Hae
Palasia Arjestani

Chicken legs.

Jalkoja siis on alkuviikosta reenattu kuten normaalistikin. Eilen etujalat ja tänään takajalat. Vaihtelun vuoks vaihtelin vähän liikkeitä ja vähän pakostakin, kun oli tänään ja eilen totta kai just ne systeemit varattuna missä mä olisin halunnu tehdä…

Eilen siis etujalat ja vattoja. Ja rest pauseja..

1.Reidenojennus 14+8, 13*37,5kg Huippuvehje oli tämäkin!
2. Smithkyykky 9+3, 6*75kg/8, 7*70kg Pitkästä aikaa smithkyykkä ihan normityylillä. Hyvin uppos 🙂
3. Vaakahack yhdellä koivella 10+3, 9, 8, 7*40kg Tokasta sarjasta viteoo..

4a. Vatsakone 3x
4b. Voimapyörä 3x
5a. Jalannostot penkiltä 3x
5b. Hauiskääntö kp seisten 3x

Tänään aamulla 60 minsan köpö ja iltapäivällä salille takajalkojen ja pohkuloiden kimppuun. Kauheesti oli taas virtaa! Ennen salia kävin Lifestä hakemassa pari pussia Fastin heraa, kun oli tarjouksessa 2 pss/34,90e. Toffeeta ja vadelmaa, nam!

1. Takareiskat maaten 12+5, 10, 8*45kg
2. Suorinjaloin mave kp 12+5, 11*28kg/10*30kg
3. Askelkyykkä smith 10, 8*50kg
4. Takajalat seisten 12, 11*12,5kg
5. Pohkeet seisten 3x 110kg –>90kg
6. Aasinnostot 2x 50kg –>30kg
7. Ylätalja lapiokahvalla 3x

Salin jampat on pikku hiljaa jopa moikkailemaan ja juttelemaan mulle 🙂 Tänäänkin tuli yks setä kyselemään treeneistä ja et kisaanko ym. On kuulemma itsekin vuosia sitten kisannut kehonrakennuksessa sekä voimannostossa.

Täällä liikkuu välillä ihan ihme jengiä. No, missäpä ei? Kävin kaupasta hakemassa mehukeittoo ja kun menin kassalle niin siihen tuli kaks juoppoa/narkkia (mies ja nainen) lukemaan Ilta-Sanomia ja kinastelemaan mikä on Hitlerin ja Mussolinin horoskooppi.. Kauhea huuto ja mekastus. Hyvä kun eivät olleet toistensa reveleissä kiinni 😀 On se elämä välillä vaikeeta.

Huomenna aamuköpöä ja illalla salia päälle. Nyt syömään, kaamee nälkä. Digiboxi ei toimi vieläkään eli Kumman Kaata on tullu katottua ripiitillä ihan huolella. Alkaa pikku hiljaa muistamaan noi jaksot jo ulkoa. Sain eilen muuten Vuoden Idiootti-palkinnon, taas kerran 😀 Ihmettelin miks oli palkasta otettu tosi paljon veroo. Soittelin sit tilitoimistoon ja sieltä selvis, että olin toimittanut sinne sivutulo verokortin.. Että näin taas.

Lintubongari ja kämpän ainoa kukka.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Miten muuten olet kotiutunut Kotkaan, kaupunki nyt ainakin on mitä on 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Itse asiassa mä oon kotiutunut paremmin kuin odotin! Uus duuni on huippu eikä salissakaan ole mitään valittamista. En ole vielä tavannut niitä ”kylmiä” kymenlaaksolaisia joista mua varoteltiin. Päinvastoin, kaikki on olleet tosi mukavia niin duunissa kuin salillakin.Kaupunkihan on siitä vähän huono, että se on aika levällään eikä keskustassakaan ole juuri mitään.. myut enpä mä mitään ihmeitä tartte. Oottelen vaan kesää, että pääsen elämäni ekan kerran uimaan mereen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.