Hae
Palasia Arjestani

Kauniita kenkiä ja proteiinimuroja

Processed with VSCO with c1 preset

Tiistaina mulla oli harvinaislaatuinen aamupäivä. Matkustin täältä perähikiältä keskustan suhinaan enne iltavuoroon menoa. Sain kutsut peräti kahteen eri blogitilaisuuteen ja sain ujutettua ne molemmat samalla aamulle. Viisasta ajankäyttöä sanon minä! Ensimmäinen etappi oli Ravintola Olo, jossa oli Risentan uusien tuotteiden lanseeraus. Risenta on tuonut markkinoille proteiinimuroja sekä mysliä, jossa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria. Proteiinimuroissa sokeria on noin 10g/100g ja proteiinia 20g. Makuina myslissä on omena&kaneli ja vadelma&kookos ja proteiinimuroissa omena&kaneli&chia sekä karpalo&chia. Proteiinimuroissa mun suosikiksi nousi heti omena&kaneli ja myslissä vadelma&kookos, jota söin itse asiassa tänään aamupalaksikin. Äänestän jatkoon! Molemmissa on kivasti makua ja suutuntumaa tuovia knöölejä seassa ja nämä kyllä maistuivat aidosti marjoille ja hedelmille! Pitää vielä oikein ajan ja tunteen kanssa noita maistella ja laittaa uutta tuotearviota ilmoille. Nämä juuri kauppoihin tulleet uutuudet eivät ole gluteenittomia monien muiden Risentan tuotteiden tavoin. Risentan papupasta kyllä kiinnostelisi myös kovasti! Onko kokemuksia?

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Aamupalaksi saatiin tietysti maistella näitä uutuuksia ja samalla kuultiin hyviä vinkkejä juoksuharrastukseen viralliselta Helsinki city runin juoksuvalmentajalta Jouni Leppäsaajolta . Itsekin aion taas aktiivisemmin aloitella juoksemista, mutta se täytyy talven jäljiltä tehdä varovaisemmin ja pikku hiljaa matkaa ja vauhtia nostaen. Tykkäättekö te muuten juosta aamulla vai illalla? Ennen aamupalaa vai sen jälkeen? Ruokailulla ei kuulemma ole juurikaan väliä ennen juoksemista joskin vasta syöty ateria saattaa tuntua ikävän raskaalta vatsassa ja edesauttaa mm. kylkipistoksia. Mutta jos pystyy juoksemaan heti aterian jälkeen niin siihen ei pitäisi olla mitään estettä! Itse olen aina tehnyt niin, että tankkaan edellisenä iltana iltapalalla normaalia enemmän hiilaria ja juoksen tyhjällä vatsalla. Jostain syystä tyhjällä vatsalla treenaaminen on mulle miellyttävämpää kuin täydellä vatsalla. Ja onhan siinä se rasvaa polttava efektikin olemassa 😉 Tiesittekö muuten, että juoksulenkkarit tulisi vaihtaa uusiin vuoden välein vaikka niitä ei juuri käytettäisikään? Tämä tarkoittaa sitä, että ensi kesäksi pitäisi uusia koko lenkkariarsenaali (kotiin ja mökille omansa).

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetRavintola Olosta matka jatkui iloisesti jutustellen Nanan kanssa kohti Akvamariinin showroomia. Pääsin jo aiemmin sinne katselemaan kevään uutuuksia ja nyt siitä sai hypistellä ihan ajan kanssa. Keväisin kaipaan itse entistä enemmän värejä myös vaatetukseen ja niitä oli kyllä tarjolla! Ikisuosikkini Helly Hansenin mallistossa oli todella ihania treenivaatteita ja Skechersin kengät vie kuoseillaan voiton kaikista muista. Vaatteiden lisäksi päästiin maistelemaan mm. uusia Skyr-rahkoja (mustikkapiirakka helou!!!), Real snacksin sipsejä, Leaderin raakasuklaita ja Almondyn ihanaa uutta suklaakakkua (ylin kuva). Mä niin harvoin pääsen irrottautumaan omasta arjestani mihinkään, joten nämä kaksi ihanaa tilaisuutta oli varsin tervetullutta omaa aikaa kaiken kiireen keskellä. Mikäpä siinä oli sitten lähteä illaksi töihin masu täynnä herkkuja ja pää täynnä uusia ideoita ja hyvää mieltä 🙂

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetVesi kielellä odotan noita Leaderin raakasuklaita kauppoihin, koska jokainen noista oli järjettömän hyvää! Outoa kyllä, mutta mun suosikiksi nousi sitruuna-inkivääri. Se oli kivan raikas suklaa, jossa maistui häivähdys molempia makuja. Nam!

Tää oli nyt tähän väliin tällainen kuvapläjäys. Mä kun tykkään niin kovasti kuvailla kaikkea 😉 Mukavaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Tuliko esille miksi juoksukengät tulisi vaihtaa vuoden välein, vaikka niitä ei juuri käyttäisikään? Kuulostaa vaan jotenkin oudolta.

  • Jonna kirjoitti:

   Kengän kumiosat (tai mitä siellä pohjissa nyt on) kovettuvat ja haurastuvat ja vaikuttavat sitä kautta juoksuominaisuuksiin. Uskoisin että juoksuvalmentaja ja tuhansia kisoja juossut henkilö on kartalla näiden asioiden kanssa. Ei siis esitellyt mitään kenkiä tai mitään. Muuten olisin epäillyt minäkin 😀

   Mun lenkkarit on jo pari vuotta vanhoja ja varmaan olis hyvä vaihtaa ihan senkin takia kun varpaat kurkkii jo rei’istä 😀 en kyllä ole huomannut muutosta käytössä, askelluksessa tms. Samanlaista laahustamista kuin ennenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *