Hae
Palasia Arjestani

Expoilua ja muuta mukavaa.

Tertsi! aika rankka oli viime viikonloppu. En ymmärrä miten oon aikasempina vuosina jaksanut lauantain kisan jälkeen lähteä vielä baariin ja kukkua siellä aamuneljään ja sit sunnuntaina vielä finaaleja katsomaan.. Ei olis onnistunut nyt mitenkään.

Lauantaina aamu strattas seiskalta: aamupalaa ja nassu ihmisen näköseks, suurin piirtein ainakin. Vaille ysi hypättiin bussiin, jossa oli kyllä semmonen päivänsäde kuskina ettei toista samanlaista. Teki mieli täräyttää sen nuppi pari kertaa rattiin, mut jätin välistä. Kuuluvaan ääneen kyllä ilmaisin mielipiteeni hänen asiakaspalvelustaan. En tajua miten tommosia lasketaan asiakaspalveluammattiin. No ei siitä sen enempää.

Lauantaina tsiigailtiin kehoukkeleita ja boudarinaisia. Muutama ihan hyvä pakkaus siel oli, mut kokonaisuudessaan melko laimea kisa. Omat suosikkini Leppäsen Mikko ja Halmon Antti nappasivat sarjojensa voitot, jee 🙂 Muutenkin meni sijoitukset yksiin omien mielipiteideni kanssa. Jotain on siis vuosien aikaan opittu 😉

Antti Halmo

Mikko Leppänen

Naiset oli ah niin lihaisia 🙂

Aikku (keskellä) ja tulee varmasti menestymään MM-kisoissakin. Aivan mahtava malli ja kauniit pyöreät lihakset ja sitä lihaahan tässä naisessa riittää! Mustosen Riitta (vasemmalla) on kehittynyt hurjan paljon parin vuoden takaisista CBB-kisoistaan. Kuntokin oli huomattavasti kireämpi kuin keväällä. Osittain vielä mielestäni hieman raskas paketti, varsinkin keskivartalosta, mutta paranee varmasti kun lihasta tulee lisää selkään, olkapäihin ja jalkoihin. Elina Kulmala (oikealla) kisasi noviisina. Lihasta ja kireyttä vaan lisää niin tulee olemaan tulevaisuudessa hyvä kisaaja naisten kehoon. Ainoa mikä häiritsi todella paljon hänen esiintymisessään oli ihmeellinen irvistely. Sellainen ei mun mielestä kuulu naisille ollenkaan.
Lauantain alkukisa kesti vain tunnin ja finaaleihin piti odotella seitsemän tuntia, tsiisus?! Eipä ole hirveästi tässä katsojia ajateltu.. Monet taisivatkin tulla katsomaan finaaleja. Kuopiosta tuli muutama kaveri junalla Helsinkiin kisoja katselemaan ja lähdettiinkin sit alkukisan jälkeen porukalla keskustan kulmille kahvittelemaan ja syömään. Coffee Houseen matka vei, tuttavallisemmin kahvitaloon 🙂

Sormi nenään heti, kun kamera kaivettiin esille. Kuulemma pakkoliike. On toi Miika kuvauksellinen 😀 Vieressä Heidi.

Kahvia kulu ihan jokunen kuppi viikonlopun aikana..

Tiukka valintasessio Morrisissa.

King kong burgeria nassuun ni jaksaa 😀 Meni kyl puolet annoksesta paremmalle puoliskolle.

Iso tsadilainen ja pienet turistit 😀

Lauantaina ei tullut kauheasti haalittua mitään messuilta, muutamat Betterin rytkyt vain 😀 Lähinnä ihmeteltiin olemattomia tarjouksia. Kahvistakin sai maksaa miljoonia. Jos olis halunnut kahvin kanssa vielä leivän tms niin se olis maksanut jo kymmeniä miljoonia. Kauheeta kiskontaa…

Illalla väsynyt kolmikko lähti kohti meidän asumusta. Turisti kummasteli keskellä kaupunkia kulkevia junia. Ratikkahan se oli 😀

Sunnuntaiaamuna taas seiskalta ylös ja kohti Finlandiahuussia.

Tarkka kartanlukija. Sijainnista ei tosin havaintoa 😀

Toisella on vähän kasvun varaa, kummalla??

Sunnuntaina olikin kisa-areenalla miesten ja naisten classic bodybuilding sekä bikini, body fitness ja fitness- sarjat. Miesten klassikista ei kummempaa sanottavaa. Voittokolmikon pystyi arvaamaan heti ensimmäisellä kierroksella. Erityisesti itselläni jäi mieleen lyhyessä sarjassa tullut Severi Haverinen. Lisää muskulaa ja kireyttä niin tästä pojasta kuullaan vielä 😉

Severi Haverinen.

Naisten classikissa oli tänä vuonna hieman vähälukuinen osaanottajajoukko. Lavalle päätyi neljästä ilmoittautuneesta Hanna-Mari Kärkkäinen ja Emmi Suppanen. Hannan kunto oli varmasti kirein tähän mennessä klassikissa kisanneista naisita! Emmillä oli aivan loistava vapari 🙂

Naisten kohdalla jokaisessa sarjassa pystyi kärkikolmikon päättelemään myös ja alkukilpailuiden perusteella. BF:n lyhyen sarjan voittaja Kati Alander oli kiristänyt kuntoa hienosta Lappeenrannasta ja ansaitsi kyllä voittonsa. Kakkoseksi olisin Päkkilän sijaan laittanut Vaskelaisen Tiinan ihan jo kireämmän kunnon perusteella, mutta ilmeisesti Päkkilän loistava x-malli katsottiin kireyttä tärkeämmäksi. Pitkä sarja bf:ssä oli huonompi kuin viime vuonna. Tasaisia kilpailijoita usea, mutta Jutta G pinnisti voittajaksi tasaisella fysiikallaan ja upealla lavakarismalla. Fitness-sarja… mitäpä siihen sanomaan? En ymmärrä kyseisestä sarjasta enää yhtään mitään. Näköjään fitneksen voittoon tarvitaan vain hieno vapari, ei muuta. Mirka Lomanin vapari oli ehkä yksi parhaista mitä olen koskaan Suomen fitneksessä nähnyt, mutta kunto ja fysiikka ei vakuuttanut kyllä yhtään. Ihmeellistä fitneksen kohdalla on myös se, että uusista säännöistä, jossa vaparin osuus on 2/3 kokonaispisteistä, päätettiin vasta perjantaina kilpailijakokouksessa!! Liitto voi näköjään vaihdella sääntöjä oman mielensä mukaan milloin haluaa. Melko mielenkiintoista. Lappeenrannassahan kisattiin vielä vanhoilla säännöillä. Mielestäni fysiikalla pitäisi olla aivan yhtä suuri painoarvo kuin vaparillakin… Tällä systeemillä fitness tulee häviämään Suomen kisalavoilta melko nopeasti, sanokaa mun sanoneen.

No joo, tällä kertaa alkuaerät kesti vähän pidempään eikä finaalia tarvinnut odotella kuin reilut kolme tuntia. Ensin tietysti kahvitaloon kahville ja siitä syömään Forumin Chico´siin, tuttavallisemmin fortumin kikosiin.. Jouduttiin odottelmaan ruokia aika helvetin kauan ja kiirehän siinä tuli, että kerettiin tehdä messuilla viime hetken ostokset.

Vesilinjalla.

Kisojen jälkeen hylättiin Kuopion jengi odottelemaan junaa ja lähdettiin isännän kans kotia kohti. Väsyneenä, mutta onnellisena. Ei samanlaisia viikonloppuja ihan heti, kiitos. Ei mamma enää jaksa. Alla todistusaineistoa mammautumisesta 🙂

RV 17+1.

Tilasin jokin aika itselleni Food detectiven netistä (kuukleti, jos kiinnostaa!). Olin miettinyt kyseisen tuotteen ostoa jo pitkän tovin. Testillähän mitataan ruokayliherkkyyksiä. Näytä otetaan lansetilla sormenpäästä kapillaariin, ihan pala kakkua siis. Mä vaan vihaan noita sormenpää näytteitä ihan yli kaiken vaikka labranhoitaja olenkin 😀 Paketissa tulee kaikki tarvittavat välineet lansetteineen, reagensseineen ja testialustoineen. Testillä voi testata yliherkkyyttä 59:lle ruoka-aineelle ja maksaa n. 80e. Mulle on viime aikoina tullut kummallisia ihottumaläikkiä mm. toisen silmän alle, vasempaan kyynerpäähän iso kuun muotoinen läiskä ja pienempä lämpäreitä toiseen käteen. Halusin sit selvittää, et olisko kyse jostain ruokayliherkkyydestä.

kuva väärinpäin 😀
Tuloksena oli, että olen erittäin yliherkkä parapähkinöitä ja hieman lievemmin vehnälle, ruikselle, vaalealle kalalle ja palkokasveille. Jätin nyt kaikki noi pois ruokavaliosta ja testaan häviääkö ihottumat ajan myötä. Kolmen kuukauden kuluessa jotain pitäis tapahtua jos on tapahtuakseen. Seuraamme tilannetta 😉
Seuraavassa postauksessa enemmän treeniasiaa! Nyt pillit pussiin, himaan, neuvolaan ja salille.


5 kommenttia

 1. Satu kirjoitti:

  Vaikuttaa mielenkiintoselta toi ruokaetsivä. Jospa saisin riipastua liksasta parit kolikot tuohon..

 2. Miia kirjoitti:

  Nätisti on pullahtanut salamatkustaja näkyviin ! toista se oli meikäläisen ruhossa.

 3. Saara kirjoitti:

  Ihana masukuva :)))- Saara

 4. Elina kirjoitti:

  Oi, pitkästä aikaa tulin lukemaan blogiasi ja täällä on heti aivan mahtavia uutisia! Onnea mammautumisestasi. 🙂 Pitääkin alkaa taas seuraamaan blogiasi aktiivisemmin. 😉

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Ruokaetsivä on kyllä kätevä, jos ei halua tuhlata pientä omaisuutta erilaisiin allergiakokeisiin (ellei saa työterveyden piikkiin). Ite menin syömään vkl vehnää ja heti alko ihottumat kukkimaan ja kutisemaan oikein kunnolla. Nyt syyhyttää niin maan perkeleesti.. Tyhmästä päästä kärsii ja niin edelleen :DTää salamatkustaja onkin ovela 😉 Aamuisin hän köllöttää jossain tuolla selkärangan vieressä eikä mahaa juuri huomaa. Päivän mittaan hän sit mönkii esille ja maha pullahtaa esille 😀 Hauska kaveri, isäänsä tullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *