Hae
Palasia Arjestani

Sähköautolla Särkänniemeen

Processed with VSCOcam with c1 presetMoro täältä Tampereelta! Voitin vähän aikaa sitten perhematkan Tampereelle Nissanin, Fortumin ja ABC:n kesäkisasta ja täällä ollaan nyt nauttimassa palkinnosta. Matkattiin Tampereelle uudella Nissan LEAF sähköautolla ja pysähdyttiin matkan aikana pariin otteeseen lataamaan autoa ja ruokailemaan. Tampereella me yövytään Sokos hotel Solo Tornissa ja tänään on ohjelmassa Särkänniemi tyttöjen kanssa. Mies lähti just hotellin salille aamutreenille ja mimmit on vielä unessa niin mulla on hyvää aika kirjoittaa 🙂

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetMusta oli ihanaa kun saatiin ihan ajan kanssa ruokailla ja kahvitella. Miehen luonnon päälle se tais pikkusen käydä,  kun on semmonen hätähousu. Mut mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa? Saavuttiin kuudennessa hotellille, huokaistiin hetki ja lähdettiin ruokakauppaan. Torni on hotellina mielettömän hieno ja henkilökunta aivan loistavaa! Huone on just sellainen, jonka voisin sisustaa mielellään kotiinkin ja maisemat…16.kerroksesta näkee aika paljon Tamperetta! Kävin illalla vielä yhdeksän aikaan tekemässä pikatreenin hotellin salilla, joka on muuten Jutta Gustafsbergin suunnittelema! Ja sen huomasi, sali oli todella hyvä ja monipuolinen. Tykkäsin!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Paita ja housut saatu Defshopista.

Paita ja housut saatu Defshopista. Kaaos itse aiheutettu…

Mikähän siinä muuten on, että matkalaukku on myllätty noin viisi minuuttia saapumisen jälkeen? Tuolta pitäis yrittää löytää jotain päälle pantavaa… koska me lähdetään nyt hotskan aamupalalle! Överitäysi vatsa odotettavissa 😀

2 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  Sulla on kyllä paras arpaonni kaikista mun tuntemista ihmisistä!! Uskomatonta :D!
  Moni on sanonu, että sieltä terassilta on ihanat maisemat. Täytyy käydä juomassa sieltä lasi kuohuvaa, kun tää kuiva kausi on ohi…

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, sillon tällön onni potkasee 😀 Nykyään kyllä harvemmin kuin ennen, mut tää Tampereen reissu oli varsin iloinen yllätys! Mieluummin tällaisia harvemmin kuin jotain krääsää useammin 😉
   Me käytiin vasta sunnuntain ennen lähtöä Moron maisemia katsomassa. On aika huikeet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *