Hae
Palasia Arjestani

Kyllä täällä tarkenee!

kyllä täällä tarkenee

Toiseksi viimeistä päivää täällä ihanassa lämmössä viedään. Lähdetään siis torstaiaamuna aikasin lentokentälle ja kohti Suomea. Vaikka täällä on toki ihanaa niin on myös ihanaa palata kotiin omiin ympyröihin! Odotan innolla, että pääsen laittamaan kotia ja treenaamaan taas säännöllisesti. Nyt on puhtia ja intoa tehdä vaikka mitä, eikös se ole loman ideakin? 😉 Tänään on lämpötila huidellut 30 asteen paremmalla puolella, joten kyllä täällä tarkenee! Käytiin tänään aamupalan jälkeen pyörähtämässä Sidessä ostoksilla. Lähinnä tuliaisia hamstrattiin ja katseltiin nähtävyyksiä. Olisin kovasti halunnut Nova malliin, jossa olisi Adidaksen liike, mutta mies tiesi aikaisemmista kerroista miten siinä olisi käynyt 😀 Ei suostunut lähtemään! Itselleni en ostanut sen kummempaa. Keräilen erilaisia kissapatsaita ja meinasin sellaisen käydä veilä ostamassa alakerran lahjatavaramyymälästä jos eivät maltaita maksa. Niin ja herkkuja aion hamstrata myös sekä meille kotiin että tuliaisiksi! Voipi olla, että huomenna kuvailen vielä yhden videon tältä reissulta tai sitten en. Täytyy katsoa minkälainen on fiilis sen osalta huomenna.

Alla video meidän reissusta. Näette vähän minkälainen paikka tämä on ja lämpimästi voin kyllä suositella! Ihanan rauhallinen paikka. Ei ole kuulkaa kaupustelijoita saati yökerhojen jytkettä. Niitä varten täytyy lähteä parin kilsan päähän Sideen. Erinomainen paikka lapsiperheille sekä rauhaa rakastaville pariskunnille 🙂 Mun kanavalle muita videoita pääset katselemaan tästä. Muista tilata myös kanava, se ei maksa mitään! Vielä on matkaa 500 tilaajaan ja silloinhan olen luvannut itselleni, että saan ostaa uuden kameran, kun tuo luku on täynnä.

Me lähdetään kohta illalliselle. Tänään on jenkkiteema! Eilen oli niin törkeän hyvää ruokaa texmex-illallisella, että jännä nähdä meneekö tänään vielä paremmaksi. En ole hetkeen syönyt niin hyvää brownieta kuin eilen!!!

4 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Kateeksi käy vaikka onhan Helsingissä ollut mahtavat syyssäät aurinkoa ja reilu10astetta päivällä. Nauttikaa viimeisestä päivästä, onko haikeaa palata kotiin? En tiennytkään että keräät kissapatsaita, mielenkiintoista. Onko kuinka iso kokoelma? Mä olen suuri Karvinen fani ja sitä tavaraa ja pehmoleluja on paljon. Tykkäätkö kissaihmisenä Karvisesta? Mitä tuliaisia ostit? Turvallista paluumatkaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Kotiin on aina mukavaa palata! Jäänyt tämä kommentteihin vastaaminenkin ihan tyystin kun on ollut kaikenlaista…Mulla on lähinnä puisia kissapatsaita, pieniä sellaisia. Eikä ole iso kokoelma. Alle kymmenen! En ostanut Turkista ollenkaan kun eivät miellyttäneetkään silmää eikä siellä ollut puisia ollenkaan 🙁 Karvinenhan on ihana! Mun kissakin nimettiin Karviseksi kun olin pieni <3

 2. Hanne kirjoitti:

  Oltiin kaksi vuotta sitten samassa hotellissa ja tykättiin kanssa.Pidin ohjatuista jumpista ja salista muutenkin.
  Sidessä kyllä tykättiin iltaisin käydä että näki vähän elämää:)
  Oltiin viikko all inclulla ja toka ilman. Toimi hyvin.

  • Jonna kirjoitti:

   Me ei illalla käyty missään kun ei tuon tytön kanssa paljon viitsinyt lähteä! Ehkä parin vuoden päästä sitten kunhan sekin jaksaa ja viitsii enemmän kävellä 😀 All inclusivea ei kyllä viikkoa pidempään jaksa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *