Hae
Palasia Arjestani

Kotona tapahtuu kummia!

Processed with VSCO with 4 preset

Sis. mainoslinkin.

Tänään on ensimmäinen päivä, kun elämä alkaa helpottamaan. Uskallan jo haaveilla treenaamisesta ja normaalista elämästä. Vaikka sairastelu on ihan ahterista niin kyllä se aina pientä perspektiiviä tuo elämään ja pakottaa löytämään elämästä muitakin taka-alalle jääneitä asioita. Tällaisena suhteellisen toimeliaana ihmisenä en osaa oikein olla paikallani. Mun on pakko tehdä koko ajan jotain ja hääräänkin kotona aamusta iltaan jotain. Takaraivossa on aika tiukassa ajatus tuo tullessas, vie mennessäs. Niinpä mun kädet on aina täynnä tavaraa tai ruokaa 😀

Processed with VSCO with 4 preset

Minä luen todella paljon sisustuslehtiä ja -blogeja sekä erilaisia sisustuksen ja kädentaitoihin liittyviä facebook-ryhmiä. Pää on täynnä ihania ideoita joiden toteuttamiseen kotona ei vaan useinkaan ole riittävästi aikaa. Niinpä ne unohtuvat. Isoin projekti, joka on jyskyttänyt päässä jo pitkän aikaa, on tytölle oma pieni huone tai makuusoppi. Mehän asutaan edelleen kaksiossa, jossa on iso makkari ja iso olohuone ja näiden välissä vielä vaatehuone. Tarkoituksena oli alun perin rempata vaatehuoneesta tytölle oma huone, mutta päätettiin jättää se ajatus vielä toteuttamatta, koska asunto saattaa mennä vaihtoon kunhan uusi ja sopiva löytyy. Niinpä aloin kehittelemään ideaa tytön omasta makuusopesta olohuoneen puolelle. Urakka oli kuitenkin sen verran työläs, että homma tyssäsi saamattomuuteen. Ei ollut koskaan aikaa toteuttaa ideaa.

Processed with VSCO with 4 preset

Spreijasin eräänä iltana meidän askartelemia joulukartioita kylppärissä ja silloin se iski – mieletön innostus! Oli pakko alkaa tyhjentämään ja purkamaan kirjahylly saman tien! Eikä aikaakaan kun olin kuskannut tytön sängyn makkarista olkkarin puolelle ja järjestellyt kamat paikoilleen. Voi että mimmi oli onnesta ymmyrkäisenä, kun näki ison tytön huoneen, kuten hän itse viritystäni kommentoi. Tuntuu typerältä, että tätäkin asiaa on jahkattu vaikka kuinka kauan saamatta mitään aikaiseksi. Nyt meidän makkari on ihanan avara ja valoisa ja tyttö sai oman huoneensa. Toki olohuone pieneni nyt jonkin verran, mutta minua se ei haittaa yhtään.

Neidin pieni makuusoppi.

Neidin pieni makuusoppi.

Vielä muutamia muutoksia täytyy tehdä kodissa ennen kuin olen lopputulokseen tyytyväinen. Tytön sängyn puolelle jäävä kirjahyllyn tausta maalataan valkoisella tai siihen hankitaan joku kiva kangas. Ajattelin virittää myös verhon hänelle katoksi ja string-hyllyn littlest pet shopeille. Olohuoneeseen tilasin uuden vaalean maton ja uusia sohvatyynyjä ja makuuhuoneeseen laitetaan valkealle seinälle uusia tauluja. Sitten kun nämä jutut olen saanut tehtyä niin voinkin käydä eteisen kimppuun!

Processed with VSCO with 4 preset

Eiköhän tätä hommaa taas riitä pitkälle ensi vuodelle, mutta minusta on ihanaa laittaa kotia! Olen pistänyt todella paljon tavaraa kiertoon ja koko ajan koti tuntuu avarammalta ja enemmän meidänlaiselta. Tavarat pysyy järjestyksessä eikä siivousurakkaan kulu puolta päivää. Saan tehdä nykyään makkarin tasolle omia asetelmiani ja ostaa tuoreita kukkia. Ihanaa kun kotona voi välillä ihan vain ollakin eikä tarvitse koko aikaa häärätä jotain ja ottaa stressiä keskeneräisistä tai tekemättömistä urakoista. Ensi viikolla pyhitän yhden illan kylpyläreissulle Flamingoon perheen kanssa enkä edes ajattele kodin laittamista saati siivoamista! Ollaan tytön kanssa myös askarreltu paljon ja niitä askartelujakin on kiva saada nyt esille, kun on enemmän tasoilla tilaa ja epämääräistä krääsää nurkissa vähemmän. Olen niin ylpeä itsestäni!

Oletteko te kovia laittamaan kotia?

Teillä on myös mahdollisuus päästä nyt Flamingoon edullisesti! Vain tämän päivän 24.11.2016 Flamingo spa-liput kahdelle 39e! Jos kaipaatte hemmottelua joulu- tai työkiireiden keskelle niin tässä oiva tilaisuus päästä kahden kesken rentoutumaan. Lisää diilistä täällä*.

Ja mun suosikkikampaamoon Finoyhin on myös taas todella hyvä tarjous: hiustenleikkaus ja tyvivärjäys tai raidat 40e TAI hiustenpidennykset 159e. Tarjoukseen pääset tästä*. Lahjakortin voi ostaa vaikkapa joululahjaksi, koska se on voimassa 2 kk ostohetkestä. Tätä kampaamoa voin suositella lämpimästi! Oma tukkakin alkaa pikku hiljaa näyttää siltä, että tarttis varmaan tehdä jotain 😉

2 kommenttia

  1. henna kirjoitti:

    mistä ostat yleensä tauluja? 🙂 en tiedä yhtää mistä löytyis kivoja!

    • Jonna kirjoitti:

      Mä ostan mistä milloinkin! Seinälle pääsyä odottavat on tilattu kn2.fi:stä ja desenio ainakin myy tosi kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *