Hae
Palasia Arjestani

Maaliskuun tavoitteet + viime aikojen juttuja

Maaliskuun tavoitteet

Nyt olisi aika laittaa ylös maaliskuun tavoitteet ja katsahtaa miten helmikuu meni! Jos rehellisiä ollaan, en edes muista mitä olin helmikuussa laittanut tavoitteiksi. Paitsi mun käsityöprojektit! Helmikuu meni ainakin sairastellessa, potiessa melkoista itsetuntokriisiä ja häätäessä motivaatio-ongelmia urheilua kohtaan. Mittariin tuli helmikuun alussa taas vuosi lisää ja ikää on tällä hetkellä siis 36. Jännä miten parikymppisenä tämän ikäiset tuntuivat ikälopuilta, mutta nyt tuntuu, että tästähän tämä elämä vasta oikeasti alkaa! Asiat on kuitenkin kohtuullisen hyvin. On oma asunto, perhe ja työpaikka. Muutenkaan ei ole valittamista eikä sitä ihan pienistä tarvitse aina valittaakaan!

Helmikuun tavoitteet & miten ne handlasin

 • joogaa vähintään kerran viikossa. Tämä toteutui, paitsi viimeisellä viikolla!
 • teen tällä hetkellä kesken olevat käsityöt loppuun. No enpä kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut…
 • opettelen suunnittelemaan viikon ruokia etukäteen. Kyllä! Tässä ollaan petrattu huomattavasti!
 • järjestelen meidän vaatehuoneen. Done! Ihanaa, kun ei ensimmäisenä vaatehuoneeseen mennessä potkaise varvasta ompelukoneeseen 😀
 • teen itse ekologisia pesupommeja astianpesukoneeseen. No enpä muistanut 🙁
 • otan enemmän valokuvia! Kyllä! Kamera on laulanut viime aikoina urakalla ja instastakin sen näkee 🙂
 • yritän osallistua edes yhteen blogitapahtumaan ja tavata blogikollegoita. Kyllä! Tämä on toteutui moneen otteeseen.
 • kirjoitan päivän tapahtumista enemmän bullet journaliin. Kyllä! Viime viikko jäi välistä, mutta muuten journalista löytyy tarina jos toinenkin.

Nehän meni paremmin kuin odotin! Selvästi kannattaa listata tavoitteita ylös, vaikka niitä ei muistaisi kuukauden aikana käydä erikseen tsekkaamassa 🙂

Maaliskuun tavoitteet

Maaliskuun tavoitteet

Maaliskuun tavoitteet

 

Tällä hetkellä:

Luen työkaverilta lainaksi saatua hyytävän jännittävää Froden Sander Oienin Minä matkustan yksin -kirjaa. Normaalisti luen aina jotain kevyempää iltaisin, mutta kyllä nämä jännäritkin kelpaa! Olen myös lukenut jo puolet Jonna Heinosen Tunne syöminen -kirjasta. Mielettömän hyvä!

Kuuntelen Bookbeatista Emma Rousin Au pairia. Salilla ja lenkillä uppoaa parhaiten kunnon lattarimeiningit. Uusimmat ihastukset ovat Sin Pijama & Becky G – Sin Pijama sekä Teflon brothersin Harmaa rinne.

Katson Netflixistä edelleen How to get away with murderia (vika kausi menossa!) ja televisiosta lauantaisin USAn Love islandia. Käytiin juuri tytön kanssa katsomassa leffassa myös uusin Risto Räppääjä!

Maaliskuun tavoitteet

Haaveilen kukkaruukkujen tuunaamisesta ja mökille pääsystä. Aloitetaan mökkeily taas huhtikuussa eli ei ole enää pitkä aika!

Käsitöitä on kesken ne samat kolme. Kaikki tosin jo ihan loppusuoralla. Minulla on jo miljoona uutta ideaa odottamassa. Ehkä voisin seuraavaksi alkaa taas ompelemaan ja tekemään sukkia…

Haluaisin varata meille jo ensi syksyn matkan, jotta voin alkaa konkreettisesti säästämään sitä varten. Haluaisin myös vaihtaa olkkariin uudet tapetit!

