Hae
Palasia Arjestani

Se on kiva sillon.

Terppa. Hengissä ollaan, just ja just. Pikkusella alkaa hiljalleen jotain rytmiä tulla elämään ja se helpottaa elämistä ja olemista aika lailla kun pystyy ees jotain suunnittelemaan. Mitään tarkkoja pläänejä ei tosiaan kannata neidin kanssa tehdä kun hän ei oikein semmosista perusta vaan elää ja on ihan oman mielensä mukaan. Mut pääpiirteittäin päivärytmit alkaa olla kohdallaan tällä suunnalla 🙂

Tänäänhän mun piti lähtee ekaa kertaa salille, mut toisin kävi. Tulin sit kipeeks! Kuumetta ei oo -ainakaan vielä- mut oon ihan tukossa, kurkku kipee ja kaamee hedari koko ajan. Kivahan tää tämmönen on. Tähän olotilaan kun lisätään vielä ihan jokunen yöherätys niin fiilis on aika muikee 😀 No, jospa tää tästä ohi menis…

Painokin junnaa kivasti kun en oo nyt päässy ees vaunulenkeille ja syömisetkin on ollu parina viime päivänä vähän mitä sattuu. Sisko kävi meillä visiitillä ja ihan vaan huvikseen leipo suklaakakkua (testi ristiäisiä varten), sämpylöitä ja mummon marjapiirakkaa ja arvatkaa kenen tuhottavaks ne jäi kun isäntä on dieetillä? Mun periaatteenahan on ettei ruokaa heitetä roskiin eli ei ole kovin ihmekään jos paino jumittaa. Ei toi imetys tunnu mulla niin paljon pelkästään kuluttavan ettei tarttis sen lisäks mitään tehdä. Noh, en kuitenkaan ota tästä asiasta nyt stressiä. Kyl se paino tippuu kun pääsen taas treeneihin ja syömiseen kiinni. Oon asettanut tavotteeks et elokuuhun mennessä on raskauskilot tiputettu. Kenties muutama kilo siihen päälle 🙂 Katellaan kuin käy.

Ei kai tässä sen kummempia ole vielä kerrottavaa. Makkarista alkaa kuulua epämääräistä äninää ja mölinää eli taitaa tyttö alkaa heräillä aamupäiväuniltaan. Se muuten pitää ihan ihme metakkaa aina nukkuessaan. Omituinen eläjä.

Jotain kuvia on kameralle eksyny..

Lola hiffas heti sitterin tarkotuksen 😀

Smööttiä välipalaks, ohje tulossa…

Amerikkalaista juustokakkua leipasin isännälle viime viikolla.

Iltaruuaks jauhenlihaa, vihanneksia, porkkanaa ja sodastreamerilla tehtyä sitruuna”limua”.

Siskon tekemää marjapiirakkaa, sämpylöitä ja teetä kipeälle kurkulle.

Ristiäisiä varten testiks tehtyä suklaakakkua, nam!!

Jos joltakulta löytyy hyviä ideoita ristiäisä varten esim. kattauksen, koristeluiden ym osalta niin ei kun tälle suunnalle tulemaan!

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Kiva kuulla teidän kuulumisia välillä 🙂 Ikävä toi flunssa, sitä on niin liikkeellä! Aika karua tekstiä muuten SuperMarjolta tuli eilisessä jaksaossa aiheesta raskaus ja painonnousu.. Meinas alkaa jo ärsyttää :DEi oo kyllä mitään vinkkiä ristiäisiin, ei kai sitä ihmeitä tartte?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Joo, mä katoin kans sen jakson. Ehkä se painon pitäminen on sit hänelle niin helppoa mut ei ollu ainakaan mulle vaikka kuinka katsoin mitä suuhuni pistin. Mä vähän luulen, et toisella ja kolmannella kerralla se saattaa jo olla helpompaa kuin ekalla. Mene ja tiedä.. Jokaisen kroppa on kuitenkin niin erilainen. Toisilla ei paino nouse millään ja toisilla vähän turhankin herkästi. Mä arvasin kyllä, että mulla paino tulee nousemaan ihan kittettävästi koska se on aina ollut herkkä nousemaan. Eihän siinä muuta ole kuin nyt vaan yritetään saada ne ylimääräiset pois 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *