Hae
Palasia Arjestani

Mitä kuuluu?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Harvoin tulee enää kirjoiteltua ihan perus kuulumisia. Aina on postaukselle jokin aihe ja sen mukaan mennään. No nyt ei ole, vaan höpötän ihan puuta heinää. Asiaa ja asian vierestä. Mitä nyt sattuu mieleen juolahtamaan. Ihan niin kuin nytkin!

Täällä ollaan palattu normaaliarkeen ja se tuntuu varsin mukavalta. Elämään on tulossa pientä helpotusta, koska päätin eilen lopettaa mun yrityksen ja vähentää siten myös siitä aiheutuvaa stressiä. Kivi suorastaan vierähti sydämeltä, koska ei tarvitse enää olla varpaillaan raha-asioiden kanssa. Enää ei tarvitse pelätä, että mokaan jotain ja perästä seuraa isot laskut. Samalla tässä seurailen mielenkiinnolla mitä meiltä työntekijöiltä leikataan. Puolikas lomaraha on meille monelle aika iso raha ja kyllähän sen menetys tuntuu. Sen olen huomannut ettei Suomessa ainakaan rehellisellä työllä pääse rikastumaan! Mitä enemmän tienaat niin sitä enemmän myös maksat kuluja ja veroja. Henkilökohtaisesti olen onnellinen, että mulla ylipäänsä on työpaikka jolla maksaa asuminen ja ruoka. Rahaa jää vielä treenimaksuunkin. Tiedän ettei kaikilla näin ole ja oonkin miettinyt josko alkaisin tehdä enemmän kotitreenipostauksia tai -videoita. Ihan vain motivoidakseni ja antaakseni inspiraatiota treenaamiseen myös kotona! Raskauskiloja pudotellessa treenasin paljonkin kotona, joten tiedän ettei hyvään treeniin tarvita kalliita kuukausimaksuja saati ihmeellisiä välineitä! Olisko tässä mitään ideaa?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Säästäminen siis taas tällä suunnalla mielessä, mutta taidan siitä kirjoittaa ihan oman juttunsa. Olette varmasti huomanneet, että säästäminen ja raha ovat mulle mieluisia aiheita! Tiesittekö muuten, että Bulgariassa minimi kuukauspalkka on 110e? Suomessa ei sillä maksaisi edes sähkölaskua, mutta meillä on toki palkatkin suuremmat ja Bulgariassa elämisen kustannukset huomattavasti pienemmät.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ollaan just palattu kotiin Bulgariasta ja mieli halajaa kovasti taas reissuun ja ulkomaille. Mutta se raha. Meillä on miehen kanssa 10-vuotispäivä lokakuussa ja mä olin niin toivonut, että päästäis käymään vaikka Prahassa muutamaksi päiväksi, mutta ei. Ei ole yksinkertaisesti rahaa. Seuraava vaihtoehto oli hotelliyö Helsingissä, mutta taitaa jäädä sekin, koska raha. Ehkä laitetaan himassa kanaa ja riisiä ja katsotaan töllöä.

Tulipas tästä postauksesta jotenkin kovin vakavamielinen. Mutta sellainen mun fiilis tällä hetkellä on. Mitä sulle kuuluu?

 

4 kommenttia

 1. Tii Hanna kirjoitti:

  Meillä vähän sama tilanne, kun vuosipäivä (10 myös) tulossa, mutta ei ois ylimäärästä lähtee mihinkään kylpylään/hotelliin/ulkomaille. Mut nykyään kun arki on niin kiireistä, niin molemmista tuntu vallan täydelliseltä vaihtoehdolta hakea hyvä leffa, irtokarkkeja ja tehdä hyvää ruokaa. Voitais silti laittautua ja juoda vaikka skumppaa. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mun mies kun ei edes juo skumppaa 😀 Mut joku leffassa käynti + ravintolaillallinen vois olla myös ihan jees juttu 🙂

 2. H-K kirjoitti:

  Joo, laita niitä kotitreeni postauksia!
  Ne vanhat oli tosi hyviä.
  Ja tuo sama ongelma se meillä muillakin, raha. Tekisi niin mielellään vaikka mitä ja matkustelis,
  mutta kun neljä henkeä lähtee reissuun, niin muutama satku ei riitä..

  Hyvää syksyä Jonna!

  • Jonna kirjoitti:

   Neljä henkeä on jo sen kokoinen porukka, että siihen saa vähän aikaa säästellä! Meillä jo kolmen hengen reissu tyhjentää tiliä oikein mukavasti + käyttörahat tietysti siihen päälle… Täytyy alkaa taas noita kotitreenejä tekemään enemmän 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *