Hae
Palasia Arjestani

Pikaset.

Täällä on nyt kauhee ressi ja touhu päällä. Tyttö on pirun kiukkuinen ollut koko päivä ja äiti vielä kiukkuisempi. Me lennetään mimmin kanssa huomenna päivällä Kuopioon ja matkataan siitä vielä siskon luokse mun kotikonnuille Karttulaan. Yritän päästä mahdollisimman vähällä tavaramäärällä ja  nyt onkin sit miettiminen et mitä tarttee oikeesti matkaan. Aaaaargh! Joudutaan vielä menemään tosi aikasin sinne kentälle, kun näköjään bussit on siirtyneet myös kesäaikaan eikä sinne menevä bussi kulje enää kuin sillon kun muistaa…

Eilen tekasin taas aika hikisen jumpan. Nykyään mun treeni on näköjään aika hikisiä settejä. Joka kerta vaatteet märkänä ja naama ihan punasena. Tietää ainakin tehneensä 😀

Eilisen treeni meni näin:

WOD: Wave 1 me: lower.

 • Find your snatch 1rm in 20 minutes
 • GHR 3*10
 • AMRAP (as many reps as possible) 15:
 • 30 burbee buy in
 • front squats 50%
 • When you drop the bar, perform 10 x K2E (knees to elbows)

Jepu jee. Eli ensin tahkottiin tempausta ensimmäiset 20 minsaa. Osa meni hyvin, osa ei. Tekniikka tuntui astetta varmemmalta kuin viimeksi mutta ei se hyvä varmasti ole vieläkään. Ei ainakaan kovin räjähtävältä tunnu. Treenasin tekniikkaa jo kotona pelkällä kepillä hyvien ohjeiden kera ja niillä sain paljon edistystä aikaiseksi. Aikaisemmin oon tehnyt tempausta vaan 7,5kg tangolla. Nyt mulla oli sentään jo 25kg, wohoo! No, pikku hiljaa eteen päin 🙂 Tempauksen jälkeen glute ham raisea vetokumilla. Otin saman vetokumin kuin viimeksi mutta ripustin sen puolapuihin yhtä puolaa alemmas eli hitusen raskaampaa oli kuin viimeksi. Täällä viime kerran video liikkeestä.

Eilisen vetimet. Toppi: adidas ja housut: reebok.

Eilisen vetimet. Toppi: adidas ja housut: reebok.

Sitten olikin se viimeinen puristus eli 15 minsan setti kaikkea kivaa. Ensin 30 burbeeta, jonka jälkeen etukyykkyä 32,5 kilolla niin monta toistoa kuin menee ja sit kun tangon jouduin pudottamaan pois siirryin tekemään 10 toistoa K2E:a. Muistaakseni neljä kierrosta tein kumpaakin liikettä, mutta viimeisessä K2E:s aika loppui viidennen toiston kohdalla. Hapotti jälleen kerran ihan huolella! Tuntuu, että mulla noi keuhkot prakaa ennen kuin lihakset väsyy ja se hidastaa mua tosi paljon. Pikku hiljaa siihenkin asiaan varmasti tulee parannusta!

Valmistautuu etukyykkyyn.

Valmistautuu etukyykkyyn.

kuvia 002kuvia 003Hahaa, sain tangon pidettyä nyt tuolla otteella jo suht hyvin ilman että ranteet huutaa leipää! Edistystä Jonnaseni 😉

K2E eli knees to elbows.

K2E eli knees to elbows.

kuvia 007kuvia 005

Tänään olis päivän treeniin kuulunut kahvakuulailua ja sattui aika sopivasti kun eräs mun blogin ihana lukija ehdotti, että voisi opettaa mulle kahvakuulailua tänään! Merja opettaa kahvakuulailua Lohjalla ja on asiaan vihkitynyt muutenkin aika lailla, joten erittäin hyvässä opissa olin 🙂 Tunsin kyllä itseni taas niin vasta-alkajaksi kuin vaan olla voi, mutta niinhän mä kyllä vielä olenkin. Pääasia kun vaan oppii oikeat tekniikat heti alussa ettei satu haavereita. Merjan blogi löytyy täältä.

Treenissä käytiin läpi ihan alkeita eli miten kuulaa pidetään kädessä, heilautuksia, kehon hallintaa ja kuinka lantion avulla saadaan liikkeisiin lisää voimaa. Liikkeistä tahkottiin rinnallevetoa sekä tempausta. Kahvakuulailussakin on todella paljon mietittävää ja opeteltavaa. Ei se ihan niin yksinkertaista ole miltä näyttää. Hankalaa on saada jalat toimimaan oikein, lantio tuoda eteen, pitää kroppa suorassa, pitää kuulaa oikein ja vielä nostaa sitä oikein… huh huh! On siinä opettelemista, mut mä olen valmis opettelemaan 😉

Oikea ote kahvakuulasta. Sormilukonkin sain toimimaan treenin lopussa :)

Oikea ote kahvakuulasta. Sormilukonkin sain toimimaan treenin lopussa 🙂


Rinnalleveto harjoituksia.

Rinnalleveto harjoituksia.

kuvia 016

Voimapunnerrusta treenattiin myös.

Voimapunnerrusta (?) treenattiin myös.

kuvia 018

Vaikeaa saada kuula ylhäällä oikeaan asentoon... Aina käsi sojotti minne sattuu!

Vaikeaa saada kuula ylhäällä oikeaan asentoon… Aina käsi sojotti minne sattuu!

Loppuun pari tylsääkin tylsempää ruokakuvaa tältä päivältä: munakasta aamulla ja rahkaa päivällä. How exciting…

PicsArt_1370343599040[1]Mä olen ajastanut tänne parit postaukset ihan siltä varalta jos en ehdi/kerkeä/jaksa istua koneella siskon luona. Siellä tosin on niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä että kännykän kamera varmasti laulaa ihan huolella 🙂 järkkäriä en aio edes mukaani ottaa. Treenejä olen suunnittellut tekeväni myös lomailun aikana so stay tuned 😉

Nyt mä lähden pakkailemaan viimeiset kamat ja suihkun kautta unille. Todennäköisesti en nuku kovin hyvin, koska viime yönäkin näin unia lentokoneista ja että lähdin mimmin kanssa kahdestaan etelän matkalle. Sepäs olisikin melkoinen loma!

 

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  Onks toi rahkan päällä oleva siitepölyä? 🙂

 2. cathy kirjoitti:

  Tervetuloa Kuopioon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *