joista en pidä vegaanina eilöydy patukoita.nuorena tuli paljon fastin so lowcarb patukoita syötyä ja dietmixiä sitä ei kai enää tehdä.mieluummin syön ns puhdasta ruokaa ja voihan patukoita itse tehdä.aika paljon rasvaanoissa.mut hyväjos olet löytänyt mieluisat fitnesstukusta kun vielä saa halvemmalla laatikon yksittäisten sijaan.oletko Mars snickers bounty patukoita kokeillut?sitä off topic teetkö tabata treenii koskaan?kokeilun soutu laitteella ja jäin vähän koukkuun voisi testaa muullakin tavalla vinkkejä?

  • Jonna kirjoitti:

   Vegaanina kannattaa melkeinpä tehdä itse. Aika vähän taitaa olla vegaaneja patukoita tarjolla…?Muistaakseni Mars-protskupatukkaa olen joskus syönyt, mutta niissäkin oli jo niin paljon sokeria, että sama ostaa ihan oikea Mars-patukka.

   Teen aika usein tabataa treenin loppuun! Ne on ihan huippuja. Mietin liikkeet valmiiksi ja teen 3-4 erilaista kierrosta eri liikkeillä. Spotifyssa on valmiita tabata-biisejä ja käytän salilla aina niitä. Ei tarvitse itse vahdata kelloa.

 4. Noora kirjoitti:

  Niiiin hyviä 🙂

 5. Nimetön kirjoitti:

  Ainakin salted caramel oli ihanan pehmeä rakenteeltaan ja maistui hyvältä. Tilasin kaikkia makuja, mutta pitää malttaa jättää muille päiville toiset maistelut, kun kuitenkin proteiinista on kyse eikä karkista.

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, ei noita patukoita voi syödä kuin karkkia. Itsekin tykkään ehkä yhden patukan syödä päivässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *