Hae
Palasia Arjestani

Tältäkö se tuntuu?

.. kun elämä hymyilee, dieetti on ihanaa, treenit tuntuu juuri oikeissa paikoissa ja kuntokin edistyy pikku hiljaa?

Nyt on muutama päivä mennyt TODELLA loistavasti ja se näkyy kunnossakin. Paino pysyttelee edelleen melko ylhäällä, mut eipä anneta sen vaivata. Painollahan ei tässä lajissa ole muuten väliä kuin että mahtuu painorajaan.

Oon treenannut pää punaisena joka treenin ja saanut liikkeet uppoomaan just sinne minne pitääkin. Salilta sain taas noin miljoona hyvää vinkkiä suoraan jenkeistä ja hyviä vinkkejä olivatkin! Pääsin paria niistä testaamaan eilisessä takajalkajumpassa ja on takajalat koko matkalta aivan kipiät.

Aamuaerobisetkin on köpötelty entiseen tahtiin. Muutama päivä sitten eksyin nurmikentälle ja otin muutamat spurtit. Olis pitänyt jättää ottamatta. Meni nimittäin molemmat lonkankoukistajat aivan juntturaan! Nyt neljä päivää myöhemmin alkavat vasta olla normaalit…

Ruokarintamalla uusia ihastuksia ovat kaali ja kirsikkatomskut!Punajuurikin on monta kertaa saanut kuolan valumaan, mut toistaseks oon jättäny ne kaupan hyllylle. Vihreetä salaatti eri muodoissaan tulee suuhun tungettua varmasti enemmän päivässä kuin normikansalainen vuodessa. Eipä siinä, hyväähän se on. Miks ei dieetin ulkopuolella tule syötyä niin paljon kasviksia kuin nyt? Kyllä niitä massuun sillonkin mahtuis vaikka kuinka.. Mitäpä jos dieetin jälkeen pitäis kasviksen määrän ennallaan ja vähentäis muuta höttöhiilaria, kuten leipää, pastaa yms ja pitäytyis vaan bataatissa, riisissä, quinoassa ja muissa hyvissä hiilarin lähteissä? Yritystä tulee ainakin olemaan!

 kualia, jauhelihhoo ja jottain muita johanneksia

Tänään on viikon ainoa totaalilepi. Kävin töiden jälkeen pyörähtämässä salilla harjottelemassa vaparia ja poseja ja sit nopeasti meripäivä-kansan jaloista omaan möksään ihmettelemään. Mä sitten vihaan kaikkea ihmispaljoutta..

Huomenna luvassa kuntotsekki valmentajan tykönä ja varmaan jotain ”kivoja” muutoksia tulossa dieettiin. Mielenkiinnolla ja mieli sekä kroppa nöyränä otan kaiken vastaan mitä minulle annetaan sillä kuntoonhan minä aion päästä ja keretä! Nih, ettäs tiedätte.

Nyt laittamaan ruuat ja kamat valmiiks huomista varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *