Hae
Palasia Arjestani

Uudella ohjelmalla uuteen nousuun!

Huh, kun oon tehnyt hyviä jumppia! Jopa jalkareenikin (jos sitä siksi voi ees kutsua) kulki kuin unelma. Takareisillehän tässä ei kummoisia voi tehdä niin laitettiin sit etu- ja takajalat samalle päivälle. Jokaiseen liikkeeseen saan ainakin ens kerralla lisäillä painoja 🙂  Viime Lauantaina siis jalkoja tähän malliin:

Takareiskat istuen vipuv.kone 4*8-11*20kg
Reidenojennus 4*15-23*10-15kg palautukset 45 s.
Prässi leveällä, jalat ylhäällä 3*14-15*140-150kg
Hack kapealla 2*7-8*40kg negatiivinen vaihe 5 sekuntia
Superina pohkeet istuen 2*15-18*10kg ja
              pohkeet seisten koneessa 2*7-10*35-40kg

Takareisille vois yrittää vielä jotain lisätä aina välillä, mut toi prässikin menee jo aika hyvin tonne takaosastolle. Katellaan.. Voi kun mä ootan jo kevättä kun pääsee kyykkäämään ja muutenkin treenaamaan kunnolla! Sit väännetäänkin raskasta perussettiä 😉 Tavotepainot on jo asetettu!

 Viime sunnuntaina olikin sit olkapäiden ja käsien vuoro. Aikamoisella temmolla pistelin menemään, koska liikkeitäkin oli tehtävänä suht paljon. Mulle treenin läpivienti tunnissa on jo aika kova juttu, mut näkyy onnistuvan varsin helposti kun seuraa kellosta palautusmisaikoja eikä jää haaveilemaan tai suustaan kiinni jonnekin. Mä en myöskään hikoile nykyään kovin helposti ja testasinkin, et mites se hiki irtoo jos vetää koko jumpan huppari päällä ja hyvinhän se irtos! Tällä kertaa jumpattiin näin:

Pystypunnerrus kp 5*8-10*12,5-15kg Palautukset 1 min.
Sivuviparit koneessa 5*14-18*5-15kg Palautukset 30 sekkaa.
Kapee pena 5*5*40kg (1. ja 5. sarjoista video)
Hk suoralla tangolla 3*8-11*17,5kg
Vuorosarjoina ranskalainen maaten mutkatangolla 3*6-7*27,5kg
                       Hammer kp 3*5-7*12,5-15kg
Supersarjana pushdown köydellä 2*13-17*20-25kg
                     Hk scottkoneessa 2*10-13*25kg sarjojen välissä palautus 30 sekkaa.

Olkapäät oli jo noiden kahden liikkeen jälkeen aivan hervottomana, hyvä kun pysy juomapullo kädessä! Ei siihen näköjään mitään kummosia tarvita…  Kapeeta penkkiä aloin nyt tekemään 5*5 systeemillä eli painoa lisäillään aina kun menee vakiopainolla 5*5. Ens kerralle saakin laittaa vitosen lisää kun oli niin kevyttä. Hauiksia tehdessä huomasin hupparin käytössä hikoamisen lisäksi toisen pikku bonarin. Ainakin omalla kohdallani tulee helposti liikettä tehdessä tuijotettua treenattavaa lihasta että saisi paremman tuntuman. Nyt työskentelevä lihas täytyi tuntea paremmin kun sitä ei nähnyt. Toimi ainakin mulla, tuntuma oli aivan huikea! Pienistä asioista sitä ihminen voi olla iloinen 🙂

Massu sen kun kasvaa 🙂 kuvassa RV 22+3

Viime viikonloppuna maistelin pari korvapuustia ja muutaman lusikallisen mutakakkua.

Tässä välissä oon kerennyt tekemään useammankin salitreenin, mut päivittelyt on jääny. Jos jostain vaan vois taikoa sen 25:en tunnin vuorokauteen! Selkätreenejä on tullut parit tällä viikolla, myös rintaa on kertaalleen jumpattu. Eilen tein taas jalkatreenin, aika väsynyttä oli…

Lola kinkkua vailla.

Raskauden myötä rasvaa tuntuu kerääntyvän paikkoihin, jonne se ei ole aikasemmin niin hanakasti kertynyt. Jalat on ihan rasvan ja muhkuroiden peitossa, kaunista kaunista… Johtunee myöskin siitä, että mitään intervalliharjoituksia en ole pystynyt tekemään moneen kuukauteen. Kyllä ne muhkurat sieltä vielä pois saadaan, sen olen itselleni luvannut! Muksun syntymän jälkeen on tarkoitus hoitaa osa treeneistä kotona, koska en usko että aikaa riittää ihan samalla tavalla salille lähtöön. Oon jo vähän mietiskellyt ja suunnitellut treenejä sille ajankohdalla ja fiksuin systeemi taitaa olla jonkinlainen crossfit-treeni. Sen kun saa helposti toteutettua myös kotioloissa. Tietääkseni kyseinen systeemi kehittää ja rasittaa kroppaa tasaisesti, koska suurin osa liikkeistä on melko kokonaisvaltaisia. Varsinaisia salitreenejä jos sais tehtyä 3x viikkoon niin saa varmasti olla jo tyytyväinen.. Mitäs sanotte crossfittaavan Martinan treeneistä ja fysiikasta? Blogi täällä.

Asiasta kukkaruukkuun. Mahtaako muut haalia itselleen huonekasveja? Mulla niitä on joka nurkalla ja aina on keittiön sivupöydällä jotain itämässä ja kasvamassa 😀 Mä olen aivan fanaattinen noiden rehujen kanssa. Kuta kuinkin joka viikko raahaan jotain heinää kotiin ja nypin tuttujen kasveista itselleni pätkiä itämään.

Suurena ruuan ystävänä taas parit ruokakuvat.

Kukkakaalimuussia, jauhelihakastiketta kera juustoraasteen ja paprikaa.

Helppo ja hyvä jälkkäri: pakastevadelmia ja 9% vaniljakastiketta, nams!

Hyvät viikonloput kaikille! Mulla suunnitelmissa treenejä sekä lauantaille että sunnuntaille, visiittä anoppilaan, saunomista ja saatanpa jotain leipoakin aikani kuluksi 🙂

Ens viikolla menenkin taas tapaamaan valmentajaa treenin merkeissä, jee!

4 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Ihanasti se salamatkustaja jo siellä pullottaa! mulla oli saman mallinen masu.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Ja tästä se vaan kasvaa ;)Alaselkä säryt alkaa aika ajoin olla jo aika kovia eli tukivyön hankinta on edessä. Paljonkohan semmonen maksaa?

 3. Anonymous kirjoitti:

  noista kotitreeneistä: itse myöskin ”LAPSELLISENA”(2.5v. ja 2kk) treenaajana piti keksiä jotain aktiviteettiä kotiin-> iron cardiot, tabatat, kieroharjoittelu perint. muodossa.. jne. Mulla on myös crossari kotona, joten aerobista voi ositt. sotkea silläkin lasten pväuniaikaan. Onnea odotukseen!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Jotain tuonkaltaisia aktiviteetteja oon itekin suunnitellut. Iron cardiot tulee varmasti olemaan kova sana ja eihän sitä tiedä vaikka innostuis jonkun kuntopyörän tai crossarin meillekin hommaamaan. Jos sen 3x viikkoon ees pääsis salille ni olis aika bueno, mut saa nähdä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *