Hae
Palasia Arjestani

Viikon treenikooste

Päätin tällä viikolla tehdä yksittäisten treenipostausten sijaan koko viikon treenikoosteen kerralla. Viime aikoina on mielen päällä ollut niin paljon muutakin kuin pelkät treeniasiat ja välillä ihan kiva niinkin. Kovasti alkaa tämä blogi astella enemmän lifestyle-tyyppisen blogin saappaisiin kuin puhtaan treeniblogin. Näin tämäkin blogi vaan muuttuu kirjoittajansa myötä! Onko muutos ollut teistä huono vai hyvä? Minkälaisia postauksia toivoisitte jatkossa?

C360_2014-11-16-13-11-43-465

Maanantaina tehtiin treeneissä voimaosiossa maastavetoa. Tuntui huomattavasti kevyemmältä kuin edellisellä viikolla! Toistoja mavessa 5-3-1 ja painot 75, 85 ja 95kg. Tykkään kovasti mavessa,  koska mun välitykset sopii siihen kohtuullisen hyvin ja voimatasotkin nousee tasaista tahtia. Metconissa tehtiin 4 kiekkaa: 10 x powerclean, 15 x wallball ja 20 x boxjump. Sykkeet nousi korkealle, mutta ehdin tehdä koko setin alle aikarajan eli 14 minuutin. Mun aika tais olla 13.26!

Mobilefunilta sain varsin pätevän kännykkätelineen testiin. Pääsee mukaan winter warin karsintoihin ;)

Mobilefunilta sain varsin pätevän kännykkätelineen testiin. Pääsee mukaan winter warin karsintoihin 😉 Toni siellä taustalla cleaneilee! Tonin blogi: ponysfit.blogspot.com

kuvia 011

 

kuvia 012

Tiistaina kävin tekemässä päivän treenin aamulla open gymissä. Oon aika laiska tekemään metconeja openeissa,  mut päätin jo aamulla ennen lähtöä että teen päivän treenin kokonaisuudessaan. Voimaosiossa tein push jerkiä,  joka on mulle aika vaikee liike. Siinä samat sarjat kuin maanantain mavessa ja painot 32,5-50kg. Tässä teenissä tein uuden ennätykseni jerkissä eli 1 x 50kg, jonka nostin muuten kolmesti koska halusin tekniikan kuntoon. Mun polvet tekee liikkeessä ihme pyöräytyksen,  jota ei oo ennen ollut. Siihen täytyy Jatkossa kiinnittää enemmän huomiota. Metcon oli lyhyt 8 minuutin pysähdys,  jossa tehtiin push pressiä, rengasdippejä ja käsilläseisontaa seinää vasten aikaa vastaan. Toistoja olis ollut aika paljon enkä päässyt tässä loppuun saakka. Ei muuten päässyt kovin moni muukaan päivän aikana!

kuvia 014

kuvia 015

kuvia 016

kuvia 012

kuvia 013

kuvia 017

Keskiviikkona kävin perinteiseen tapaan Eastbodylla kyykätessä ja vetämässä leukoja. Kyykkyä tein 5-3-1 ja painot 60, 70 ja 77,5kg. Sanonpa vaan, että kyykkääminen yksin on aika hanurista! En mä saa räkissä kyykätessä itestäni niin paljon irti kuin kaverin kanssa ilman räkkiä…. Leukoja vetelin taas lisäpainojen kanssa. Tällä kertaa tein 3×5 7,5kg lisäpainolla. Joku päivä pitäis kokeilla uutta ykkösmaksimia samoin kuin toistomaksimiakin! Innostuinpa muuten tekemään muutamat sarjat hauiskääntöjäkin 😀 ne on tärkeitä. 

kuvia 001

kuvia 002

Liikkuvuusharjoittelua toissa viikolla, mutta samat liikkeet tein tälläkin viikolla!

Liikkuvuusharjoittelua toissa viikolla, mutta samat liikkeet tein tälläkin viikolla!

kuvia 001

kuvia 003

20141112_095651-1

Perjantaina oli tempauspäivä. Tehtiin 10 minuutin emom, jossa kaksi toistoa jokaisella minuutilla. Painot max 25 kiloa ja tekniikkakärjellä mentiin. Tekniikka on taas parantunut, mutta vaatii edelleen paljon toistoja ja hiomista. Metcon olikin sit aika mielenkiintoinen! Alkuun 10 kierrosta sprinttejä 40 sekunnin ajan, välissä 20 sekunnin palautus. Vikalta kiekalta suoraan seuraavaan osioon, jossa tehtiin 15-10-5 toistoa chest to bareja/kippileukoja ja handstand pushuppeja. Kymppi kiekalta ehdin tehdä muutaman punnerruksen. Tein tässä treenissä uuden ennätyksen hupsuissa eli 11 toistoa putkeen yhdellä abmatilla. Kohta vois yrittää tehdä ilman skaalauksia 🙂 Kippileuat kulkee paremmin kuin ennen mutta väsyessä tekniikka hajoo ja saan vaan muutaman putkeen. Kaipa nekin tästä kehittyy hiljalleen 🙂

kuvia 004

kuvia 005kuvia 006kuvia 007kuvia 008kuvia 009

Eilen eli lauantaina kävin heti aamusta open gymissä. Joka paikka oli vähän hellänä niin kropan lämpenemiseen kului aika paljon aikaa. Tein viikon avustavia liikkeitä eli kulmasoutua tangolla ja kahvakuulalla ja cleanin tekniikkaa pienillä painoilla. Loppuun käsilläkävelyä ja vähän mobbausta.

Päivittäin oon yrittänyt mobbailla kotonakin edes vähän ettei paikat jumiutuis ihan kokonaan ja vähän jokaisen treenin yhteydessä. Lenkillekin olis muuten kiva päästä! Ehkä ens viikolla sit 🙂 Hyvä viikko treenien osalta! Viisi treenikertaa ja uusia ennätyksiä, ei huono ollenkaan.

Ps. Oon tällä viikolla syönyt ihan reilulla kädellä niin ei ihmekään kun kulkee niin hyvin!

13 kommenttia

 1. Moona kirjoitti:

  Moikka!

  Tykkään tosi paljon sun blogista juuri sen takia, että kirjoitat niin monipuolisesti kaikesta, elämästä 🙂 Sun ruokavinkit on tosi kivoja, ja esimerkiksi liikkuvuusharjoitteet ovat olleet hyödyllisiä. Jatka samaan malliin! 😀

  Näytät aivan ihanan vahvalta! Mä en itse crossfit-juttuja harrasta, mutta olen vaikuttunut sun uusista saavutuksista 😉 Tsemppiä treeneihin, ja kaikkea hyvää sulle joulun odotukseen!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla, että liikkuvuusjutuista on ollut hyötyä! Laittelen niitä aina kun uusia vaan tulee ja ruokajuttuja myös 🙂

   Haha, itsestä noi saavutukset ei tunnu kovin kummoisilta, mutta eteenpäin mennään koko ajan ja sehän se on pääasia. EI muuta kuin kohti uusia tavoitteita 😉

   Ihanaa joulua sinullekin <3

 2. Anniina kirjoitti:

  Mää tykkään nimenomaan niistä lifestyle-jutuista etenkin! Hyvä kehityssuunta siis mun mielestä 😀 ja kiva blogi

  • Jonna kirjoitti:

   Mä yritän jotain sisustusjuttuakin tässä kyhätä… 😀 On vaan niin vaikeeta omasta kodista, kun tuntuu ettei se ole mikään viimeisimpien trendien mukaan sisustettu!

 3. Annika kirjoitti:

  Tykkään tosi paljon blogistasi, ja erityisesti treenijutuista, koska itsekin harrastan Crossfitia. Joten ihan hyvä näin, vähän kaikkea, mutta treeniajuttuja mun sydänta lähellä

  • Jonna kirjoitti:

   Mä arvasin 😉 Ilman muuta tulee treenijuttujakin jatkossa! Aina toki vähän sen mukaan miten tulee muitakin aiheita mieleen, mutta crossfit ei kyllä tästä blogista häviä! Se on kuitenkin niin iso osa mun elämää etten vois sivuuttaa sitä mitenkään <3

 4. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Mun mielestä suunnanmuutos on oikea, mua kiinnostaa eniten lifestyle tyylinen bloggaaminen. Treenit ja ruokavaliot ja terveysjutut toki kuuluu siihen, mutta sen ohella on kiva lueskella ihan kaikkea muutakin. Viikon jokaiselle päivälle jotain treeni/ruokajuttua jos vaan laittaa niin informaatioarvokin laskee, ja mua useimmiten kiinnostaa siinä ohella juurikin ihmisten muu elämä, ajatukset ja mielipiteet jne.

  Mä toivoisin sulta esim. kotipostauksia ja siihen liittyviä lisää kun sua sisustusjutut ja kodin laittaminen kiinnostaa. Olisi kiva jos kuvailisit kotia ja pohtisit jtn siihen liittyvää. Myös kauneusjutut sulta kiinnostaisi, asennoituminen laittautumiseen jne. Sellainen miten huollat itseäsi ulkoisesti kun ruokapuoli ja liikunta onkin jo tiedossa.

  Yleisesti ihan arkipäivän jutut on tosi kiinnostavia! Mun mielestä saat kirjoittaa mistä vaan, tuun aina lukemaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Sisustusjutuista tosiaan tykkään paljon ja ne kiinnostaa erityisen paljon. Ajatuksissa onkin nyt yksi sisustuspostaus 🙂 Jotenkin mulle vaan on niin vaikeeta kuvailla omaa kotia, en tiiä miks!? Tuntuu että se on niin tavallinen… Koti kyllä kertoo paljon asujastaan ja onhan se loppujen lopuksi MUNlainen koti vaikkei muut tykkäisikään. Oon itse asiassa nyt tekemässä kotiin useamman uuden hankinnan eli niistäkin vois postailla… Sun sisustuspostaus oli aivan ihana! Kävinkin sitä jo kommentoimassa. Voisit mullekin vähän lahjoittaa sisustussilmääsi 😉

   Kosmetiikkajuttuja tulossa myös ehdottomasti!

 5. T kirjoitti:

  Moi,

  Suosittelen laittamaan puhelimen toisinpäin tohon telineeseen. Pystyy paremmin käyttämään näyttöä.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hehehehe 😀 Nyt mäkin tajusin vasta kun tän kommentin luin että mitä hittoa, Jonna sulla on tosiaan ”välähtänyt” kun oot pistänyt puhelimen väärinpäin telineeseen, haha 😀 Siinä on käyty ehkä vähän hitaalla, hauska juttu 😀

   • Jonna kirjoitti:

    Puolustuksekseni voin sanoa etten se ollut minä, joka puhelimen tohon viritti! 😀 😀 Mutta joo, muistetaan seuraavan kerran…. 😀

 6. lukija kirjoitti:

  Hui tossa videolla noi sun polvet näytti kyllä hurjilta :O En voinut katsoa loppuun kun alkoi sattua omiin….

  Mä kyllä tykkään sun blogin suunnanmuutoksesta, vaikka kosmetiikka ja sisustus on kaksi sellaista teemaa, joista en jaksa kiinnostua, en sitten yhtään. 😀 Seuraan yhden maskeeraajan juttuja ja häneltä saa kyllä enemmän irti, kuin ”tavallisilta” melko vähän meikkaavilta, jotka just esittelee jotain näytetuotteita, joissa ei loppupeleissä ole väliä, miltä valmistajalta ostaa…. En sano tätä pahalla, koska ei kaikki voi olla proita kaikessa, oon itsekin arjessa tavallinen ripsari-kulmat-kosteuttavapäivävoide-tyyppiä, ja musta sä oot pro liikunnassa 🙂 Oon saanut myös paljon apua sun liikkuvuusvinkeistä (esim se kyykkyterapia pitkän kaavan kautta jne), toteutan ihan käytännössä sun blogista lukemiani juttuja.

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, sattu muakin katsoa tuota 😀 onneks tohonkin polvijuttuun oli varsin helppo korjaus olemassa eli kapeampi jalka-asento! Joo, mä en todellakaan ole mikään kosmetiikkapro mutta jostain syystä tykkään niistäkin itse lukea ja kirjoittaa. Liikkuvuuspostausta voisinkin taas kehitellä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.