Hae
Palasia Arjestani

Väsyneen viikon ruokapäiväkirja

Niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin niin tää viikko on ollut järkyttävän raskas. En ole vieläkään palautunut kaikista univeloista ja aion naputella tän postauksen mahdollisimman nopeasti, että pääsen päiväunille. Pidemmittä puheitta, tän viikon arkipäivien ruokapäiväkirjaa olkaapa hyvät. Älkää ottako mallia.

Maanantai 

PicsArt_1427543014351

Aamupalana leipäset höysteillä, vettä ja kahvia // välipalana kaapista löytynyt Lidlin prodepatukka, parapähkinöitä ja mandariini // Lounaalla Lindströmin lihamureketta, pottua ja vihanneksia // Ennen treeniä smoothie, jossa banaani, avocado, protskujauhetta, CocoVin Supermixiä, mustaherukoita ja vettä // illalla lihamureketta, bataattia ja pari leipää.

Tiistai

PicsArt_1427543165505

Aamupalana leipäset höysteillä,  mandariinia, kahvia ja vettä // välipalana parapähkinöitä ja omenaa // lounaalla mureketta, bataattia ja vihanneksia // välipalana smoothie // HopLopissa pari leipää ja mandariini // Treenin jälkeen illalla tattaripuuroa mustikoilla ja lesitiinillä, lihamureketta ja pari leipää

Keskiviikko 

PicsArt_1427543375510

Aamupalana leipäset höysteillä ja mandariini, kahvia ja vettä // Ennen töihin lähtöä lihamureketta potuilla ja vihanneksilla // jokunen suklaapäällysteinen parapähkinä naposteluna // töissä Skyr-rahkaa // picnicistä hain töihin pari macaronssia // Iltapalana turkkilaista juggaa kera omenoiden ja cashewpähkinöiden

Torstai 

PicsArt_1427543700782

Aamulla ne normaalit leipäset // välipalana mandariinia // lounaalla Picnicin patonki paahtopaistilla // kotona vasta illalla muutama riisipiirakka ja Maraboun choco moment keksejä

Perjantai 

PicsArt_1427543795221

Aamupalana perinteiset leivät ja mandariinia // välipalana pähkinöitä ja omenaa // lounaalla pottua, vihanneksia ja lihamurekkeen jämät // Ennen treeniä smoothie // anoppilassa kasvispihvejä ja täytettyjä broiskun pihvejä // kotona illalla pari leipää, herkkuja sekä jämät tytön riisipiirakasta

Ei voi muuta sanoa kuin onneks tällaisia aikoja ei ole kovin usein. Ehkä ens viikolla saan syötyä vähän fiksummin! Loppuviikosta lähdetäänkin siskon luokse Kuopioon eli ruokapäiväkirjaa kirjoittelen seuraavan kerran sillä suunnalla 🙂

Nyt mä painun päiväunille! Mukavaa lauantain jatkoa teille kaikille 🙂

6 kommenttia

 1. ujumppiks kirjoitti:

  eihän se niin huonosti mennyt:D sun päiväkirjoista löytyy aina jtn vihreääkin:D

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No sentään jotain! Mä oon todella huono syömään vihanneksia muutenkin enkä väsyneenä jaksa panostaa sitä vertaa mitä normaalisti..

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Täh, odotin paljon enemmän herkkuja eilisen kirjoituksen perusteella! Mutta joka päivä oli kuitenkin vihreää tarjolla.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mun mielestä paketillinen choco momentteja ja pussillinen suklaapäällysteisiä pähkinöitä on jo aika paljon 😀 jos olisin jaksanut lähteä kauppaan niin todennäköisesti olis kurkusta mennyt alas paaaaljon kaikkea muutakin. Tulihan tuossa taas yksi päivä elettyä leivälläkin…

 3. Laura kirjoitti:

  Häh!? Odotin paljon herkkuja, mutta ihan perusterveellistä ruokaa.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mun mielestä ei oo perusterveellistä vetää paketillista suklaakeksejä ja siihen päälle suklaapähkinöitä 😀 saati elää pelkällä leivällä! En normaalisti herkuttele kauheasti viikolla niin ehkä noi tuntu sit omasta mielestä jotenkin suurilta määriltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *