Hae
Palasia Arjestani

Takki tyhjä.

Huh huijaa! Kuinkas teidän loppuviikko on sujunut? Mä pidin eilen ihan täyslevon, kun meni koko päivä leipoessa ja siivoillessa. Olipahan taas hommaa! Mä en osaa mitään tehdä vähän sinne päin vaan homma karkaa välillä käsistä… Leivoin taas ihan liikaa ja varmaan puunasin semmosetkin paikat mihin kukaan ei kiinnitä mitään huomiota. No, tulipahan taas tehtyä 😀 Varmaan noiden leipomis- ja siivoushommien takia oonkin näin väsynyt ja kroppakin huutaa taas vaihteeksi tyhjyyttään… Painon ei tarttis tällä viikolla välttämättä laskea enää ollenkaan. Enpä olis uskonut, että näin hyvin taas tippuu kevyelläkin viikolla!

Tämmönen tyyppi mulla on ollut täällä apuna 😀

Innostuin kakun päälle pipertämään vähän koristeitakin. Ei noista nyt kovin kummoisia tullut, mut eka kerta on aina eka kerta 🙂

Vaaleanpunaisia hilebileperhosia.

 Kakun tein taas kerran Kinuskikissa leipoo-kirjan ohjeilla. Aika makeaa tuli, mut siitähän mä tykkään. Ite en  tosin ole maistanut koko kakkua kuin puoli teelusikallista. Täytteenä mascarpone-daim-vadelma sössöä. Kakun päällinen on tehty fudgeista.

Ensimmäistä kertaa tein myös punajuurisuklaa-muffinsseja! Näitäkään en ole päässyt maistamaan enkä ilmeisesti pääsekään, koska ne loppui heti kättelyssä 🙂

Kinuskikissa leipoo-kirjasta löysin myös ohjeen tulisiin pepperoni muffinseihin. Nämäkin oli kuulemma hyviä ja ohjettakin jo kyseltiin 🙂 Säästin itselleni yhden sunnuntaita varten.

Juustokakkua väkersin myös, nimeltään tämä taisi olla New Yorkin juustokakku. Valkosuklaan jätin tosin pois, kun mies ei siitä tykkää yhtään. Laittelen kaikkien leipomusten ohjeet ruokablogin puolelle kunhan suinkin vaan ehdin 🙂

Juustokakkuloinen.

Kaikki valmiina vieraita varten!
Mimmi sai kolme kassillista vaatteita ja legotalon synttärilahjaksi 🙂
Mä sain myös myöhästyneen syndelahjan: mun lempisuklaata ja uuden keittokirjan, tsihii!

Iltapäivällä pääsin jatkamaan kevyitä treenejä. Tällä kertaa kävin heiluttelemassa vähän koipia: takareisiä maaten ja istuen, reidenojennusta, vähän prässiä ja muutama sarja pohkeita. Niin ja vatsoja ihan semisti. Jotenkin nää kevyet treenit on kauhean työläitä. Kun ei saa jumpata täysillä niin ei tekis mieli tehdä yhtään mitään ja sitä vaan laahustaa liikkeestä toiseen. Nämäkin tosin on lusittava aina silloin tällöin, että keho jaksaa vetää taas monta viikkoa putkeen kovia treenejä. Nautitaan nyt kerrankin kun ei tartte ottaa ihan niin tosissaan. 

Reidenojennusta.
Pikku tönöt pukkarissa.

Ihan kun ois kuulkaa koipiosasto kasvanut!
Ja kiristynytkin se on 🙂

Mutta miks mun perberi näyttää tolta vaikka EB onkin siististi cool!? Ihme pallo!

Kotiin mars! Ensin pikku pönötykset 🙂

Ah ja voih! Ben&Jerry´siltä on tullut kolme, siis KOLME, uutta jätskiä myyntiin. Mä kuolen ja itken verta tällä hetkellä erittäin suuresti! Tahtoo tahtoooooooo… Ehkä sunnuntaina jos oikein nätisti ripsiäni räpsytän ja otan koiranpentu katseen 😀

Joo, tää oli tämmönen höpöhöpö postaus, kun ei ole juuri treeneistä kerrottavaa. Yrittäkää kestää 🙂 Vielä pari instagramin napsua ettette pääse kyllästymään 😀

Min magen tänä aamuna.
Söpistelyä. Korvikset ja kaikki! Ohhoh…
Kummalla isommat ja sinisemmät silmät??

Nyt mä painun koomailemaan ja odottamaan nukkumaan pääsyä. Mitä te meinaatte tehdä viikonloppuna?

Ps. Meillä on puurokiintiö ilmeisesti täynnä. Onko ehdotuksia mitä tuolle lapsukaiselle voi tarjota aamu- ja iltapalaksi?

Pss. Blogin lukijat saa nyt CC-storesta 10% alennuksen yli 50e tilauksista koodilla Jonna_10!!! Eli nyt kaikki jotka haaveilevat omasta sandbagista ja gymbossista niin tilausta menemään! Nettikauppaan tästä.

35 kommenttia

 1. LauraR. kirjoitti:

  Meillä tarjotaan vaihtelevasti aamu- ja iltapaloiksi puuron tilalla: banaania (syö koko banaanin niin ei jaksa muuta), viiliä/jogua, leipää juuston kanssa, muroja (meillä hitti oli ne weetabixin miniversiot, nyt on jotain Nallen täysjyvämuroja kokeilussa), kaurateeleipää, munakasta jne…

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Muroja mä en vielä tytölle viitsi antaa mut munakasta voisin kyllä tehdä! Kiitti vinkistä 🙂 viili ja jogu ei mene kun ne pitäö lusikoida..

 2. Outi kirjoitti:

  Aivan mielettömän herkullisen näkösiä leipomuksia! Ihania nuo perhoset, onko niissä jotain kimalletta? Ja onnittelut tietty 1 veelle! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu, niissä on semmosta leivontakimalletta 🙂 tyttö kiittää onnitteluista vaikka virallinen päivä onkin vasta ensi perjantaina.

 3. NiiNii kirjoitti:

  Miksi sun piti kertoo noista uusista jätski mauista? MIKSI?! :))) oon onnistunut kiertämään jäätelöhyllyt täysin, mut ehkä pitää ens viikonloppuna vähän käydä katsomassa mitä sinne on tullu… MURR! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ajattelin pistää vahingon kiertämään 😀 mä kävin äsken yhtä makua ostamassa, jos huomenna maistais!

 4. Adelheid kirjoitti:

  Viikonloppuna treeniä, treeniä. Toki myös penkkiurheilua, lasten harrastuksia, löhöilyä ja ekan kerran kokkaillaan jänistä. Ihanat juhlat ollu teillä. Pikkuneiti on niin söpö.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mitä sun lapsukaiset harrastaa? Oi, jänistä! Se on tosi hyvää :)Juhlinta jatkuu ens viikonloppuna virallisilla synttäreillä 🙂 saa mamma taas leipoa!

  • Adelheid kirjoitti:

   Vanhin tyttö 13v yleisurheilua, nuorempi tyttö 10v jalkapalloa ja poika 5v jääkiekkoa. Mäkin tykkään leipoa. Se vaan on huono harraste tän kropan kiristelyn suhteen. =) Teen just aika paljon täytekakkuja.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No onhan teillä sit kuskattavaa! Saas nähdä mitä meidän neiti innostuu harrastamaan vai tahtooko tehdä mitäön erikoista. Urheilemaan varmasti ainakin ohjataan mut tehköön sitä mistä tykkää 🙂 ite haaveilen taas ratsastuksen aloittamisesta niin jospa lähtisin sit jokusen vuoden päästä yhdessä mimmin kans!Täytekakut on tosi hyviä, slurps! Toi mun tekele vaan oli tosi makeeta jopa mulle. Jollain vähemmän imelällä päällisellä olis varmasti tosi hyvää 🙂

 5. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Wow Jonna, timmistyy!! Joo näin kans jätskiuutuudet, ei vain mula himo iskeny. En oo mikään herkkupeppu. Kerro sitte mikä parasta jos maistat kaikkia? 🙂

 6. Piitu La kirjoitti:

  Aivan ihania noi sun leipomukset ja ne perhoset, siis ihan sikahienoja, nam! Oliko sulla niihin perhoihin joku muotti? Mitä se kimalle oli? Meillä kans tyttö pyytää lähes joka päivä, että äiti leivotaan jotain. Eihän siinä voisihan sitä leipoakin, mutta mutta… itse en syö vehnää ja muutkaan meillä ei paljon leivonnaisia syö. Tyttökin tykkää siitä taikinan tai koristeiden tekemisestä, mutta ei sitten juuri ryökäle syö valmiita leivonnaisia. Pakkasessakin on jo valmiiksi jos jonkinlaista vierasvaraa ja heikkoina hetkinä meinaa olla vaikeuksia olla kaivamatta niitä sieltä kahvin kaveriksi. Kyllä on ihmisellä isot ongelmat… Paljon onnea 1-vuotiaalle!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Töllössä on mainostettu sitä uutta leivontalehteä, joku parhaat kakut tai joku vastaava, niin ostin sen lehden ja sen mukana tuli muotit ja kimalle. Makso vajaat 3e eli ei kovin paha :)Mä tykkään kans enemmän tekemisestä kuin syömisestä joten ymmärtän tyttöäsi 😀 toivottavasti toi meidänkin epeli haluaa isompana leipoa!

 7. Anonymous kirjoitti:

  Hei, jei! Oon ettinyt tollasta ajastinta vaiks kuin kauan ja nyt lähti tilaukseen tuolta cc:ltä oma pinkki piippari piiskaamaan intervalleihin, kuulailuun yms!On tää blogien lueskelu vaan hyödyllistä ;)- kanhan

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Jee, kiva että löysit! Se on varsin kätevä eikä kauheen hintanenkaan 🙂 blogien kautta löytyy kyllä vaikka ja mitä kivaa. Välillä vähän liiankin kanssa 😀

 8. Katarina kirjoitti:

  hienoja perhoisia! Sun litteän vatsan voisin myös ottaa 😉

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hehee, kauempaa näyttää hienommilta kuin lähempää mut ihan kivoja niistä tuli :)Kiitos kehuista 🙂 vielä on tekemistä mut voiton puolella ollaan jo!

 9. Joan kirjoitti:

  Koita kestää nyt kevyttä viikkoa vielä 🙂 Kyllähän siitäkin nyt positiivista löytää 😀 Tiiätkö kuule, täytyy sanoo, nyt kun on sun blogia seurannut ja jaksat kuvailla itseäs jatkuvasti (toisin kun eräät :D) niin sun ilme on ihan hirveesti kirkastunut tässä viikkojen kuluessa! 🙂 Et ihan tosissaan kokonaisvaltasta on tuo sun muutos! Ja erittäin ihailtavaa et tolleen vaan tippuu ja tippuu vaikka toki vauhti saattaa huimata päätä ja kyllähän sen jo sit tunteekin.Mulla oli pitkästä aikaa shoppailupäivä eilen ja mukaan tarttu ihanien uusien farkkujen lisäksi tuo Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino! Vaikuttaa erittäin pätevältä opukselta. Mulla jäi tänään treenit väliin migreenimäisen päänsäryn takia, joten huomena oon menossa aamupalojen jälkeen tekeen keskivartalotreeniä ja sit vois sen jälkeen mennä Zumbaan jos ehdin siihen, tai sit teen juoksutreenin 🙂 Sit ois illalla vuorossa kaverin synttärijuhlintaa (minä kuskina! \o/) ja sunnuntaina riippuen huomisten treenien raskaudesta niin joko olka-selkätreeni/steppijumppa/lepopäivä 🙂 Keskiviikon jalkatreenissä muuten harjottelin syväkyykkyjä silleen takanojassa pallon kera! Kyllä meinaan suju! Ja osu ja uppos 😀 PT näytti myös toisen hyvän liikkeen, lantionnostoliike takareisille pallon kera, tehdään sellasta leg-curlia (tai oikeestaan alotusasento on jalat pallon päälle koukussa, sit suoristetaan, sit koukistetaan lantio kokoajan ylhäällä). Erittäin hapottavaa! Prässiin sai laittaa 10kg lisää ja Rear kickkiin +5 :)Mut voi noita sun posekuvia! Oot kyl niin timmiin kuntoon lipunut nyt että HUH! Upeeta Jonna!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä oon muuten huomannut itsekin tuon että koko yleisilme on paljon valousampi kuin ennen. Ehkä se on se kun ei enää vituta joka kerta kun katsoo itseään peilistä ja olo on muutenkin hyvä :)Mä tahtoisin myös joskus zumbaan! Vois olla hauskaa 🙂 nyt vaan reenailet sillä pallolla syväkyykkyä ja vähän ajan päästä sut smithiin ja edelleen vapaan tangon alle 😉 siitä se lähtee kun vaan luotat ittees! Se palloliike takajaloille on tosi hyvä! Mä oon kans sitä joskus tehnyt.Ööh, paino tippunut tällä viikolla ihan hitosti taas vaikka maanantaina tankkasin! Aika ruipelo olo alkaa olla 😀

 10. Hunnamus kirjoitti:

  Oi kun tekiskin mieli omaa sandbagia, ei vaan auta kun haaveilla vielä toistaseksi 🙂 Huikeeta muutosta tullu nyt ihan lähiaikoina sulla. Näytät tosi hyvältä!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Se on kyllä kätevä vehje kun hiekan määrällä voi säädellä bagin painoa 🙂 kyllä sä sen vielä saat!Tiukkii tiukkii pikku hiljaa 🙂 ihanaa kun kommentoit! <3

 11. Anonymous kirjoitti:

  Näytät kyllä ihanan pirteeltä uusimmissa kuvissa,ja voooii ei mitä herkkuja!kuola valuu :DOnnea pikkuneidille,älytöntä miten teidän tytsykin on jo vuoden!meillä tulee ma.jo 1v4kk täyteen,kohta vissiin juhlitaanki tällä menolla jo 2v bileitä 😀 -R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Se on varmaan toi kevät joka tekee tuloaan ja saa hymyilyttämään :)Niin se aika vaan rientää! Virallinen päivä 15.3 ja ens vkl vielä kemut 🙂 kohtahan noi jo lentää pesästä, nyyh!

 12. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Sis onko tuo Ben&Jerry maku? 🙂

 13. Anonymous kirjoitti:

  hei muroista tuli vielä mieleen,että minäkään en tytölle niitä vielä(ainakaan,jos koskaan…)halua syöttää,mutta äiti anto mulle pussin täysjyvä-spelttimuroja,joissa oli speltin lisäks vaan hunajaa.niitä oon tarjonnu napoteltavaks puuron ohella(huijaa hyvin kun tyyppi keskittyy kaivaa pussista muroa,saa samalla tuikattua puuron suuhun:D)merkki oli sunspeltti tms..ja kipeänä kun ei puurokaan maiStunu,syötin valmis hedelmä/marjasoseita joissa on seassa viljoja.-R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Meillä on kaapissa TalkMuruja ja ne on kyllä kelvanneet. Napostelravaksi tosin oon vaan antanut.Tänään mimmille upposi tosi hyvin Valion Onni omena-kaurapuuro! Ihan koko kipollinen meni mukisematta 🙂 pitää kokeilla noita makupuuroja välillä jos se niistä tykkäis 🙂

 14. Elina kirjoitti:

  Meillä oli suuressa suosiossa tän nuorimmaisen kanssa sellaset ku TalkMurut.

 15. Päivi kirjoitti:

  Wääää mitä herkkuja, nam nam nam, mä syön täällä silmilläni! 🙂 Tuo teidän tyttö on kyllä niin sun näkönen ettei paljon enempää voisi ollakaan 🙂 -päivi-

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Itekin oon tänään noita maistellut ja alkaa olla herkkukiintiö kohta täynnä! Vielä olis juustokakkua ja jädeä maisteltavana 🙂 ja makaronilaatikkoa ja sämpylöitä!Hah, just sano sisko perjantaina et ompa tytöstä tullut isänsä näköinen 😀 jospa siinä olis molempia..

 16. KaisAA A kirjoitti:

  Ketkäköhän rakens nuin hienon legotalon.. vink vink ;);)

 17. KaisAA A kirjoitti:

  Näin tais olla.. 😀 Ei mitään, kannattaa varmaan eniten kiittää niitä kummeja ja siskoasi ;)! Ja Gia on varmaan eka tuntemani vauva joka ei riko legotaloja kun ne on rakennettu! Pointsit siitä Gialle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *