Hae
Palasia Arjestani

Muskulaa tulloo!

Bodypeukku, jeeeeeee 🙂

Hah, nyt tuntuu vuosikausiin ekan kerran siltĂ€, ettĂ€ tyttö kasvaa. Monet on sitĂ€ sanoneet, ettĂ€ raskauden jĂ€lkeen kehitys olisi kovinta, mutta en uskonut ennen kuin nĂ€in. Oon kyllĂ€ huomannut, ettĂ€ kuukausien saatossa tuntuma on parantunut koko ajan ja lihakset ottaa treeniĂ€ vastaan koko ajan paremmin ja paremmin. Mutta nyt, kun unta alkaa tulla riittĂ€vĂ€sti ja oma hormonitoiminta palautua, kehityksen olen jopa minĂ€ itse huomannut. TĂ€ssĂ€ vaiheessa voisin sanoa, ettĂ€ ”voihan se olla ettĂ€ kuvittelen”, mut enpĂ€ sano, koska se ei ole totta.

TÀllÀ viikolla oon tehnyt enemmÀn voimapainotteista treeniÀ. 1-2 pÀÀlikettÀ vÀhÀn pienemmillÀ toistomÀÀrillÀ tai pyramidisarjoina ja loput fiiliksen mukaan.

Lauantaina rintaa ja olkapÀitÀ.

1. Vinopena smith pyramidisarjana 3 toistoa, tanko – 52,5kg/ 1+1*55kg
2. Pena pyramidis. 3 toistoa, tanko-55kg
3a. Niskantakaa pun.smith 5*10-13*15-20kg
3b. Sivuviparit kp 5*12-15*7kg

Pyramidisarjat siis kolmella toistolla eli tein aina vain sen kolme toistoa joka sarjassa niin pitkÀÀn kuin sitÀ ei enÀÀ tullut. Vinopenassa ja penassa molemmissa pÀÀsin 55 kiloon. Penassa tuolla painolla itse asiassa tuli vielÀ kolmonen, mutta tekniikka alkoi hajota jo sen verran ettÀ pÀÀtin jÀttÀÀ siihen.

Perinteiset joka treenin loppurullaukset.

 Sunnuntaina ja maanantaina nÀhtÀvÀsti pidin vÀlipÀivÀt. Luulin kyllÀ treenanneeni sunnuntaina, mutta ilmeisesti teinkin jotain muuta? Eikun hei! MÀhÀn tein sillon kÀsitreenin kotona. IsÀntÀ vetÀs mulla kÀsipainoilla, kuminauhalla ja kehonpainolla tehtÀvÀn kÀsien pumppitreenin ja voin sanoa, ettÀ oli melkosta menoa. JÀrkyttÀvÀ pumppi! PitkiÀ sarjoja, lyhyitÀ palautuksia, giantsettejÀ, kaikenlaista!

Tiistaina selkÀÀ, takareisiÀ ja pohkeita. 

1a. Leuat vo bw 4*4-5
1b. Takareidet maaten 4*6-8*25-35kg vikassa sarjassa pudotus.
2a. T-kulmasoutu 3*5-7*30-40kg vikassa sarjassa pudotus
2b. Takareidet istuen vipuv. kone 3*5-7*20kg
3. Pohkeet istuen pyramidina 10 toistoa, 5-25kg
4. GHR 3x
5a. Alatalja kapealla 2x
5b. Viparit kulmassa kp 2x

SelkÀÀ ja takareisiĂ€ tein vuorosarjoina eli saatoin ottaa vesihuikan vĂ€lissĂ€ ja jatkaa toiseen liikkeeseen. Pohkeille toimi kohtuullisen hyvin pyramidisarjat, ovat nimittĂ€in kohtuullisen kipeĂ€t! Pohkeet kuuluu mulla niihin lihasryhmiin, joihin on ollut tosi vaikeaa saada kehitystĂ€. Nyt on taas uudet juonet punottu niitĂ€kin varten 😉

ItÀ-Saksalainen kuulantyöntÀjÀ ja pukkaripose!

Eilen tekasin olkapÀÀt ja hauikset.

1. Pystyp. tangolla seisten pyramidina 4 toistoa, tanko-40kg
2. Sivuviparit kp 3x
3. Viparit eteen kp 2x
4. Hk scott mutkatangolla pyramidina 6 toistoa, tanko-27,5kg
5a. Hk kp vinopenkillÀ 3*8-12*8kg
5b. Hk tangolla 3*8-12*12,5kg

SiitÀ on joku vuosi aikaa kun oon viimeks tehnyt pystypunnerrusta seisten 40 kilolla! Ja vielÀ ilman spottaajaa. TÀhÀn saavutukseen oon todella tyytyvÀinen ja tÀytyy sanoa, ettÀ koko treeniin olen todella tyytyvÀinen. Kaikki sarjat ja liikkeet meni mielettömÀn hyvin perille, ei kai sitÀ muuta voi hyvÀltÀ treeniltÀ toivoa?

TĂ€nÀÀn ollaan vaan lepĂ€ilty ja vĂ€hĂ€n rullailin Ă€sken pakaroita ja reisiĂ€. Hanuri on taas niin jumissa, ettĂ€ kipu sĂ€teilee jo takareiteenkin. En ymmĂ€rrĂ€ mistĂ€ toi perberi menee nĂ€in jumiin. TĂ€ytyy vaan yrittÀÀ rullailla ja venytellĂ€ sitĂ€ mahdollisimman paljon. Niin ja kiinnittÀÀ huomiota lantion asentoon seistessĂ€ ja kĂ€vellessĂ€… Ei nimittĂ€in ole keskivartalo vielĂ€ ihan kuosissaan. Luulen, ettĂ€ noi kivut juontaa juurensa juurikin tuolta keskivartalon alueelta.

Muutaman uuden treeniblogin lisĂ€ilin tuohon blogiluetteloon. KĂ€ykÀÀhĂ€n ihmettelemĂ€ssĂ€ 🙂

Ps. kellekÀÀn ei ilmeisesti kelpaa Piltin puuropussit? Jaan ne sit eteen pÀin ens maanantaina vauvauinnissa.

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Laitoin Ă€sken kommentin, vaan eipĂ€ tuota nĂ€y. No kehuin kun selkĂ€si vain levenee levenemistÀÀn 🙂 HyvĂ€ Jonna!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  HĂ€vis jonnekin bittiavaruuteen… Joo, hieronta on tehnyt tehtĂ€vĂ€nsĂ€! Mun tarttis kĂ€ydĂ€ kerran viikkoon hierojalla ettĂ€ paikat pysyy kunnossa ja auki. Taas on perberi tuhannen jumissa ja joka paikkaan koskee sen takia 🙁 onneks tiistaina taas Koistisen Jorman hellÀÀn kĂ€sittelyyn 🙂

 3. Laura kirjoitti:

  MeillÀ ei puuroo viÀ syyÀ, muuten ottaisin pussillisen. HyvÀ ettÀ reeni kulkee. Antaa toivoa, jos ny joskus edes pÀÀsis johonkin :p

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  EihĂ€n noi mikskÀÀn mene vaikka vĂ€hĂ€n aikaa kaapissa odottaiskin 🙂 voin laittaa sulle pari pussia tulemaan jos haluat? PistĂ€ mulle osoittees sĂ€hköpostiin niin laitan sulle postia tulemaan!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *