Hae
Palasia Arjestani

Olispa jo huhtikuu

Mä en normaalisti haikaile tulevaa vaan keskityn aika lailla siihen aikaan, jossa elän. Tyydyn osaani ja rämmin samassa loskapaskassa jossa kaikki muutkin. Tiedän, että talvi menee suht nopeasti ohi ja kohta on kesä. Nyt on ensimmäinen kerta, kun olen alkanut kaipaamaan valoa, kevättä ja kesää. Mulla on kauhea ikävä kesän ihanaa lämpöä ja joka viikonloppuisia mökkireissuja. Suunnittelin eilen jopa rakentavani mökille oman leuanvetotelineen treenikaverin innoittamana! Mulla on seuraava loma vasta huhtikuussa ja suunnitelmissa on lähteä jonnekin reissailemaan. Huhtikuussa korkataan myös mökkikausi!

20140726_140713-e1406530739895-800x600

Ehkä hetken pärjään näitä kuvia katsellessa. Yhyy ja nyyh! Kuka muu kaipaa jo kesää ja lämpöä?

8 kommenttia

 1. MariA kirjoitti:

  Nyt on itsellä kyllä kaikenlaista muutakin stressiä, mut olen aivan saletisti varma ettei näin huonoa säätä ja synkkyyttä ole ollut vuoden alkajaisiksi moneen vuoteen! Pistää ketuttamaan ankarasti kun missään ei pääse edes kävelemään ilman että liukastuu tai vaihtoehtoisesti kastelet jalat, ellet sitten ole lähtenyt liukkailla kumisaappailla liikenteeseen. Kyllä kelpaisi torkut sinne maalis-huhtikuulle asti 🙂

  Eikä mulla ole normaalisti tapana valittaa säästä, mutta nyt kun tulit kysyneeksi 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No ihan samaa mieltä! Inhottavaa kun on pimeää ja märkää koko ajan 🙁

 2. Leena kirjoitti:

  Kyllähän tästä ankean pimeästä loskakeliajasta mieluusti harppaisi ajassa hiukan eteenpäin tuonne lämpimään kesään… Kunhan ei tule liian kuuma kesä. 😀 Valivali. Ihanaa kun laitoit nuo kuvat, mansikka ja hymyilevä tyttö ilahduttivat. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Näin se on,kesällä valitetaan kun on liian kuuma ja itikoita ja kaikkea 😀

   Kesäkuvia kun katselee niin mielikin piristyy!

 3. Tea kirjoitti:

  Mä toisaalta tykkään myös talvesta, koska saan nukuttua hyvin *koputtaa puuta ja oon sen takia energinen, vaikka on pimeää ja kalseaa. Tykkään myös kesän kuumuudesta, mut se saa mut veteläks 😀 ihanaa kun ei tartte pakkautua lämpökerroksiin vaan saa viilettää toppi ja shortsit jalassa eikä oo liian kylmä.
  Olin eilen lenkillä ja ensin alko satamaan vettä vaakatasossa, sen jälkeen rakeita, joka vaihtui sitten takasin vesisateeseen 😀 Mulla oli ilmeisesti hyvä fiilis kun sekään, et naamasta valui vesi ja rakeet pommitti ei haitannut ja en kyllä ihme manannut keliä maanrakoon 😀 olin äitin kanssa puhelimessa ja sanoinkin et tässäkö on kaikki mihin pystyt 😀 meillä ois maaliskuun alussa pieni reissu lämpöseen, joten ehkä senkin turvin tässä jaksaa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Puolensa ja puolensa! Olis vaan kiva tytönkin kanssa päästä ulos ilman että saa joka askeleella sitä nostella maasta 😀

   Mihin päin te lähette?

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Mä oon niin kesäihminen, niin kyllä, odotan kevätaurinkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.