Hae
Palasia Arjestani

#madafakingdarra

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hehe, menipä eilinen ihan rötväilypäiväksi. Darraksikin sitä kuulemma kutsutaan. Päätettiin parin duunikaverin kanssa lähteä katselemaan Helsingin yöelämää perjantaina. Ennen kuin stadiin asti päästiin niin suunnitelmaa oli muutettu perus naisten tyyliin about kymmenen kertaa ja loppujen lopuksi päädyttiin kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan 😀 Aloteltiin iltaa ruuan ja juoman merkeissä, höpöteltiin ja mietiskeltiin mihin lähdettäis. Päädyttiin viettämään iltaa Mummotunneliin missä en oo koskaan aikasemmin käynyt, mut oli kyllä kiva paikka! Järjettömän suuri terassi keskellä Helsingin keskustaa ja ympärillä monta baaria, jossa viettää aikaa jos ei halua olla taivas alla. Täytyy sanoa, että oli hauskin ilta pitkään aikaan!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hauska ilta vaati taas veronsa ja koko eilinen päivä meni lepäillessä. Pötköteltiin kisujen kanssa sohvalla ja välillä siirryttiin makkariin päikkäreille. Tehtiin (mies teki) hyvää ruokaa ja saunottiin. Katsottiin ensin tytön kanssa yksi leffa ja sit miehen kanssa toinen. Aika peruslauantai ellei jäätävää väsymystä lasketa 😀 Nyt voi taas hetken viettää ilman humputtelua ja keskittyä lomailuun. Mulla nimittäin alkoi just neljän viikon loma! Ihanaa kun ei tartte herätä kukon laulun aikaan ja saa tehdä koko päivän just sitä mitä tahtoo 🙂

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Josko tänään jaksais treenaamaan jo lähtee… Saattaa olla että jaksan, mut saattaa olla etten jaksa 😀 Huomenna viimeistään!

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Ihanaaaaa Lomaa ! ! Toivon sulle aurinkoisia ja lämpimiä ilmoja. Itsellä alkaa huomenna arkinen aherrus. Neljä viikkoa lomaa takana :). Säät ollu aika epävakaat, mutta en valita 🙂 loma on loma !

    • Jonna kirjoitti:

      Kiitos! Kyllä tätä on odotettukin 🙂 muutama päivä puuhastelua kotona ja sit pyyhkäistään viikoksi Turkin lämpöön köllöttämään. Mä oon niin ansainnut lomani! Vielä kun tulis ne hyvät kelit…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *