Hae
Palasia Arjestani

New hair, new me?

new hair

Päiväkodissa on tänään koulutuspäivä, joten se on kiinni koko päivän. Sain kuin sainkin itselleni vapaapäivän ettei tarvitsisi tyttöä viedä varapäiväkotiin. Herättiin kasin jälkeen ja chillailtiin hetki. Tyttö oli jo hereillä kun mun herätyskello soi. Ihmeitäkin näköjään tapahtuu joskus! Normaalisti neiti nukkua posottaa vielä tunnin puolitoista mun heräämisen jälkeen. Syötiin aamupalat rauhassa ja lähdettiin yhdessä viettämään tyttöjen aikaa eli kampaajalle! Meidän ostarin kupeessa on todella hyvä kampaamo TS hair, jossa olen käynyt useamman kerran. Mun viime kampaamoreissustahan alkaa olla jo vuosi aikaa eli ehkä oli jo hyvä aika käydä siistimässä päässäni asustanutta reuhkaa 😀 Nyt on todella uudistunut ja freesi olo! Mahtava fiilis. Tytöltä leikattiin myös tukkaa ja tämähän oli hänen ensimmäinen kerta ihan oikealla kampaajalla ellei Turkissa otettuja lomalettejä lasketa. Tällainen lyhyt polkka on ollut hetken jo pinnalla ja jo ensimmäiset nähtyäni aloin miettimään pitäisikö minunkin pätkäistä kunnolla tukkaa. Onneksi tein sen, tää on aivan ihana!

Ruokapäiväkirja tulossa vielä tällä viikolla, älkää huoliko. Tänään on illalla Blog awardsit ja sitä ennen tuhat juttua tehtävänä. Siksi tällainen lyhyempi postaus tähän väliin! Pakko alkaa touhuamaan 🙂 Alla video, jonka julkaisin eilen tubeen. Muistakaahan tilailla kanavaa, se ei maksa mitään 🙂 Mun kanavalle muita videoita tsekkaamaan pääset tästä. Ja hei, mulla on tämän viikon Fitfashionin instastoori (@fitfashionfi) hallussa eli kannattaa sitä seurailla illalla, jos tahdotte nähdä awardsien fiiliksiä!

8 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  hieno! varmaan tyttökin piristyi kun sai oikein ”kunnon” hemmottelun. oletko aiemmin leikannut itse hänen hiukset? käytkö muissa hoidoissa? itse varasin juuri hiuspohjahoidon johon kuuluu hieronta, öljy, naamio ja pesu. luksusta vaikka maksaa…

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, itse olen leikannut tähän mennessä! Aika harvoin käyn missään hoidoissa. Useammin pitäisi käydä esim. kosmetologilla. Parin viikon päästä menen yhteen hoitoon johon mulla on lahjakortti. En yhtään tiedä mitä siellä tapahtuu…

 2. Tukkakateus kirjoitti:

  Hei, nuo hiukset sopii sulle ihan älyttömän hyvin!
  Oikeasti, jotenkin sopii sun luonteeseenkin paremmin (tosin luonne, vain sen mukaan mitä blogista välittyy, koska en livenä tunne :)): Mutta vau, kyllä kannatti leikkaa, hienot!

 3. Annie 85 kirjoitti:

  Ohhoh todella freesit hiukset! Malli sopii sulle hyvin.

 4. Sanna kirjoitti:

  Ennen blogiasi oli suosikki, ei enään. Olet jatkuvasti kipeä, valitat siitä videollaan jota en jaksanut katsoa ja vedät dieettiä joka aivan naurettava sinunlaistesi naisen suhteen. Olen pitänyt sinua tervepäisenä immeesenä, mutta nyt täytyy muuttaa käsitystä. Palaan blogiisi takaisin ehkä kun olet lopettanut noi dieettisi ja palannut normaaliksi itseksesi.

  • Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

   Niin että pitäisi elää kropassa joka ei tunnu kaikkien vastoinkäymisten jälkeen omalta ihan vain blogin takia? Ei kiitos. Ja sairasteluillehan ei mitään voi. Aikuisen ihmisen pitäisi se ymmärtää. Elän sellaista elämää kuin itse haluan, en sellaista mitä muut minulta odottavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.