Hae
Palasia Arjestani

Evakkoasunnon esittely

evakkoasunnon esittely

Putkiremppaa karussa

Ollaan asuttu putkiremppaa karussa viikon ja nyt seuraa kuulkaas evakkoasunnon esittely, halusitte tai ette 😀 Meillä kävi todella hyvä tuuri, sillä löydettiin vuokra-asunto putkiremontin ajaksi ihan meidän kodin vierestä. Välissä on vain yksi talo ja vuokra-asunnon keittiön ikkunasta näkee _melkein_ meidän oman talon. Asunnon löytäminen läheltä oli monellakin tapaa helpotus. Ensinnäkin tytön koulumatka lyheni, mun työmatka pysyi samana ja voidaan käydä hakemassa helposti omasta kodista jotain, jos tarve iskee. Ja yleensähän se iskee. Toissa päivänä kävin nimittäin hakemassa sauvasekoittimen ja tänään täytyy varmaan hakea vielä kasvitarvikkeita. Joissakin taloyhtiöissä remontin aikana ei omaan asuntoon saa mennä ollenkaan, mutta meillä saa. Remppafirma ilmoittaa aina kun asuntoon ei saa mennä mm. asbestitöiden takia. Ihan pyllystähän se on maksella nyt kahta asuntoa yhtä aikaa (vuokra+yhtiövastike+laina), mutta minkäs teet. Meillä oli kahden kuukauden vuokraa vastaava summa jo säästössä, niin maksettiin se kerralla pois. Meidän talossa putkiremontti kestää onneksi vain 45 vuorokautta.

Vuokra-asunto löydettiin hyvällä tuurilla ja vähän suhteillakin. Ensin oli ajatuksena mennä isovaarin asuntoon, mutta miehen siskolla alkoikin putkiremontti melko yllättäen ennen meitä, joten he saivat isovaarin asunnon. Meidän vuokra-asunnosta vinkkasi taasen naapuri, joka tuntee vuokra-asunnon omistajan. Lyötiin homma kerralla lukkoon ja iso paino putosi hartioilta välittömästi! Montakin asiaa olisi voitu tehdä enemmän ennen muuttoa, mutta tällä kertaa mentiin näin. Kolme pitkää päivää karsittiin, kierrätettiin, heitettiin roskiin ja kannettiin tavaroita toiseen osoitteeseen. Sunnuntai-iltana kello 21.45 vietiin viimeinen lasti. Että joo, monta asiaa olisi voitu tehdä etukäteen…

evakkoasunnon esittely

Evakkoasunnon esittely

Alla videolla meidän evakkoasunnon esittely! Videolta näette vähän paremmin minkälaisessa asunnossa pidämme majaa putkirempan ajan. Voin sanoa, että ainakin minä olen viihtynyt, kun saan levitellä kasvejani ympäriinsä 😀

Miltäs meidän evakkoasunto näyttää?

Edellinen postaus: Tacopiirakka vähähiilihydraattisesti

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.