Hae
Palasia Arjestani

Treenivaatteita netistä.

Aikani kuluksi tässä selailin nettikauppojen urehiluvaate tarjontaa. Olen pistänyt merkille, että nykyään ihmiset ostaa jumppavaatteita paljon muualtakin kuin”fitness” vaatteisiin erikoistuneista liikkeistä (gazoz, bodyaction jne) . Yllättävän hyvin monet ketjuliikkeet ovat kunnostautuneet myös urheilupuolella ja treenivaate addikti kiittää!

Kokosin tänne muutamia vaatekappaleita, jotka itse treeneihin kelpuuttaisin 🙂 Ensimmäisenä Gina tricotin jumppavaatteita!

Aluna tank, 12,95e.
Connie sport top 14,95e

Vixen leggings 29,95e.

Monessa blogissakin vilahtaneita leopardikuvioisia treenileggareita en nettikaupasta näköjään saa, mutta mahtaisko löytyä ihan tavan kaupasta?

Stadiumilla vierailen melko usein Jumbon reissulla, mutta nettikaupassakin käyn ihastelemassa vaatteita vähän turhan tiuhaan 😀 Stadiumilta löytyy paljon urheilullisia käyttövaatteitakin!

Reebok CF print tank 59,90 (saa vain netistä!)

Nike w expl nsw ss tee 29,90e.
Race marine W nes top 9,90e.
Adidas w mf str tank 27,90e
Reebok w delta pr legging 59,90. Uh, ihanan erikoiset!
SOC w gait tights 39,90e. Socilta jälleen siistit ja halvat treenihousut!

Seppälä ei myy urheiluvaate-tunnuksella mitään vaatteita. Oletteko seppälästä löytäneet treenivaatteita? Myöskään Lindexin sivuilta ei mitään treenivaatteita löydy, mutta Malmin liikkeessä muistan jonkun perustopin nähneeni.

H&M:n nettikaupsta löytyy suht kattava valikoima urheiluvaatteita, parhaimmat ovat tosin aina loppu eikä uutuuksia näe kovin usein. Tällä hetkellä ei näytä olevan montaa minua kiinnostavaa vaatekappaletta..

Urheiluliivit 9,95e.
Pusero 14,95e.

Yksi mun all time favorite treenivaatekauppa netissä on flagnorfail.com. Tilasin tuolta ennen paljonkin vaatteita, mutta nyt on tilaaminen jäänyt täysin tullimaksujen vuoksi 🙁

Open back shirt, 36$.

Work skull yoga pants 40$.
Work skull tank 26$.

Hitto kun pitikin mennä noita katselemaan. Dana Linn Baileylla on juuri sellainen kroppa jota itsekin tavoittelen, saiskohan senkin ostettua tuolta?? Tullimaksuista viis!

Mistäs te tilaatte eniten treenivaatteita vai tilaatteko netistä ollenkaan? Mitä ostitte viimeksi?

20 kommenttia

  1. MissEvilEve kirjoitti:

    Ihanat noi housut mitkä Danalla yllä! 🙂

  2. Tiina Katariina kirjoitti:

    oijoi noi viimeset vaatteet! *kuola valuu*ite oon ostellut beebeeni wrangelta ja gazozilta. olin jopa yllättynyt kun ensimmäistä kertaa kävin irl-vaatekaupoilla ja hennesillä oli jopa hyvinkin kelvollisia sporttivaatteita! sieltä lähti sitten mukaan pinkki toppi joka on ollut erittäin mainio! oli muutenkin vähän hönöö olo siellä kaupassa kun ei vuosikausiin ole tullut tehtyä muuta kuin netti-sellaista… ”tällästäkö kaupoissa nykyään myydään? eeeei vaan silloon ku minä olin nuori…!” :DD mutta positiivinen yllätys oli, kylläkin 🙂

    • Tiina Katariina kirjoitti:

      *ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin…

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Joo nykyään löytyy yllättävän hyvän näköisiä treenivaatteita just hennesiltä ja ginasta! Toisaalta aika helppoa kun saa kaiken samasta liikkeestä lasten vaatteista treenivaatteisiin 🙂 mut budjettiakin joutuu varaamaan vähän enemmän 😀

  3. Sara kirjoitti:

    Jonna tilataan yhessä. Mä haluan kans pari juttua danalta 😉

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Joo! Täytyy vaan ottaa selvää noista tulleista ja alveista et paljonko niistä tulee ylimääräistä. Tai sit voidaan laittaa uusi bisnes pystyyn ja aletaan duunaamaan vaatteita itse 😀

    • Sara kirjoitti:

      Kuullostaa suunnitelmalta 😉 jeah!

  4. Kerttu kirjoitti:

    Mulla on nuo Reebocin trikoot, on kyllä tosi hyvää materiaalia! 🙂

  5. Elina kirjoitti:

    Mäki vasta katoin noita flagnorfail pöksyjä ja mietin että ku ne sais! Muutenki siellä oli paljon kaikkea mikä kelpais 😀 Mä joudun tilailee aikalailla kaikki treenivaatteet. Täällä ei oo henkkamaukkaa, ginatricot tai mitään muitakaan tollasia kauppoja. Eniten oon ostanu H&m:ltä ja sit Gazozilta jokusen. Stadiumilta kans. Sportsdirectiltä viimeksi tilasin ihan muuhun käyttöön toppeja enimmäkseen mutta siellä ois kyllä juoksuhousuja sun muuta mitä vois tarttee.

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Ai niin, se sportsdirect… En oo vieläkään saanu mitään sieltä ostettua. Onneks on noi nettikaupat niin sinnekin korpeen voi tilata kaikkea kivaa:)

  6. NiiNii kirjoitti:

    Ihanat nuo pääkallopöksyt! Jonna! Kimppalotto!

  7. Anonymous kirjoitti:

    Just tänään tuli Sportsdirectin tilaus, viisi treenitoppia, ihana verkkaritakki, uikkarit…ja ne hinnat…NAM!

  8. Piitu La kirjoitti:

    Mä olen kans nykyään treenien lisäks hurahtanut noihin treenireleisiin ja rahanmenoahan ei voi estää :/ Mutta vaikka salitreeniin ei ihmeellisiä verkkareita oikeesti tarviikaan, niin kyllähän sinne on kiva mennä, kun on vaatteet joissa viihtyy. Mä olen ostanut Body Actionilta ja Gazozilta Betterin vaatteita ja joskus on jotain tarttuntu HenkkaMaukaltakin mukaan. Pitäskin toi Ginan valikoma käydä tsekkaamassa, kun meillähän on täällä niitä jo kaksikin kappaletta 🙂 (kekustassa ja Matkuksessa, Ikanossa) Eilen justiin tilasin treenihanskat ja Grossfit-kuminauhan Fitnesstukusta, että minäkin huonokuntoinen pääsisin leukoja vetelemään 🙂 Jonna juurikin muuten ajattelin samaa kuin sä, ennnenkuin luin sun kommenttia, että saiskohan tollasen Danan kropankin ostettua jostain kaupasta 🙂 Aika mahtava on fysiikka naisella.

    • Jonna1983 kirjoitti:

      Mä itkin verta tänään stadiumissa kun siellä olis ollu vaikka mitä mageeta mut nyt ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa :(Dana on hothothot! Siinä on muskulat naisella kohillaan 😉

  9. Anonymous kirjoitti:

    Mullekin tuli viime viikolla paketti sportsdirectiltä. Halvalla sai ihan ok laatua, Karrimoria lähinnä. Ja noita Ginan toppeja ostin just pari kpl salille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *