Hae
Palasia Arjestani

Kyykkää porsas!

Huh, mikä reeni oli tänään. Pääsin pitkästä aikaa tekemään kyykkyä ihan vapaalla tangolla. Vähän oli alkuun hakemista, mut kyl se siitä! Sain tehtyä sarjat paljon kapeammalla jalka-asennolla kuin ennen –> parempi tuntuma etureisille. Ennen jouduin tekemään kyykyn aika leveellä, koska sääret ei oikein antaneet myöten. Ei ne kyl vieläkään mitkään kauheen vetreät ja notkeat ole (mikäpä paikka mulla olis?), joten laitoin pienet painolintit kantapäiden alle ja nehän autto jo paljon. Tarkotus olis saada jossakin vaiheessa kyykättyä kapealla ilman mitään korkokkeita kantapäiden alla, mut se vaatiikin sit vähän enemmän venyttelyä ja liikkuvuusharjoittelua.

Tekeekö kukaan muuten erikseen mitään liikkuvuusharjoituksia? Löytyiskö jostain hyviä ohjeita? Nythän on paljon kirjoiteltu netissä ja lehdissä, että liikkuvuusharjoittelu olisi paljon hyödyllisempää kuin normaali staattisten venytysten tekeminen. Eipä voi vielä mielipidettä sanoa asiasta, kun ei ole kokemusta kuin jälkimmäisestä.

No, mutta. Mennään taas siihen tylsimpään eli itse treeniin. Ei se kyl kovin tylsä ollut, täysin sen vastakohta. Täynnä hikeä, irvistystä, huutoa ja kauheeta pumppia. Isäntä oli varmistelemassa ja piiskaamassa kaikissa sarjoissa. Ei passannut paljon lusmuilla, sillä rangaistus sarjojen kesken jättämisestä olisi ollut hirmuinen (K-18 kamaa, ei pysty kertomaan 😀 ). Enpä ole äskettäin vääntänyt jaloille noin hyvää treeniä. Toistot 6-10 ja palautukset 60 sekkaa.

1. Reidenojennus
8*65kg
9*60kg Nämä sarjat aika nopeasti pumpaten.
12, 7*40kg Näissä kahden sekunnin pito yläasennossa ja toooooosi hitaat negat.

2. Kyykky tangolla
8*75kg Olis sittenkin saanu laittaa sen kasikybää, mut en uskaltanu 😀 Ens kerralla sit.
10*60kg
12, 10*50kg Vika sarja kunnon pysäytyksellä ala-asennossa.
Kyykky on melekonen kuningasliike koiville ja koko kropalle. Hyytyy joka paikka..

3. Prässi
10, 7*210kg Olisin ite alottanu kahella sadalla, mut toi toinen osapuoli oli eri mieltä, onneks oli.
8, 6*190kg Vähän joutu huutamaan vikoissa sarjoissa 😉

4. Aasinnostot
35, 32, 30, 29, 26*BW Palautukset 30 sekkaa.
Olisin halunnu kuvan tästä (meillä on ihan oma systeemi tähän), mut ukko karkas solariumiin, joten ens kerralla sit!

5. Vatsat taljassa köydellä
5*12*60kg
Ja tässä 45 sekan palautukset.

Ja sitten seurasikin päivän paras osuus eli syömingit uudessa ravintola Hiilessä. Oon kuullut paikasta tosi paljon kehuja ja pitihän se lähteä itsekin testaamaan, et mistä täällä oikein kuhistaan. Täytyy sanoa, että varmasti oli elämäni paras ravintola ateria! Siis sairaan hyvää, oikeesti. Mulla on tapana hotkia eväät ravintelissa reilusti alle 10 minuuttiin, mut tällä kertaa piti oikein pysähtyä maistelemaan ja nautiskelemaan. Sitä evästä olis voinut syödä loputtomiin. Aivan mahtavaa eikä hintakaan päätä huimannut. Ravintola on sisustukseltaan kivan yksinkertainen pienillä ja jännillä yksityiskohdilla höystettynä. Palvelu pelaa ja mikä parasta, ruuat tulee aikaa nopeaan ja ovat taivaallisen hyviä jälkiruokia myöten. Minä söin naudan sisäfilevarrasta ja lohkoperunoita. Liha oli tosi mureaa ja eikä perunat ollu mitään pakastesekundaa mitä monissa paikoissa on. Perunat oli lohkottu tosi isoista potuista ja niissä oli vielä kuoretkin ulkupuolella, mausteetkin viimesen päälle. Ja jälkiruuaksi suklaakakkua ja vaniljajädeä. O´boy ja kuuma kaakao, ei voi muuta sanoa. Joutuu käymään Hiilessä toistekin.

Eilen illalla korkkailin vähän lisäravinnepaketin sisältöä. Iltapaloiks Lean Bodyn Bananas and Cream protskujuomaa. Melkein kuin pirtelöä olis juonut. Protskua 40g, hiilareita 8 g ja rasvaa 9g. Kaloreita 500 ml:n pötkylässä 260. Vielä olis jääkaapissa toinen samanmoinen mansikan makuisena. Pitää säästellä johonkin toiseen iltaan. Kenties viikonlopulle? Jotain herkkuahan sitä pitää sillonkin saada…

Toinen maistiainen oli Ultimate Chocolate Walnut brownie. Siinä tais olla kaloreita päälle 300 ja protskua 19g, mut oli sen arvostakin! Syötin tosin osan isännälle niin ei oma hanuri leviä niin nopeasti 😀 Hyvä, et on kaapissa tollasia herkkuja pahan päivän varalle, kun oikein tekee jotain hyvää mieli. Joka päivähän sitä jotain hyvää söis. Ja syönkin…

Tosi hyvälaatuisia ja tarkkoja kuvia taas kerran. Kukahan kustantais mulle kunnon kameran? Tai hajottais ton vanhan niin voisin hyvillä mielin ostaa uuden 8D

Tää painuu nyt söpistelemään. Oon lukenu ihan liikaa kauneusjuttuja blogeista ja ostin tänään ihkua uutta kynsilakkaa ja semmosia kynsikoristeita ja alan kohta väsäämään niitä kiinni. Voin sit huomenna ähistä pääpunasena ripsarit naamalla rinsessa kynsissäni salilla.

Ei lähe nyt kovin hyviä juttuja. Mää meen pois.

En mennykään. Kjäh kjäh. Lisää huonoa huumoria. Uppos meitsiin 😀 Mut mää oonkin vähän yksinkertainen.

Tässä teille ehkä huonoin video ikinä. Kyllä muutkin osaa kuin minä. Onneks.

5 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Ei hitto toi vika video on vähän kriesi. Mä en tajua mikä sen idea on. Oon nähny myös semmosen videon, missä haetaan jätski pakkasesta.. Hmm..Hmm. noihin punttisjuttuihin en oikein osaa kommentoida. Ihan hyvät sarjat varmaan 😀

 2. katjuska kirjoitti:

  Sitä välillä iskee tyttövaihde päälle ja hankkii kaikkee nättiä :)Liikkuvuusharjoitukset ja vinkit vois olla mullekin ihan aiheellisia.Otammeko liikkuvuusreenit syyskuussa Oulussa?

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: Joo, ei pysty ihan käsittämään mikä tuon videon perimmäinen tarkoitus on. Samalta kaverilta on useampia tuollainen video, juomat vaan muuttuu. Eihän siinä, pitäähän ihmisillä harrastuksia olla :DKatjuska: mulla tuo söpistelyvaihe aina tulee ja menee. Vähänkö on nätit varpinkynnet nyt perhosineen kaikkineen! En uskaltanu sormien kynsiä vielä lakata. Piti jättää jotain tällekin illalle ;)Todellakin otetaan kunnon liikkuvuusharjoittelut baarin tanssilattialla Oulussa! Ja varmaan baarireissun jälkeenkin.. konttausharjotuksia 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Kokeiles joskus sitä Superlegs-settiä vaikka alkulämmittelyksi. Siinä tulee lämmin ja kai se jonkunlaista liikkuvuutta kehittää. Btw, ei kannata laittaa juutuubiin hakusanaksi superlegs, ellet halua nähdä 20 videoo otsikolla ”super sexy legs in mini skirt” 😀 Eli ihan vaan: 20 kyykkyä, 20 askelkyykkyä (vuorojaloin), 20 saksihyppyä, 20 kyykkyhyppyä ja sit huili. Toimii :)Pitää käydä testaamassa tuo Hiili lähiaikoina. Oon kuullu kehuja jo monesta muustakin paikasta.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Saat joku päivä näyttää mulle sen setin. Pitääks siinä saksijutussa vaihtaa ilmassa jalkojen paikkaa? Ei riitä koordinaatio tommosiin 😉 Ei vaiskaan, vois kokeilla.Ja todellakin kannattaa mennä Hiileen! Kiva, kun siellä saa itse koota sen annoksen. Ei tartte mitään valmiita settejä valita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *