Hae
Palasia Arjestani

Hei, tässä mä oon hyvä!

IMG_20150506_112214

Treeneissä on vietetty deload-viikkoa mikä on ollut mun olkapään kannalta oikein hyvä juttu. Olkapää ei ole enää yhtään kipeä, mutta kireältä se tuntuu edelleen. Pikku hiljaa olen ottanut sillekin enemmän venyttäviä liikkeitä ja yritän palautella sen normaaliin liikelaajuuteen. Ens viikon ohjelmaan kuuluis ykkösmaksimin etsiminen tempauksessa sekä työnnössä, mutta taitaa jäädä mun kohdalla vain haaveeksi. Jos olkapää tuntuu hyvältä niin saatan kokeilla työntöjä, mutta tempauksen sijaan tulen todennäköisesti tekemään maastavetoa.

PicsArt_1431259265497

Tällä viikolla olen tehnyt yhden kovan kyykkytreenin, jossa tein kyykkyjä 5 x 5 x 65kg. Kyykyt tuntuu kevyemmiltä ja helpommilta viikko viikolta ja uskon sen johtuvan siitä, että yksinkertaisesti kyykännyt viime aikoina enemmän kuin normaalisti. Kyykkytekniikka on valmentajan mielestä parantunut entisestään. Kyykkyjen lisäksi tein lankkupottuja lisäpainon kanssa ja kuvasta näette mun hienon demonstraation kuinka saada paino niskaan ilman avustajaa.

Toisessa tän viikon salitreenissä tein oikeastaan vaan leukoja. En ole pitkään aikaan kokeillut paljonko on mun ykkösmaksimi lisäpainoleuoissa, joten nyt oli sen aika! Olin aika yllättynyt että lähes nollatreenillä mun tulos oli yksi toisto 16,25kg lisäpainolla! Oon mä toki pidempiä sarjoja tehnyt mutta en kuukausiin lisäpainon kanssa. Tästä iski taas pieni kipinä et pitäiskö alkaa ihan tosissaan leukoja treenaamaan ja tähdätä jossain vaiheessa leuanvetokisoihin? Oon jo useasti täälläkin kertonut etten todellakaan ole mikään kovin lahjakas crossfittaaja, mut leuanvedoissa mä taidan ihan hyvä ollakin! Tekee hyvää motivaation kannalta löytää välillä asioita joissa kokee oikeasti olevansa lahjakas ja varsin kehityskelpoinen!

Missä asiassa sinä olet huomannut olevasi hyvä?

4 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Mun mielestä on kiva lukea sun treeneistä, vaikka treenataan erityyppisesti, mutta ehkä juuri siksi 🙂
  Toivottavasti se olkapää siitä helppaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Olkapää tuntuu jo paremmalta! Tänään uskalsin jo tehdä vähän tempausta mut en mitään hurjia lukemia 😉

 2. Elina kirjoitti:

  Moi,

  Mä taas olen jotenkin tosi kehno leuanvedossa, vaikka muuten hyvässä kunnossa oonkin. Voisitko kirjoittaa postauksen, jossa antaisit vinkkejä, miten omaa tulosta saisi parannettua? Kuminauhaleukoja menee, mutta ilman ei sitten millään.

  • Jonna kirjoitti:

   Voisin! Täytyy pistää korvan taakse 🙂 Mulla onkin itse asiassa jonkun verran varsin hyviä vinkkejä takataskussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *