Hae
Palasia Arjestani

Joululahjavinkki kovaa treenaavalle!

Tiedän, että täällä mun blogissa liikkuu paljon urheilusta tykkääviä ihmisiä ja varsinkin crossfittiä ja kuntosalia harrastavia! Tässäpä teille hyvä joululahjavinkki pukinkonttiin joko itsellenne toivottavaksi tai sille kovaa treenaavalle puoliskolle 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tafferilla on myynnissä Versa gripsien kaltaisia todella hyviä vetoremmejä ja nämä on ainakin meidän perheessä olleet kova hitti. Jopa niin kova, että olen omiani päässyt testaamaan tasan kerran ennen kuin ne salamyhkäisesti eksyivät miehen treenikassiin… Vetoremmeissä on ranteessa kätevä tarrakiinnitys ja ne saa todella nopeasti kiinnitettyä tankoon ja taljaan lyhyemmän ja napakamman remminsä ansiosta. Näpsäkät esim. lyhyellä palautuksella tehtäessä kun kaikki aika ei mene remmien tankoon kierittämiseen. Remmejä on vain yhtä kokoa ja sama koko käy sekä miehille että naisille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vetoremmien lisäksi mulla on olleet kovassa käytössä Krippersit, joista olen täällä blogissakin monet kerrat kertonut. Krippersit on omassa treeneissä olleet uusien kenkien lisäksi paras hankinta ikinä! Ote leuanvetotangosta pitää todella hyvin, ei tule enää rakkoja käsiin ja ne on myös nopeat wodeissakin laittaa käsiin. Eivätkä muuten ole hinnallakaan pilatut 😉

krippers2

Tafferin nettikaupasta löytyy nykyään myös vaatteita. Toistaiseksi myynnissä on pipoja ja treenipaitoja parissa eri värissä. Treenipaidat on aika naftia kokoa ja omani on M-kokoinen ja just passeli. Itse tykkään vähän väljemmästä paidasta, joten valitsin isomman koon.

IMG_20141212_182534

Ja kaikista nettikaupan tuotteistahan te saatte 10% alennuksen koodilla JONNA10. Alennus tulee siis tilauksen loppusummasta! Jos on tarvetta näiden kaltaisille treenivehkeille niin kannattaa tilata vikkelään niin ehtivät vielä pukinkonttiin 🙂

*postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanin nettikauppaan

 

5 kommenttia

  1. Katja kirjoitti:

    Mites noi soveltuu ihmisille jolta puuttuu sormia? Saakohan millaisen otteen vetoremmeihin, kun tosiaan osa sormista puuttuu. Ostin miehelle viime vuonna joululahjaksi koukulla olevat remmit, mutta niitä ei pystynyt käyttämään, kun sormet ei riittäneet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.