Panostan tällä hetkellä tytön kanssa vietettyyn aikaan sekä ruokavalioon. Haluan saada ruokavalion tasapainoon ja mahdollisimman värikkääksi ja monipuoliseksi. Tytön kanssa haluan ulkoilla ja pelailla enemmän pelejä. Panostan myös entistä enemmän instagramiin!

Muistelen Friends & Brgrsissa nautittua aioli burgeria kera hyvän seuran (*ateria saatu yhteistyönä), tekemiäni ihania ja värikkäitä smoothiebowleja ja anopin tekemää  uunifetapastaa (sujahti pastojen kärkeen heti!). Nam nam.

Maaliskuun tavoitteet

Luitko jo nämä helmikuun postaukset?

Mihin mun rahat oikein katoaa?

Minulla on 44-vuotiaan iho

Huikean herkulliset After eight -mokkapalat

Ateriaideoita viikolle 6

Kasvisruokaa pöytään eli feta-kasvispihvit

Tähän touhuun on tultava stoppi

 

Maaliskuun tavoitteet

 • teen ne kolme käsityötä loppuun!
 • väsään tytön synttäreille hänen haluamansa minecraft-kakun (mistähän tuokin innostus on tullut…)
 • teen itse ekologisia pesupommeja astianpesukoneeseen
 • käyn kaikki keittiön kaapit läpi, myyn turhat kipot pois ja järjestelen kaapit uuteen uskoon
 • kokeilen tehdä makrameen
 • yritän vihdoin ja viimein saada ostettua sen kirotun eteisen kaapin…
 • treenaan vähintään 3 x viikossa
 • ulkoilen mahdollisimman paljon!

Nämä tavoitteet on täysin saavutettavissa ja osan näistä aion laittaa muistutuksena myös jääkaapin oveen. Olen huomannut, että saan asioita paljon helpommin aikaiseksi, kun ne on listattu ylös. Joku varmasti ihmettelee tätä lista-fanitusta, mutta mä rakastan erilaisia listoja ja teen niitä välillä ihan hyvin vuoksikin. Hullua, tiedän 😀 Nyt pitäisi itse asiassa tehdä lista kaikista käsitöistä ja diy-jutuista, jotka haluaisin tehdä!

Onko sulla jo listattuna maaliskuun tavoitteet?

Ps. Mä olin ilmeisesti vahingossa julkaissut tämän eilen keskeneräisenä, aargh!

Edellinen postaus: Ateriaideoita viikolle 10

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

2 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Ihailen sun suunnitelmallisuutta ja järjestelmällisyyttä! Tuntuu, että oma arki on kiireistä ja olisi paljon asioita, joita haluaisi tehdä, mutta ei ole aikaa. Pitäisi yrittää tehdä kuukausisuunnitelma asioista ja yrittää elää sen mukaan. Saisikohan sillä arkeen hieman aikaa ja tehtyä niitä asioita, joita ei mukamas nyt ehdi. Isoja haaveita ei ole, mutta olisi ihana lukea enemmän, tehdä viikolla rauhassa ruokaa, ettei se ole aina sitä jotain pikapikaa ja äkkiä. Kokeilla niitä kaikkia ihania reseptejä ettei olisi aina niitä samoja laatikoita, keittoja ja kiusauksia. Kiireessä teen aina samoja. Olisi ihana joskus tylsistyä ja ajatella, että mitä teksisi? Tuntuu, että nyt on aina mielessä seuraava homma..”kun saan tämän tehtyä, niin sitten seuraavaksi..” Mutta kyllä tämä kiire taitaa olla itseaiheutettua, kukaan ei vaadi ja pakota. Pitäsi kait osata ottaa välillä rennommin!

  • Jonna kirjoitti:

   Mitä esim. lukemiseen ja käsitöihin tulee, niin minä päätän joinakin iltoina, että klo 19 jälkeen en tee mitään muuta kuin käsitöitä. En oikein itsekään löydä muuten aikaa niihin 😀 Tehtävien asioiden listahan on loputon, joten olen itse jakanut ne tärkeisiin ja ei niin tärkeisiin asioihin. Tärkeät tehdään ensin ja ne vähäpätöisemmät sitten kun on aikaa. Joskus varaan niille oman päivän, jolloin teen pois alta ne Ei niin tärkeät asiat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.