Hae
Palasia Arjestani

Rentouttava viikonloppu.

Ai että mä rakastan viikonloppuja! Taas oli niin paljon tekemistä suunniteltuna etten puoliakaan ehtinyt niistä toteuttaa 😀 Tomaatit, chilit ja kesäkurpitsat pitäis saada pikku hiljaa itämään että saatais satoakin ensi kesänä. Enpä tiedä mitään yhtä rentouttavaa kuin kukkien ja kasvien kanssa puuhastelua. Kuka muu tykkää? Perjantaina käytiin tytön kanssa illalla vielä polskuttamassa uimahallissa ja loistavien yöunien jälkeen olin lauantaiaamuna valmis treenaamaan! Vihdoinkin alkaa olo olla normaali eikä tukkoisuudesta ole enää tietoakaan. Mahtava juttu 🙂

IMG_20140405_085717Tarkoituksena oli alunperin tehdä ykkösmaksimit boksikyykyssä, sumomavessa sekä push pressissä, mutta boksikyykky imi mehut niin tehokkaasti että päädyin sen jälkeen vain rimpuilemaan muutamat leuat, treenaamaan käsilläkävelyä ja ihastelemaan treenikavereiden uusia ennätyksiä. Musta on mielettömän hienoa miten vilpittömästi ihmiset on meidänkin salilla onnellisia toisten onnistumisesta ja menestyksestä. Huikeeta sakkia!

Boksikyykkyä.

Boksikyykkyä.

kuvia 005 kuvia 003 kuvia 004Oma uusi ykköstulokseni boksikyykyssä oli huikeat 135kg! Facebookissa tosin tuli kommenttia ettei syvyys ole riittävä mut sen hetkisillä neuvotella tehtiin ja tulos oli tämä. Aika jännät paikat alkoi olemaan tuollaisen kilomäärän alla! 

Squat therapy.

Squat therapy.

kuvia 008 kuvia 009Treenin loppuun tein liikkuvuusharjoitteluna tuollaista squat therapya ja päälle egyptiläistä kyykkyä. Nuo kaksi liikettä kyllä paljastaa jos liikkuvuudessa on puutteita ja mullahan on!  Squat therapyssa pinottiin ensin painokiekkoja muutama päällekkäin ja laitettiin wallball vielä siihen päällä. Mitä korkeampi pino on sitä helpompaa siihen on luonnollisesti kyykätä. Liike on myös sitä helpompi mitä kauempana on seinästä. Tarkoituksena on pitää kädet koko ajan ylhäällä ja lähteä siitä kyykkäämään alas viemällä lantiota taakse ja aukaisemalla polvia sivuille. Varpaat suoraan eteen päin koko ajan. Jokaisella toistolla pääsin alemmas ja alemmas ja tuossa liikkeessähän tarkotuksena on yrittää viedä liike kinnaamispisteen yli hitaasti mutta varmasti. Tätä liikettä onkin sit ohjelmassa enemmän tai vähemmän lähiakoina 😉

kuvia 001 IMG_20140405_125913 20140405_202430 IMG_20140406_095005Viikonloppuna ei vedetty mitään älyttömiä mättöjä, semmosta semiherkuttelua vaan 🙂 Lauantaina tehtiin perinteiset makkara-ranet ruuaksi ja olipa muuten pitkästä aikaa hyvää sekin! Jälkkäriksi maisteltiin uusi Ben&Jerry´sin Frozwn Yogurt makuna Rasberry Chocolatey Chunc. Tuo oli yksi parhaista jätskeistä mitä olen hetkeen syönyt! Itse jäätelö on vadelman makuista ja todella smuuttia ja raikasta. Ei ollenkaan rasvaista ja raskasta niin kuin monet B&J:n jädet. Jätskin seassa oli isoja ja pienempiä suklaapaloja ja suklaakin oli huomattavasti tummempaa kuin jäätelöissä yleensä, veikkaan noin 70%:sta. Todella hyvää ja raikasta jädeä ja niin kuin isntassa (jonnam1983) jo kommentoinkin niin tuon jäätelön ainoa huono puoli on se, että se on niin kevyttä ja hyvää että purkillinen heilahtaa nassuun ihan huomaamatta 😀

b

 Sunnuntaina oltiin pienen pojan ristiäisissä ja erittäin mielikuvituksettomana ihmisenä tein itselleni tuollaisen nutturan. Tahtoisin niin kovasti oppia tekemään hienoja kampauksia ja meikkejä, mut en tiedä mistä aloittaa… help! Päälleni laitoin viime viikolla kirppikseltä löytämäni housut (3e) sekä kauluspaidan (3e). Mitäs tykkäätte mun löydöistä?

a aa aaa aaaa

 

Käyttekö itse paljon kirppiksillä ja mikä on paras löytönne sieltä? Mä löysin viime viikolla niin paljon ihania juttuja kirpparilta että taidan mennä tällä viikolla uudestaan. Huuto.netistäkin olen huutamassa montaa kohdetta, joista olen haaveillut jos pitkään. Kyllä hyvää kannattaa odottaa 🙂

Muistakaahan käydä huutamassa treenivaatteita itsellenne jos on tarvetta! Nyt lähtee halvalla 🙂 Tossa paketissa on valehtelematta varmaan 500e arvosta hyväkuntoisia treenivaatteita! Treenivaatepaketin pääset tsekkaamaan tästä ja huutamaan pääset tästä

10 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Näyttääpäs näppärältä ja toimivalta tuo ”squat therapy” painokiekoilla & wall ballilla. Täytyy koklata, kiitos vinkistä! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Se on kuulemma todettu erittäin hyväksi liikkuvuusharjoitteeksi! Muista tehdä suht hitaasti ja ”puskea” itsesi väkisin jäykimpien kohtien läpi.

 2. voimariini kirjoitti:

  Oot kyllä kaunis nainen, niin suloinen! 🙂 Ja kirppislöydöt rulaa, vois itekki lähtä pitkästä aikaa kirppistelemään tässä keväällä.. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No tässähän vallan punastuu 😀 Mä mietin kans jos taas torstaina kävis tekemässä kirppiskierroksen tsihii..

 3. Kati kirjoitti:

  Minä tykkään kovasti kierrellä kirppareilla ja selaan myös eBayta. Olen tehnyt paljon löytöjä! Suosikkini ovat Ann Taylorin villajakku, joka on tosi lämmin ja kaunis. Maksoin siitä 10 dollaria kirpparilla. Olen myös kovasti tykännyt Karhun racer fulcrum ride tossuista, jotka ostin lähes käyttämättöminä eBaysta. Hinta oli 23 dollaria.

  • Jonna kirjoitti:

   Voi, mä oon unohtanut koko eBayn! Joskus olen sitä kautta jotain meille kotiin ostanutkin. Täytyy taas käydä sitäkin selailemassa jos löytyisi jotain kivaa. Kiitos muistutuksesta 😉

 4. Elina kirjoitti:

  Itsekin olen kieltämättä sitä mieltä, että tuo sinun boksisi olisi omaan makuuni ja myös meidän boksin ohjeiden mukaan liian korkea. Tosin kilomäärä on huikea, että pointsit siitä kuitenkin! Hyvä hyvä! Meillä tehdään boksikyykkyä pääsääntöisesti sille tasolle, missä reisi on vaakasuorassa linjassa. Oikeat boksit on melkein kaikille liian korkeita, joten usein kasaillaan omia ”bokseja” levypainoista jne. tai käytetään penkkipunnerruspenkkiä boksina. Lisäksi boksikyykkyä ei ole suositeltavaa tehdä painonnostokengillä, vaan parhaat on jotkut tosi ohutpohjaiset paljasjalkakengät tai vastaavat.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä asiasta kyselin eilen meidän toiselta valmentajalta ja hän sanoi, että tuon treenin tarkoitukseen (hermotus) boksi oli sopivalla tasolla. Eri asia jos tehtäis virallisesti voimatreeniä niin sit täytyisi kasata sopiva ”boksi” painolevyistä. Enpä muuten ajatellut koko asiaa et millä kengillä kannattais tehdä. Teen melkein kaikki kyykyt painonnostokengillä!

   • Elina kirjoitti:

    Melkein kaikki kyykyt kannattaakin tehdä painonnostokengillä, mutta boksikyykky on poikkeus. Huomaat varmasti itsekin eron, jos otat matalamman boksin ja leveän jalkojen asennon, ja testaat kyykätä eri kengillä. 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Täytyy muuten testata joskus! TEhtiin boksikyykkyä just toissa päivänä ja oli muuten painonnostokengät jalassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *