Hae
Palasia Arjestani

Muskulaa tulloo!

Bodypeukku, jeeeeeee ūüôā

Hah, nyt tuntuu vuosikausiin ekan kerran silt√§, ett√§ tytt√∂ kasvaa. Monet on sit√§ sanoneet, ett√§ raskauden j√§lkeen kehitys olisi kovinta, mutta en uskonut ennen kuin n√§in. Oon kyll√§ huomannut, ett√§ kuukausien saatossa tuntuma on parantunut koko ajan ja lihakset ottaa treeni√§ vastaan koko ajan paremmin ja paremmin. Mutta nyt, kun unta alkaa tulla riitt√§v√§sti ja oma hormonitoiminta palautua, kehityksen olen jopa min√§ itse huomannut. T√§ss√§ vaiheessa voisin sanoa, ett√§ ”voihan se olla ett√§ kuvittelen”, mut enp√§ sano, koska se ei ole totta.

Tällä viikolla oon tehnyt enemmän voimapainotteista treeniä. 1-2 päälikettä vähän pienemmillä toistomäärillä tai pyramidisarjoina ja loput fiiliksen mukaan.

Lauantaina rintaa ja olkapäitä.

1. Vinopena smith pyramidisarjana 3 toistoa, tanko – 52,5kg/ 1+1*55kg
2. Pena pyramidis. 3 toistoa, tanko-55kg
3a. Niskantakaa pun.smith 5*10-13*15-20kg
3b. Sivuviparit kp 5*12-15*7kg

Pyramidisarjat siis kolmella toistolla eli tein aina vain sen kolme toistoa joka sarjassa niin pitkään kuin sitä ei enää tullut. Vinopenassa ja penassa molemmissa pääsin 55 kiloon. Penassa tuolla painolla itse asiassa tuli vielä kolmonen, mutta tekniikka alkoi hajota jo sen verran että päätin jättää siihen.

Perinteiset joka treenin loppurullaukset.

 Sunnuntaina ja maanantaina nähtävästi pidin välipäivät. Luulin kyllä treenanneeni sunnuntaina, mutta ilmeisesti teinkin jotain muuta? Eikun hei! Mähän tein sillon käsitreenin kotona. Isäntä vetäs mulla käsipainoilla, kuminauhalla ja kehonpainolla tehtävän käsien pumppitreenin ja voin sanoa, että oli melkosta menoa. Järkyttävä pumppi! Pitkiä sarjoja, lyhyitä palautuksia, giantsettejä, kaikenlaista!

Tiistaina selkää, takareisiä ja pohkeita. 

1a. Leuat vo bw 4*4-5
1b. Takareidet maaten 4*6-8*25-35kg vikassa sarjassa pudotus.
2a. T-kulmasoutu 3*5-7*30-40kg vikassa sarjassa pudotus
2b. Takareidet istuen vipuv. kone 3*5-7*20kg
3. Pohkeet istuen pyramidina 10 toistoa, 5-25kg
4. GHR 3x
5a. Alatalja kapealla 2x
5b. Viparit kulmassa kp 2x

Selk√§√§ ja takareisi√§ tein vuorosarjoina eli saatoin ottaa vesihuikan v√§liss√§ ja jatkaa toiseen liikkeeseen. Pohkeille toimi kohtuullisen hyvin pyramidisarjat, ovat nimitt√§in kohtuullisen kipe√§t! Pohkeet kuuluu mulla niihin lihasryhmiin, joihin on ollut tosi vaikeaa saada kehityst√§. Nyt on taas uudet juonet punottu niit√§kin varten ūüėČ

Itä-Saksalainen kuulantyöntäjä ja pukkaripose!

Eilen tekasin olkapäät ja hauikset.

1. Pystyp. tangolla seisten pyramidina 4 toistoa, tanko-40kg
2. Sivuviparit kp 3x
3. Viparit eteen kp 2x
4. Hk scott mutkatangolla pyramidina 6 toistoa, tanko-27,5kg
5a. Hk kp vinopenkillä 3*8-12*8kg
5b. Hk tangolla 3*8-12*12,5kg

Siitä on joku vuosi aikaa kun oon viimeks tehnyt pystypunnerrusta seisten 40 kilolla! Ja vielä ilman spottaajaa. Tähän saavutukseen oon todella tyytyväinen ja täytyy sanoa, että koko treeniin olen todella tyytyväinen. Kaikki sarjat ja liikkeet meni mielettömän hyvin perille, ei kai sitä muuta voi hyvältä treeniltä toivoa?

T√§n√§√§n ollaan vaan lep√§ilty ja v√§h√§n rullailin √§sken pakaroita ja reisi√§. Hanuri on taas niin jumissa, ett√§ kipu s√§teilee jo takareiteenkin. En ymm√§rr√§ mist√§ toi perberi menee n√§in jumiin. T√§ytyy vaan yritt√§√§ rullailla ja venytell√§ sit√§ mahdollisimman paljon. Niin ja kiinnitt√§√§ huomiota lantion asentoon seistess√§ ja k√§velless√§… Ei nimitt√§in ole keskivartalo viel√§ ihan kuosissaan. Luulen, ett√§ noi kivut juontaa juurensa juurikin tuolta keskivartalon alueelta.

Muutaman uuden treeniblogin lis√§ilin tuohon blogiluetteloon. K√§yk√§√§h√§n ihmettelem√§ss√§ ūüôā

Ps. kellekään ei ilmeisesti kelpaa Piltin puuropussit? Jaan ne sit eteen päin ens maanantaina vauvauinnissa.

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Laitoin √§sken kommentin, vaan eip√§ tuota n√§y. No kehuin kun selk√§si vain levenee levenemist√§√§n ūüôā Hyv√§ Jonna!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  H√§vis jonnekin bittiavaruuteen… Joo, hieronta on tehnyt teht√§v√§ns√§! Mun tarttis k√§yd√§ kerran viikkoon hierojalla ett√§ paikat pysyy kunnossa ja auki. Taas on perberi tuhannen jumissa ja joka paikkaan koskee sen takia ūüôĀ onneks tiistaina taas Koistisen Jorman hell√§√§n k√§sittelyyn ūüôā

 3. Laura kirjoitti:

  Meillä ei puuroo viä syyä, muuten ottaisin pussillisen. Hyvä että reeni kulkee. Antaa toivoa, jos ny joskus edes pääsis johonkin :p

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Eih√§n noi miksk√§√§n mene vaikka v√§h√§n aikaa kaapissa odottaiskin ūüôā voin laittaa sulle pari pussia tulemaan jos haluat? Pist√§ mulle osoittees s√§hk√∂postiin niin laitan sulle postia tulemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *