Hae
Palasia Arjestani

Päivän liikkuvuusvinkki #2

Antibiootit alkaa auttaa ja mun olo on lähes normaali. Eilisaamun jälkeen ei ole ollut kuumetta ja kurkkukipukin on poissa. Huomenna pääsen jo töihin! Kävin pienellä kävelyllä illalla, kun kipaisin lähimäkkärilta fb-kirppiksen kautta ostetut pari paitaa itselleni. Olisin halunnut tehdä vähän pidemmänkin lenkin, mutta en vielä uskaltanut. Sen sijaan liikkuvuusjuttuja olen tahkonnut tässä jo pienen tovin! Mä olen luonnostani todella jäykkä, joten liikkuvuuteen saa panostaa ja paljon. Meillä alkoi nyt treeneissäkin 30 päivän liikkuvuushaaste, jossa joka päivä tehdä jokin valmentajien määräämä liike, joka täytyy kuvata ja postata kuva salin facebookiin.

Ensimmäisenä liikkeenä oli niinkin yksinkertainen liike kuin kyykky. Kyykkyasennossa piti viettää 10 minuuttia. Aika kului kun siivillä netflixiä tuijottaen!

Processed with VSCOcam with a6 presetKerran olin alkuun päässyt niin tein perinteiset lonkan avaukset ja päätin hieman availla myös yläselkää. Mun todellinen ongelmakohta on nimenomaan yläselkä, jonka jäykkyys vaikuttaa crossfitissä yllättävän moneen liikkeeseen!

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetVälineistä saati tilasta nämäkään harjoitukset eivät ole kiinni, joten nostapa sinäkin peba ylös sohvalta ja tee hyvää kropallesi 😉

3 kommenttia

 1. Marika Vapaala-Riikonen kirjoitti:

  Heippa! Miten teet nuo lonkanavaukset? Mulla on lonkat/lonkankoukistajat ihan jumissa aina ja olisi kiva saada täsmäohjeet siihen 🙂
  Kiitos inspiroivasta blogista 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Heips!

   Voisin tehdä vaikka video-ohjeistuksen siihen. On niin hankalaa selittää sanallisesti. Jos googlaat liikkuvuus jonna1983 niin saat jo paljon hyviä liikkuvuusvinkkejä! Mut tämän toteutan ehdottomasti videolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *