Hae
Palasia Arjestani

Kesäkuun reseptit

Hitto vie, nythän on jo heinäkuu! Mulla meni koko kesäkuu jotenkin ihan ohi ja täällä töissä istuessani kesä tuntuu vain lipuvan ohi silmien. Eipä tässä ole vielä kauehasti lämpöisiä päiviä ollutkaan ja talviturkkikin on vielä kokonaan heittämättä. Kesä alkaa virallisesti sitten kun ensimmäine pulahdus järveen on tehty 😉 Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi kokosin yhteen kesäkuun reseptit. Jos jollakin teistä vaikka sattuisi olemaan tekemisen puute ja intoa testailla uusia reseptejä! Reseptit ovat käänteisessä järjestyksessä eli vanhin ensin.

kol1Munamuffinsseja tein aamupalaksi. Helppoja ja herkullisia! // Suklaa-maapähkinävoismoothieta välipalaksi tai vaikka herkkuhetkeen 🙂 // Mantelivoipäällysteinen banskuleipä oli järjettömän hyvää! Se on muuten gluteeniton 😉

kol2Chocolate & almond butter overnight oatseja söin välipalaksi, mutta sopivat erinomaisesti esimerkiksi aamupalalle // tässä yksi loistava aamupalaresepti: porkkana-jauhelihapaistos kananmunilla // Mustikka-kookospannarit eivät ehkä ole kauniita, mutta maistuvat todella hyviltä!

kol3Pekoniin käärityt avocadotäytteiset broilerinfileet on yksi parhaimmista ruuista viime aikoina, suosittelen! // Tämä gluteeniton siemenleipä oli superhelppo ja nopea tehdä.

Onko teillä suunnitelmissa leipoa tai kokeilla jotain uutta ruokareseptiä viikonloppuna? Mä vähän ajattelin jos tekisin amerikkalaisia pannukakkuja… 😉 Jos kokeilette mun reseptejä niin olisi kiva kuulla niistä kommentteja ja instassa saa tägätä mut kuvaan tunnuksella jonnam1983!

Herkullista viikonloppua!

2 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  Moikka ihana Jonna <3 🙂 Tota banskuleipää oon leiponut kerran, ja teen sitä uudelleen illalla, ja pakastan viipaloinnin jälkeen. Se on todella herkullista juurikin kahvin, tai itse juon kaakaota, niin kaakaon kanssa. 🙂
  Ajattelin testata tohon tällä kertaa 2 dl kaurahiutaleita ja 1 dl kookoshiutaleita. 🙂
  Voisitko jakaa ajan kanssa, jos joskus inspiroidut tekemään jotain helppoa, mutta hyvänmakuista makaronilaatikkoa kesäisillä höysteillä, lähinnä siis jos keksit jotain herkullista makrulootaa kesäkauden kasviksilla tmv? 🙂
  Oot huippu, oot varmaan aika hyvä kokkaa 🙂
  Iloista ja aurinkoista viikonloppua teille! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jossain muuten näin kesäisen makrulootan reseptin… missäköhän se oli! Täytyy etsiä tai kehitellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *