Hae
Palasia Arjestani

Rahapäiväkirja viime viikolta

rahapäiväkirja viime viikolta

Heips, pidin pitkästä aikaa rahapäiväkirjaa eli nyt on luvassa rahapäiväkirja viime viikolta! Näköjään kuvia en ostoksista ottanut, mutta ei anneta sen häiritä. Viime viikko oli itseasiassa mun sairaslomaviikko, sillä ranne kipeytyi aika hemmetisti työviikon jälkeen. Olen huomannut, että ketoruokavaliolla ruokaan menee ehkä vähemmän rahaa kuin aikaisemmin. Toki meillä molemmat käy kaupassa ja ostaa mitä nyt milloinkin tarvitaan. Keto on ruokavaliona suhteellisen yksinkertainen eli mitään erikoisia raaka-aineita ei tarvita. Kunhan on laadukasta proteiinia, rasvaa ja vihanneksia tarjolla niin hyvä tulee.

Mennäänpä katsomaan miltä rahapäiväkirja viime viikolta näyttää!

Rahapäiväkirja viikko 28

Maanantai: Lidl 23,90e (kananmunia, pari pakettia kanaa, avocadoa, pähkinöitä muutama pussi, omenoita…)

Tiistai: Superpark 19e, kirpparimyynnit facebookin kautta +25e

Keskiviikko: ei ostoja (mutta iso kasa treenivaatteita myyntiin!)

Torstai: ei ostoja

Perjantai: Kissan eläinlääkäri 133,40e

Lauantai: ei ostoksia

Sunnuntai: Pienet ostokset lähi-Alepasta 15,20e (kaalia, kesäkurpitsaa, kanaa, tarjousjauheliha, jogurttia, sinihomejuustoa, paprikaa, avomaankurkkua…)

Viikon menot: 191,50e

Viikon tulot: 25e

Yhteensä: 166,50e

Miksi viikko meni näin?

Ruokaan ei mennyt ihan kauheita summia rahaa, sillä meillä oli jääkaapissa ja pakkasessa hyvin ruokaa. Tehtiin edellisen viikon sunnuntaina isot satsit sapuskaa valmiiksi jääkaappiin, joten ruokaostokset olivat lähinnä täydennyksiä. Kotona ollessa syön usein vain kolme isoa ateriaa, joten niihin ei isoja summmia mene. Tyttökin on alkanut syömään aamiaiseksi paistettuja munia, vihanneksia ja omenaa ja muutoin ruuaksi hän syö samoja eväitä kuin mekin. Toki hiilareita hän syö enemmän kuin minä. Jos paistan vaikka kanaa ruuaksi, niin hänelle keitän kylkeen riisiä ja itselleni esim. kukkakaalia. Vaikka me syödään aika laadukkaasti, niin silti ruokaan ei menee paljon rahaa. Lihat ostetaan aina samasta paikasta eli Metsäojan tilalta. Lisäksi kaupasta ostetaan jonkin verran ale-tuotteita. Ostetaan muutenkin paljon luomua aina kuin mahdollista ja panostetaan kotimaisuuteen. Herkkuihin on mennyt huomattavasti vähemmän rahaa, kun minä en ole juurikaan herkutellut. Herkut tekee muuten kukkaroon helposti melkoisen ison loven, varsinkin jos isolle perheelle ostetaan kerran viikossa sipsit, namit, jäätelöt ja muut mätöt mäkkärireissuista puhumattakaan.

rahapäiväkirja viime viikolta

Isoimman loven lompakkoon teki kissan eläinlääkäri, jossa ollaan juostu nyt ihan urakalla. Tämä reissu oli onneksi satasen halvempi kuin edellinen, mutta jännästi säästeliäämpi elämäntapa kiinnostaa taas entistä enemmän. En ole vieläkään saanut perustettua kissoille omaa tiliä, mutta nyt se alkaa olla ajankohtaista. Jos sinne saisi edes muutaman satasen säästettyä, niin hyvä.

Möin kotoa ylimääräistä tavaraa pois 25 eurolla fb-kirpparin kautta. Laitoin myös treenivaatteita myyntiin, mutta eivät ole menneet kaupaksi, vaikka suurin osa on käyttämättömiä tai vähän käytettyjä. Nyt on turha yrittää niitä myydä sen enempää, koska ollaan lähdössä reissuun enkä pysty niitä toimittamaan mihinkään sillä välin. Jatketaan siis reissun jälkeen! Lomien jälkeen täytyy myös tilata meille eteiseen vihdoin ja viimein kunnon kaappi, niin saadaan sekin asia hoidettua.

Tässäpä mun rahapäiväkirja viime viikolta! Mihinkäs sulla kului rahaa?

Edellinen postaus: Paljonko sinä olisit valmis maksamaan lemmikin hoidoista?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Minulla on meidän kissoilla ja koiralla yhteinen tili ”karvakorvat” ? joka kuukausi sinne rahaa laittaa el.lääk kustannuksia varten ja kummasti sitä rahaa sieltä myös kuluu eläinlääkärikuluihin. Just ilakoin, että kerrankin siellä on rahaa säästössä ja kas, samantien koira joutui yllättäen lääkäriin ja sinne tili tyhjeni..

    • Jonna kirjoitti:

      Mun täytyy ehdottomasti myös nyt perustaa samanlainen tili! Voi kun olisin älynnyt jo aiemmin, puuh..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.