Hae
Palasia Arjestani

Kyllä laiska tekosyitä keksii

Mä olen aina ollut sellainen ihminen etten tee mitään mikä ei oikeasti huvita. Saatan aloittaa jonkun projektin kotonakin, mutta jos kiinnostus lopahtaa niin homma jää siihen. Siks mulla on aina monta keskeneräistä juttua meneillään. On toki asioita, jotka on pakko tehdä vaikkea huvittais pätkääkään, mutta noin niinku yleensä. Mitä enemmän mulle on tullut ikää niin sitä mukavuudenhaluisemmaksi olen tullut. Oon miehellekin sanonut monta kertaa, että mussa olis potentiaalia helpostikin Rakas, sinusta on tullut pullukka-ohjelmaan. Tykkään treenata ja syödä terveellisesti, ei siinä mitään, mutta kun se laiskuusvaihe iskee päälle niin tarvitsen oikeasti perseelle potkijan, että pääsen vaiheesta yli. Onneksi on toi mies kulkenut rinnalla kohta 10 vuotta, joka tietää millon on aika emäntää potkaista persuuksille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroin teille jo aiemmin, että mulla on nyt ollut aika pahoja motivaatio-ongelmia treenien osalta. Olen juuttunut mukavuusalueelle ja jos päivän treeni ei satu miellyttämään niin jään helposti muka puuhastelemaan kotiin. Tekemään siis näennäisesti jotain tärkeää. Näin mulle kävi maanantaina. Kroppa oli aika kipeenä sunnuntain treenistä ja aurinkokin paistoi kivasti taivaalta. Kotona oli sitä muka puuhasteltavaa eli kukkien istutusta ja siivoilua. Ruokaakin vois laittaa. Haudutella lihaa oikein pitkään. Ja niinhän siinä kävi, että sormi sujahti kännykällä kohtaan Peru treeni ja minä jäin tytön kanssa nautiskelemaan aurinkoisesta päivästä. Oltiinkin sit ulkona useampi tunti ja tosiaan puuhasteltiin kaikenlaista. Tiistaina meinasin tehdä saman, mutta onneksi mies patisti mut treeneihin ja oikein hyvä treeni olikin!

Kevään ekat hiekkalaatikkoleikit!

Kevään ekat hiekkalaatikkoleikit!

20150309_161038

Joskus laiskottelu ja ylimääräinen lepopäivä on vain hyvästä, mutta ainakin mun täytyy tarkkaan miettiä olenko oikeasti väsynyt vai pelkästään laiska ja mukavuudenhaluinen. Näitä on joskus todella vaikea erottaa toisistaan, mutta nyt jälkeenpäin tiedän etten ainakaan väsynyt ollut maanantaina! Mokoma laiskiainen… Nyt taas kunnolla potkua persuuksille ja reippain mielin loppuviikkoon! Tänään olinkin jo niin reipas, että tein puolen tunnin niska-hartia-selkävenyttelyn Yoogaian videon opastuksella. Sain Buzzadorin kautta kuukauden jäsenyyden Joogaiaan ja ensikosketus oli varsin miellyttävä ja rentouttava 🙂 Te saatte myös testata Yoogaiaa 14 päivän ajan ilmaiseksi koodilla YOOGAIATRIAL2015. Syötä koodi rekisteröitytessä lahjakortti-kenttään. Vaikka en tällaisista staattisista venyttelyistä niin perusta niin tää oli ihan mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Kivasti aukes koko yläkroppa, vaikken ihan kaikkiin venytyksiin taipunutkaan 😀 Noihin liikkeisiin oli semisti upotettu myös joogajuttuja ja ne on tällaiselle rautakangelle vähän liikaa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mites teillä, onko laiskotuttanut vai päinvastoin? En tiedä mikä tässä keväässä on kun tahtoisin vaan puuhailla kotona! Oletteko kokeilleet noita Yoogaian ohjelmia koskaan?

Loppuun pyytäisin teiltä paria pientä palvelusta. Jos vaan millään viitsitte niin kävisittekö äänestämässä mun siskon tytön kuvaa Ruka-kilpailussa? Äänestämään pääset tästä (vaatii facebook-tilin).

Ilmoitin myös meidän boxin Tonin Vuoden kovin hikoilija 2015-kilpailuun ja nyt tarvittais kaikkien teidän ääniä, jotta voitetaan pääpotti eli 1000 eurolla treenikamoja salille! Äänestämään pääset tästä.

Ja jos oikein jaksuja on niin voitte vielä käydä tykkäämässä mun kuvan voittoon #lupaankierrättää-kisassa. Äänestämään pääset tästä. Ei niin tällä mun jutulla väliä, mutta jos äänestettäis edes nuo kaksi ekaa voittoon niin olisin kiitollinen 🙂

6 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  äänestetty kaikkia kolmea lajia 🙂

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ääni annettu, tietenkin! T: Arvontahullu kaverisi 😀

 3. Karoliina kirjoitti:

  Mukavuudenhaluisana ja peruslaiskana persoonana itselleni ainoa keino motivoitua urheilemaan päivittäin (niin, että siitä oikeasti nauttii) on kilpaileminen ja selkeät tavoitteet. Huvikseni en jaksaisi treenata, koska en mitenkään nauti hengästymisestä ja hikoilusta sinänsä. Sen sijaan kilpaileminen (muiden voittaminen ja parhaana oleminen) jaksaa vuosi toisensa jälkeen motivoida mut liikkumaan ja urheilemaan päivittäin.

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla taas kilpailuvietti on hiljentynyt aika lailla ja paras motivaattori on nimenomaan omat tulokset. Sä ootkin nyt kehittynyt hurjasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *