Hae
Palasia Arjestani

Lapsi saa päättää -päivä

lapsi saa päättää

Pidettiin tytölle viime viikolla Lapsi saa päättää -päivä. Hän siis sai toisin sanoen päättää mitä sinä päivänä syö ja mitä tehdään. Hän on kinunnut tällaista päivää jo pitkään, mutta hänet tuntien en ole siihen suostunut. Meidän tyttö on sen verran kekseliäs kelmi, että tiesin hänen haluavan juuri sellaisia juttuja mitä ei muuten pääse tekemään. Tai oikeastaan pelkäsin hänen keksivän kaikkea älytöntä ja mun luonne ei oikeasti anna periksi alkaa kieltämään, kun kerran on luvattu. Okei, mitään ihan älyvapaata basehyppyä en olisi antanut tehdä 😀 Ymmärrätte ehkä pointin!

Olen katsonut tubesta paljon lapsi saa päättää -videoita ja ne on olleet tosi hauskoja. Ehkä sieltä se ajatus meillekin lähti. Tyttö oli odottanut tätä päivää ties kuinka kauan ja oli ilosta soikeana kun kerroin, että tällainen nyt pidetään ja pyysin miettimään mitä hän haluaisi tehdä. Sanotaanko näin, että siihen ei kovin kauan mennyt! Tein päivässä Lapsi saa päättää -päivä videon ja sen löydät alta. Olin melkeinpä yllättynyt päivän kulusta, mutta en paljasta sen enempää 😉 Lopun näette videolta! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään!

Joko teidän perheessä on pidetty päivä, jolloin lapsi saa päättää päivän kulun?

Kivaa iltaa tyypit! Me lähdetään nyt uimaan 🙂

Edellinen postaus: Pahalla päällä

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *