Hae
Palasia Arjestani

Draama queen.

Jostakin se fiilis ja motivaatio taas löytyi ja tänään on ollut täysin erilainen päivä kuin eilen ja toissa päivänä. Oli positiivinen ja onnellinen olo heti aamusta. Vaikka vaaka näytti kauheuksia (tasan seiskyt) niin kunto oli siihen nähden aika muikea. Ainakin mun silmään. Samaa mieltä oli isäntäkin. Se ei yleensä kauheasti kehuja heittele ellei niihin ole aihetta 🙂

No joo, kehitys loppuu tyytyväisyyteen eli pidetään mölyt mahassa ja jatketaan täyttä höyryä etiä päin! Tänään tieni kävi jälleen kerran Malmin EB:lle. Olin liikenteessä vähän aiemmin, kun tuo mies on taas sairaana, ja ajattelin saavani treenata aika lailla yksin. Wrong! Aika moni muukin oli iltapäivä jumpalla…

Mulla vuorossa selkää ja aika lailla samalla vanhalla kaavalla mentiin. Pikkusen muutin treeniä, mut en paljon. Kotoo tuli ohjeet testata paria uutta liikettä ja sekös muksaa vasta onkin! Jumppa oli seuraavanlainen:

1. Takaolat taljassa käsi kerrallaan 5x
2. Leuat mo 3x ja vo 1x
3. Kulmasoutu vastaotteella 2x
4. Kapea ylätalja 2x
5. Yhden käden t-kulmasoutu 2x
6. Meadows row 2x

Mulla oli jo leuanvetojen jälkeen selkä aivan järkyttävässä pumpissa ja hei, nyt sain jo 6 toistoa myötäotteella! Tulokset sen kun paranee kun akka kevenee 🙂 Liikkeet 5 ja 6 oli mulle uusia. Yhden käden t-kulmasoutua olen joskus tehnyt, mutta niin että otan kiinni paljon taaempaa.

Yhden käden t-kulmasoutu.

Huomaa, että on reenattu selkää kun punottaa niin kovin 🙂

Meadows row.

Hyvin meni perille tämäkin!
Tässä vielä video tuosta meadows row´sta.

Ja jos selkätreeniin etsitte ideoita, varsinkin noihin soutuliikkeisiin, niin niitä löytyy artikkelista 8 great rowing variations. Kannattaa lukea 🙂

Mä olen ihan varma, että tuolla meidän mimmillä on joku pre-uhmaikä menossa. Mikään ei kelpaa ja jos jokin ei mene hänen mielensä mukaan niin huuto tulee ja kovaa. Tänään neiti sai kunnon raivokohtauksen, kun oltiin lähdössä ulos. Siinä se huutonsa aloitti jo vaatteita päälle laitettaessa ja möly vain yltyi kun kannoin tytön rattaisiin. Eipä sit lähdetty ulos..

Äsken tapahtunutta.

Weeeeee! Äipän kameran piuha!

Äärimmäisen mielenkiintoinen…

Suorastaan pörisyttävän mahtava!

Sopii myös takaraivon rapsutukseen.

Ja sitten tuli paska äiti ja vei piuhan pois… 😀

Tämmöstä tänne. Kohta muuten ruokaohjelmien ystäviä hemmotellaan, kun ensin tulee master chef ja heti perään top chef! Jonna tykkää isosti! Eteisessä odottaa myös kasa kaverilta lainaan saatuja Maku-lehtiä. Vielä kun löytyisi sopiva rako niiden selaamiseen 🙂

Katotteko te mitään ruokaohjelmia? Ne on dieettiläisen suurinta hupia 😀

17 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ihan huippista kuules kuulla, että motivaatio on taas huipussaan!! Nyt sitte taot ku rauta on kuumaa!! 🙂 Juu se on just hyvä, että nuo Raksut ei kehu turhia, sillo ku sannoo, ni tietää että tosiaan tarkottaa, just oikein minusta! 🙂 Juu, pittää tsekkailla nuita liikkeitä. TSEMIHALITUSMAXIMUS!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Niin on! Mielialalla on aika suuri vaikutus treeniin ja ylipäänsä elämään :)Onneksi on tuollainen mies kotona jolta saa parhaat neuvot ja kritiikkiä silloin kun se on aiheellista! Ja niitä kehujakin välillä <3

  • Kerttu Koitila kirjoitti:

   Juurikin näin, me onnelliset ja kiitolliaet. <3 Tao ku rauta on kuumaa, go go!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Samoin kerttu! Taotaan kun rauta on kuumaa ja se nöyrtyy ;)Just jumpalle menossa!!

 2. Linda Barhoumi kirjoitti:

  Upeelta näyttää!!! Ja kehut varsinkin puolisolta palkitsee varmasti!! :))Just nyt tossa telkussa pyörii master chef Suomi.. 😛

 3. NiiNii kirjoitti:

  Voi tuota teidän pikkulikkaa! 🙂 ..ja miehelle pointsit kehuista: Olet kyllä ne ansainnut!Mullakin on katsontalistalla niin master ku top chefkin.. ja tietty jälkiruoka top chef 😉 Ainoa mitä en oikein voi katsoa on Nigella, se kun tekee aina niin törkeen hyvän näkösiä eväitä!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä en oo kuin pari jaksoa katsonut jälkiruoka top chefiä, pitäiskö sekin ottaa seurannan alle… Nigella on kyllä hyvä! Boksilla olis taas pari jaksoa rästissä 😉

 4. Laura kirjoitti:

  Voooi pieni drama queen, ihana :)Mää katon aina kanssa kaikki ruokaohjelmat, Jamie Oliver on mun suosikki 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Todellinen draama queen.. oonkohan mäkin ollut samanlainen pienenä? Pitääkin kysyä mutsilta…Jamie on kans kyllä hyvä!

 5. Anonymous kirjoitti:

  haa,se on kumma kun aina dieetillä alkaa kaikenmaailman ruoka-ohjelmat olla suurinta viihdettä 😀 nyt kun ongelmana on lähinnä saada syötyä tarpeeksi,on nekin kärsineet inflaation..ja ihan samanlaista uhmaa täälläkin,muuten on aina tytsy hyväntuulinen ja nauravainen,mutta yritäpäs vaihtaa vaippaa tai syöttää lusikalla,tai ottaa jotain kiellettyä pois…tyttö on TAAS kipeenäkin,joten saa olla varpaillaan ettei joka asiasta huutoa tulis :Dtsemppiä taas etiäpäin!-R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä katselen ruokaohjelmia oikeastaan aina, nyt vaan haluais testata vaikka mitä uusia juttuja mut ei voi :(Kuulostaapa tutulta touhu teilläkin! Tossa toi kauhoo edessä puuroa käsin suuhunsa : D

 6. mami12 kirjoitti:

  Vissiin kuuluu ikään tuo draamailu 🙂 meillä sama homma. Ruoka ja dietti ohjelmat on in myös meillä.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Vois kyllä mennä ohi jo, hemmetinmoista huutoa ja kiukuttelua aamusta iltaan. Välillä vähän kyllästyttää 😀 täytyy vaan muistaa että tämäkin vaihe menee ohi joskus. Kunnes sieltä tulee joku uusi ja mukava juttu taas…

 7. Kerttu Koitila kirjoitti:

  KIITOS, näin me tehhään! <3

 8. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä katon just noita kumpaaki, muutamia kausia seurannu jo ulkomaisia ja nyt tosiaan noi kotimaiset ehdottomasti tulee seurattua. Tällä hetkellä suurinta kidutusta on seurata Top chef: jälkiruokamestarit 😀 Ai että tulee aina pikkasen kuolaa suupieliin ku yhen jakson kattoo 😀 Noi viimesimmät liikkeet vaikutti mielenkiintosilta, tarvii kyllä muistaa kokeilla joskus 🙂 Treenit kyllä kulkee nyt mutta nää viimeset viikon on kyllä nyt ollu jotenki taistelua itsensä kanssa. Koko ajan kauhee mässynälkä ja sit ku en ala niitä herkkuja vetelee niin sit menee äkkiä jotain muuta ruokaa ylimäärästä. Mutta no, sisulla tästäki selvitään. Pakko siihen on uskoa että tää helpottaa joskus 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä pist in boksille tulemaan ton jälkiruoka top chefin. Voin huomenna kuola poskella katsoa sitä. Ja Sikke on tulossa kans! Tänäänhän meitä hemmotellaan taas master chefillä 🙂 eilen kolahti postiluukusta uusi Maku-lehti. Täynnä vaikka mitä herkkuja! On kyllä hyvä lehti :)Mulla ihan samanlaista, koko ajan tekee jotain mieli. Sit kun toi ukko on vielä ollu kipeenä ja vetää täällä patonkia ja suklaata….kuolaaaaaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.