Hae
Palasia Arjestani

Ruokapäiväkirja viikolta 24 – perusmeiningillä.

Hui, tällä viikolla on jo juhannus! Aika menee ihan hirveetä kyytiä ja saa kyllä mennäkin, koska mun loma on vasta elokuussa. Mun pää on tällä hetkellä niin jumissa erinäisten ihmussuhdesotkujen takia, että voisin lähteä lomalle jonnekin kauas vaikka heti. Lepo tekis terää. Mutta joo, vielä on jokunen viikko lusittava töissä ja kaupungin vilinässä ennen kuin otetaan lento Turkkiin ja kauas pois tutuista ympyröistä. Ihanaa päästä nautiskelemaan taas turkkilaisesta ruuasta, jota en suunnitelmista huolimatta ole kokeillut valmistaa itse.

Löpinät sikseen ja viime viikon ruokapäiväkirjaa kehiin.

Maanantai

Aamuvuorossa töissä. Illalla treenit Crossfit 01300:lla. Vuorossa etukyykkyä.

PicsArt_1434383041413Aamulla leivät höysteillä, omenaa, kahvia, vettä, allergialääkkeet ja vitamiinit // töissä välipalana kahvi ja omenaa // lounaalla anopin tekemää makaronilaatikkoa ja vihanneksia // pari tuntia ennen treeniä puuroa ja mustaherukoita // iltaruokana sama setti kuin lounaalla // iltapalana rahka ja pähkinöitä (ei kuvaa).

Tiistai

Aamuvuorossa töissä. Illalla treenit Cf Vantaalla: rinnallevetoja ja jotain muuta.

PicsArt_1434383745162Aamupalana leipäset, kahvia ja vettä (ei kuvaa) // välipalana töissä omenaa, kahvi ja Questbar // lounaalla itse tehtyä lasagnea ja vihanneksia // ennen treeniä marjasmoothie // illallisena lasagnea ja salaatti, jossa viinirypäleitä, kirsikkatomaattia, kurkkua ja paprikaa // iltapalana pari palaa banskuleipää sekä ylikypsää kinkkua.

Keskiviikko

Aamulla kotona siivoulua pari tuntia. Töihin iltavuoroon.

PicsArt_1434384065897Aamupalana leipäset, kahvia, vettä ja viinirypäleitä // ennen töihin lähtöä mustaherukkasmoothie, jossa nesteenä Planti kaurajuomaa // iltapäivällä Picnicin valmis kanasalaatti // välipalana töissä rahkaa, omenaa ja mustaviinimarjoja ja pala banskuleipää (toisen palan syötin duunikaverille :D) // iltapalana kotona vettä ja omenaa (ei kuvaa).

Torstai

Aamuvuorossa töissä, kiire päivä. Iltapäivällä 5 kilsan juoksulenkki, aikaa meni noin 33 min.

PicsArt_1434384442153Aamupalana perinteiset leipäset kera kahvin ja veden // välipalana töissä omenaa, kahvi ja puolikas Questbar // lounaalla töissä lasagnea ja vihanneksia (ei kuvaa) // kotona ennen juoksulenkkiä protskudrinkki // juoksulenkin jälkeen turkkilaista jogurttia, omenaa ja auringonkukan siemeniä // anoppilassa illallinen: perunoita ja lihakastiketta (ei kuvaa) // kahvin kanssa pala pullapitkosta (ei kuvaa) // iltapalana kananmuna, saksanpähkinöitä, viinirypäleitä ja magnesium + sinkki.

Perjantai

Aamuvuorossa töissä, vaihteeks kiireinen päivä. Miksi ihmiset eivät ole jo lomalla!? Illalla treenit, jossa tehtiin cleaneja, box overeita ja wallballia. Paitsi minä olkapäävammainen tein goblet squatteja wallballien tilalla.

PicsArt_1434384782800Aamulla leipäset kananmunalla, vettä ja kahvia + vitskut // välipalana töissä vain kahvi (ei kuvaa) // lounaalla makaronia ja nakkikastiketta + vihanneksia // ennen treeniä suklainen maapähkinävoismoothie, nam! // iltaruokana samaa kuin lounaallakin // iltapalana omenaa ja pähkinöitä (ei kuvaa).

Lauantai

Ei treeniä koko päivänä. Aamulla HopLopissa, iltapäivällä miehen enon synttäreillä. Loppuilta kotona saunomista ja röhnötystä. Saatoin vähän siivotakin vaihteeksi..

PicsArt_1434384924963Aamupalana kauraleivät naudanpaistilla, juustolla sekä paprikalla, viinirypäleitä, vettä, kahvia ja pala tummaa suklaata // HopLopin jälkeen paistettua makkaraa ja munia, kirsikkatomaatteja ja leipä päällisillä // synttäreillä yhtä sun toista herkkua ja paljon! // kotona saunan jälkeen tortilloja 3kpl kanalla, vihanneksilla, juustokastikkeella ja juustoraasteella // illalla mango-jogurttijäätelöä Orange is the new blackia katsellessa (ei kuvaa).

Sunnuntai

Aamupäivällä anoppilassa ja iltapäivällä treenit open gymissä: maastavetoa tempausotteella, vatsoja sekä mobbausta. Illalla kotona siivoamista. Perinteiseen sunnuntaiseen tapaan nälkä ei ollut koko päivänä.

PicsArt_1434385259721Aamulla ruisleipää naudanpaistilla ja avocadolla, vettä ja kahvia // anoppilassa perunaa ja paria erilaista lihaa (olisko ollunna possua), fetajuustoa ja vihanneksia // kahvin kanssa pala raparperipiirakkaa (ei kuvaa) // kotona tytön kanssa syötiin synttäreiltä saadut korvapuustit // iltapalana turkkilaista juggaa, omenaa ja siemeniä.

Aika perusmeiningillä mentiin koko viikko. Pitäis taas keksiä jotain uutta ruuaksi, alkaa kylläsyttää. Joka puolelta tursuaa vaan grillausohjeita eikä meillä ole kotona mitään grilliä. Onneksi on tuo anoppi, joka tunkee meille aina kauheat määrät valmista ruokaa mukaan niin ei ainakaan nälkään kuolla 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain tätä Plantin kaurajuomaa Akvamariinin open housesta testattavaksi ja oli kyllä positiivinen yllätys. Mua on aina ällöttänyt kaikki kaurajuomat, koska kaikki mitä oon maistanut, on olleet todella karseen makuisia. Tätä lorauttelin useamman kerran smoothien sekaan ja antoi todella ihanan kermaisen koostumuksen juomalle! Tarttee käydä ostamassa uusi purkki, koska tämä on tuhottu aika päiviä sitten.

Minäpä istun täällä töissä vielä jokusen tunnin pää jumissa. Just nyt on hiljainen hetki ja ehdin tehdä näitä blogijuttujakin. Illalla tulossa ilmoille vielä toinen postaus ja siinä uusi arvonta so stay tuned!

Ja koska mun pää lyö nyt arkiruokien osalta ihan tyhjää niin saa heittä ideoita mitä tekisin huomenna ruuaksi! Eikun mullahan onkin kalkkunaa paistettuna… Mitähän sen lisukkeeksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.