Hae
Palasia Arjestani

Iisi sunnuntai – mistä aineksista se koostuu?

iisi sunnuntai

Sunnuntai on nykyään ehkä mun lempipäivä koko viikosta. Toisten hyvien yöunien jälkeen olo on virkeä ja energinen. Lauantaina kulunut työviikko tuntuu vielä kropassa, mutta sunnuntaina keho on levännyt ja mieli virkeä. Nukun aina sunnuntaina niin pitkään kuin unta riittää. Usein valvotaan lauantaina noin yhteentoista, joten sunnuntaina heräilen vasta yhdeksän kymmenen maissa. Tyttö jatkaa uniaan vielä tovin. Normaalisti syön heti herättyäni aamupalan, mutta sunnuntaina keitän ensin kupillisen teetä ja hörpin sen samalla kun katselen jotain ohjelmaa tai selailen blogeja sekä uutisia netistä. Aamupalan valmista usein pitkän kaavan mukaan. Jaksan ihan paistaa kunnon munakkaan tai tehdä herkkuleipäset.

Aamupalan jälkeen touhuilen kotona. Mies menee aina sunnuntaiaamuna salilla ajoissa, joten mulla on aikaa olla tytön kanssa ja puuhastella omiani. Usein järjestelen kotia, vaihdan petivaatteita, vien roskia tai ihan vain olen ja selailen lehtiä, jos ei ole muuta tekemistä. Jälkimmäistä vaihtoehtoa ei ole sattunut hetkeen 😀 Rakastan värkkäillä kotona kaikkia pikku juttuja ja suunnitella tulevaa viikkoa. Puolen päivän jälkeen lähdetään anoppilaan lounaalle ja hengaillaan siellä muutama tunti. Ollaan vain ja höpötellään. Vaihdetaan kuulumisia ja katsellaan töllöstä usein Huutokauppa keisaria. Anoppilasta lähtiessä käydään kaupassa ja sen jälkeen minä lähdenkin jo salille. Salilla menee aina se pari tuntia, koska sunnuntaisin on usein mun kuvauspäivä. Kuvaan youtubeen treeniä, koska silloin ei salilla ole kauhea ryysis. Saatan ottaa myös kuvia blogia varten. Kotona olen usein vasta yhdeksän jälkeen ja sitten pitääkin hoitaa alta suihkut, iltaruuat jne. Menen usein maanantaisin iltavuoroon, joten olen antanut tytön valvoa yhtä myöhään kuin minä. Meillä on tapana istua keittiön pöydän ääressä ja katsella kännykältä ja tabletilta jotain ohjelmaa samalla kun syödään. Mies on tässä vaiheessa jo nukkumassa 😀 Näin kulkee aika tyypillinen iisi sunnuntai mun malliin! Ainekset täydelliseen sunnuntaihin on aika yksinkertaiset, kuten huomaatte. En tarvitse mitään kovin kummoista ollakseni tyytyväinen.

Alla video toissa sunnuntailta. Mun muita videoita pääset tsekkailemaan tästä, muista tilata kanava! Se ei maksa mitään 🙂 Mahtavaa maanantaita tyypit! Tehdään tästä viikosta loistava <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *