Hae
Palasia Arjestani

Viikon 2 kulutuspäiväkirja

Viikon 2 kulutuspäiväkirja

Puhutaanpa välillä rahasta eli tässä teille minun viikon 2 kulutuspäiväkirja. Pitkästä aikaa muistin laittaa ylös kaikki viime viikon menot. Kulutuksen suhteen viikot vaihtelevat todella paljon. Alkukuussa maksan laskut, joten silloin rahaa menee eniten, mutta vastaavasti sitä on myös juuri tullutkin tilille enemmän palkan muodossa. Ylenpalttinen törsääminen on taakse jäänyttä elämää ja tällä hetkellä rahaa menee oikeastaan vain harrastuksiin, ruokaan ja tarpeellisiin kulutustavaroihin, kuten pesuaineisiin jne. Kirppareillakaan en ole hetkeen kiertänyt, koska en yksinkertaisesti tarvitse mitään enkä halua sielläkään tehdä heräteostoksia. Minulla on sekin hyvä puoli etten keräile mitään, kuten astioita, joten ei tee edes mieli lähteä katselemaan ihan huvikseen kirppiksille. Toisaalta, nyt kun aloin asiaa miettimään, tarvitsisin itse hyvän takin lenkkeilyyn näille keleille..

Viikon 2 kulutuspäiväkirja

Maanantai

Ruokaostokset Prismassa, minun osuus 35e. Ostettiin mm. raejuustoa, hapankaalia, voita, jauhelihaa, pakastepapuja, loimulohta, muroja, hedelmiä, vihanneksia..

Cittarista lähdin etsimään sopivia pyöröpuikkoja, mutta mukaan tarttuikin kaksi huonekasvia kera kukkalämpökassin, yhteensä 8,19e.

Tiistai

Ei ostoksia

Keskiviikko

S-marketista kukkakaalia, päärynöitä ja maustamatonta jogurttia, yhteensä 6,55e.

Torstai

Alepasta omenoita, banaania, leipää, oivariinia, fetajuustoa, goudajuustoa, kirsikkatomaatteja, pari avocadoa, paprikoita ja punalapulla graavikirjolohisiivuja, yhteensä 21,73e.

Perjantai

K-kaupasta marjoja (koska tarjouksessa), viinirypäleitä ja salaattia, yhteensä 12,74e.

Lauantai

Prismasta isot ostokset 73e, minun osuus 37e. Ostettiin mm. munia, sipsiä ja dippiä, irtareita, Pepsiä, siitakesieniä, bataattia, vadelmia, vaniljasokeria, jauhelihaa, suolaa, rusinapitko, leipää, konetiskitabletteja, leivinpaperia, rahkaa, kuohukermaa….

Sunnuntai

Ei ostoksia.

Viikon 2 kulutuspäiväkirja

En jaksanut näköjään kovin tarkkaan laatia tämän viikon ruokalistaa, sillä tuntui että koko ajan oli joku asia loppu. Suurin muutos -valmennuksessa olen taas yrittänyt opetella syömään monipuolisemmin ja säännöllisemmin enkä osannut yhtään ennakoida mitä kaikkea tulisin tarvitsemaan. Vaikka kävin useasti kaupassa viikon aikana, ei mukaan tarttunut heräteostoksia, paitsi nuo maanantain huonekasvit, jotka oli tarjouksessa. Sinänsä aika hyvin kulutetut rahat! Näistä ostoksista tein mm. makaronilaatikkoa, lohi-fetasalaattia, välipaloja töihin ja iltapaloja kotiin ja mies leipoi myös kääretortun. Sipsit ja irtarit olivat miehelle ja tytölle, sillä minä pidän hieman taukoa herkkujen syömisestä. Instagramista @jonna_musakka löytyy ostoskärryjen kuvat Prisman reissuilta, joten sieltä voi kurkkia tarkempaa sisältöä 🙂

Miltäs viikon 2 kulutuspäiväkirja näyttää? Tällaisia lisää jatkossakin?

Edellinen postaus: Iskikö joulun jälkeen tavaraähky?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

6 kommenttia

 1. Maikku kirjoitti:

  Mä tykkään lukea tälläisiä ja oon itse miettinyt myös, josko tekisin vastaavan.
  Hyvin kohtuullista kulutusta siellä!

 2. Anile kirjoitti:

  Rahaan ja kulutukseen liittyviä postauksia on mielenkiintoista lukea. Itse olen kiinnittänyt rahankäyttöön huomiota jo pidemmän aikaa. Kirjaan kaikki raha-asiat Kakeiboon . Onko sinulle tuttu? Minulle kirjaaminen on tullut jo tavaksi jo toista vuotta ja avannut silmiä moneen asiaan.

 3. Jonna kirjoitti:

  Tee ihmeessä! Minusta nämä on äärimmäisen mielenkiintoisia 🙂

 4. Jonna kirjoitti:

  Ei muuten ole tuttu! Kerro lisää 🙂

 5. Anile kirjoitti:

  Kakeibo säästämisen taito, kirja johon voit kirjata kuukauden tai jopa vuoden suunnitelmat esim. säästämisestä sekä tulot ja menot. Löytyy kirjakaupoista, ainakin suomalaisesta. Suosittelen 🙂

 6. Anile kirjoitti:

  Kakeibo säästämisen taito kirja löytyy ainakin Sumalaisesta kirjakaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *