Hae
Palasia Arjestani

Möhköfantista pikku fantiksi

No niin, nyt on saatu hyvin alkuun läskinsulatus talkoot ja tarkotuksenahan olis kuoria tuolta laardin alta mahdollisimman hyvä kisakunto. Takan yksi viiko, jäljellä VAIN 25 viikkoa.. Great. Mielenkiinnolla odotan mihin kuntoon pääsen ja miltä näytän tällä kertaa tiukassa kunnossa. Olkapäät ja kädethän nyt on mitä on, mut niihin ei kauheesti voi enää vaikuttaa. Tarttee vaan treenata lujaa loppuun asti ja katsotaan sitten miltä ne näyttää. Isojahan niistä ei saa tekemälläkään, mut täytyy muistaa että läskiä lähtee vielä aika lailla muualtakin kropasta kuin pelkästään pikku kätösistä ja rusina-olkapäistä.

Viime torstaina normaalin tapaan aamulenkki 60 minsaa ja salilla rintamusta ja pikku hauviksia. Täytyy sanoa, että mielettömän hyvän treenin vedin ja ekan kerran uskaltauduin jopa pyyntämään jeesiä kässäri penaan.

1. Vipuvarsi vinopena 9+4, 6*40kg/9, 7*35kg
2. Pena kp 9+4, 7*22kg/ 8*20kg
3. Vipunostot kp tasapena 12+5, 10, 8*10kg
4. Hk vipuvarsiscott 9+3, 6*10kg/8*7,5kg
5. Hk mutkatanko 8+2, 7*25kg
6. Hk kp seisten 8+2+3*10kg/9*8kg

Treenin loppuun vielä pientä pumppia olkapäille, joka jäi kyl aika lyhyeen, kun vasemmasta kädestä loppu voimat kokonaan. Joku hermo taas juntturassa 🙁

Perjantaina välipäivä ja matkustelin taas ihanilla Suomen rauteteillä Kuopioon. Junahan oli myöhässä, totta kai. Harvoinhan ne aikataulussa on. Lauantaina aamusella taas 60 minsan köpö, ostoksilla juoksentelua ja iltapäivällä vielä salilla selkää. Supersarja viikko alko taas! Tää on huippu.

1a. Ylätalja lapiokahvalla 5*8-10*50-60kg
1b. Kulmasoutu p.smith 5*8-10*45-55kg
2a. Leveä alatalja 5*8-10*45-55kg
2b. Kapea ylätalja 5*8-10*30-45kg

Koko lauantaipäivän oli tosi huono olo eikä oikein mikään ruoka pysynyt sisällä 🙁 Mikä lie pöpö taas. Aika järkyttävän alhaisia lukuja näytti sen takia vaaka sunnuntaiaamuna, mut onneks paino nousi tähän aamuun..

Sunnuntaina ennen junaan lähtöä nopsa olkapää-ojentajat reeni Gymillä. Yllättävän nopeella tahdilla sain tehtyä koko treenin. Normaalisti mulla kestää ja kestää ja vielä vähän lisää kestää..

1. Takaolat taljassa 4*8-12*30 lbs
2a. Sivuviparit kp 4*12-16*9kg
2b. Pystypunnerrus p.smith 4*8-12*20-32,5kg
3a. Facepull tangolla 4*11-15*70-75kg
3b. Etunostot köydellä taljassa 4*9-13*30-40 lbs
4a. Pushdown tangolla 3*9*45-55kg
4b. Penkkidippi 3*8-9*BW-10kg
5a. Pushdown köydellä 3*8-10*20-30kg
5b. Ranskalainen mutkiksella 3*8-9*20-25kg

Tänään aamulla taasen sit 60 minsan köpö, mut muuten vapukki. Kävin iltapäivällä naprapaatin käsittelyssä ja saatiin niska ainakin kuntoon ja osa selästäkin. Pari nikamaa on niin juntturassa ettei ne suostu naksahtamaan paikoilleen, mut saan ensi viikolla naprapaatilta liikkuvuusharjoitusohjelman ja kuulemma sen avulla nikamien pitäisi alkaa naksahdella kohilleen ihan itsestään. Varasin ensi lauantaiks myös urheiluhierojalle koko kropan hieronnan. Mä tulen niiiiin kuolemaan sinne!

Loppuun pari räpsyä viikonlopulta. Tästä on kiristely hyvä alkaa…

9 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Vitsit sulla tulee oleen hieno kunto tuon dieetin jälkeen!!! (ja siis on jo nytkin toki!)ZEMEÄ!!!!!! :DT: Perässä EI tulla ;D

 2. Riinu kirjoitti:

  Mä luulen et tuolt alta kuoriutuu aikast kova klassikkikissa 😀

 3. Annemari kirjoitti:

  Kyllä tuosta muuten hyvä tulee. Komea selkä ja kapee vyötärö. Kyllä siitä tulee kissa 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Sulla on tosi kiva blogi ja käynkin usein katsomassa onko tullut päivityksiä. 🙂 Kunnon treeniä ja kiva kun laitat painomäärätkin näkyviin. Tsemppiä diettiin!t: toinen punttimimmi

 5. Henna kirjoitti:

  Tsemppiä diettiin ja reeneihin!!kyllä sitä lihaa sulla löytyy! 🙂

 6. Elina kirjoitti:

  Tsemppiä dieettiin! 🙂

 7. Eva Kovalainen kirjoitti:

  Ei hitto sulla on kyllä nätin leveä tuo selkä ja pieni vyötärö, kyllä tuosta kuoriutuu nätti paketti! Tsemppiä diettiin Jonna 🙂 Olispa hurjan kiva olla neitien kanssa lavalla… ehkä vielä jokupäivä 😉

 8. Heidi kirjoitti:

  Tuo selkä on kyllä kaunis! Kova pektti siitä tulee, usko pois 🙂 Ei muuta kun tsemppiä, täällä kannustetaan kotikatsomoissa!! :D-Enzyme

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Mölliskö: no se kunto nähdään sit syksyllä 😉 katsotaan mihin rahkeet riittää!Riinu: miau :DAnsku: vielä kun saadaan se vyötärö esiin! Mullahan kertyy tosi paljon rasvaa just keskivartaloon ja varsinkin alavatsaan. Tuleehan sitä aika helposti muuallekin, mut vatsa on se ongelmakohta…Toinen punttimimmi: Moi! Kiva kuulla, että tykkäät 🙂 Saa laittaa juttuehdotuksia jos tulee mieleen!Henna ja Elina: Hirmuisen suuri kiitos tsemeistä tytskyille! Niitä tosiaan tarvitaan..Eva: Oi mikä kohteliaisuus sun kaltaisen bodibildaajan suusta! Kiitos siitä. Lämmitti kovasti tällaisen pienen pienen wannabe potarin sydäntä :)Enzyme: Kiitos! Jospa musta olis sit syksyllä jotain muutakin jälellä kuin selkä… 🙂 Se jääköön nähtäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *