Hae
Palasia Arjestani

Kuvatuksia.

Eilen mesessä vaadittiin uusia kuvia. Heräsin tänä aamuna klo 5 treenaamaan poseja ja nappasin samalla muutaman kuvan. Tyttö vaan pienenee ja lihatkin häviää 🙁 Eipä musta taas paljon jää jäljelle, mut näillä mennään ja kisojen jälkeen tahkotaan taas pari grammaa lisää lihaa!

Selkä multa on kadonnut jonnekin matkan varrelle. Se vaikutti ennen mun vahvimmalta lihasryhmältä, mut enää en ole siihen yhtään tyytyväinen. Kisabiksut muuten mahtu jo päälle 😀 Saa varmaan pienentää niitäkin aika lailla lähempänä kisapäivää! Lihakset alkaa olla jo niiiiin paineettomat, että tankkausta kaivattaisiin. Jospa se valkku jo heltyis 🙂

Jatketaan harjoituksia!

10 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Ei näy selkäkuvaa, oisit senki laittanut. Ei mun mielestä sulla lihat oo mihinkään pienentynyt, ainakaan kuvien perusteella. Mutta fläsää on palanut hienosti. Lihattomaltahan sitä toki vaikuttaa, kun paineet katoaa lihasta taivaan tuuliin. Kyl se siittä ku saat hiilua koneeseen 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  en mä viittiny sitä vielä laittaa, kun en saanut kovin onnistuneita otoksi. Joka kuvassa puuttu tyyliin puolet kropasta 😀 Ei osaa peruuttaa itteensä oikeeseen kohtaan.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista nähdä vertailun vuoksi kuvia ensimmäiseltä kisadieetiltäsi. Itse olet kuvia varmasti jo verrannutkin, mitä mieltä olet? Uskallan kirjoittaa oman mielipiteeni tähän, koska annat siihen ”luvan” laittamalla kuvat tänne näkösälle. Ottaen huomioon innostuksesi, motivaatiosi ja omistautumisesi tälle lajille, on kehityksesi minun silmääni melko heikkoa. En voi sille mitään, mutta minun tulee jopa hieman surku kun katson noita kuvia. Jotenkin toivoisi, että sinun puurtamisesi näkyisi myös kunnossa enemmän. Jokainen meistä on kuitenkin yksilö ja fysiikat kehittyvät eri tahtia… Tsemppiä ja jaksamista sinulle, vaikka syksyn kisat jäisivätkin välistä.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka Anonyymi!Ihan ensimmäisenä täytyy sanoa, että mielestäni on varsin kummallista ja ikävää, että kaikki ”ikävät” ja negatiiviset kommentit annetaan ilman minkäänlaista nimimerkkiä..Sitten itse asiaan. Koneella mulla ei ole kuvia edellisestä kisadieetistä, koska kone kaatui keväällä ja kaikki kuvat meni siinä. Pakkiksella muistaakseni on kuitenkin noita edellisen dieetin kuvia ja muitakin kuvia treeniurani alkuajoilta, jos kiinnostaa!Itse kyllä tiedän, että olen kehittynyt varsin hyvin sitten viime dieetin ja lihasta on tullut tasaisesti ympäri kroppaa. Uskallan väittää, että aika moni muukin on kanssani samaa mieltä. Kuinkas kauan sinä olet treenejäni seuraillut? Tarkoituksena on itse asiassa ollut kopsata pakkiksen kansioista kuvia myös tänne. Tulevat jossakin vaiheessa..Se on kyllä totta, että kehitystä olisi voinut tulla enemmänkin tänä aikana, mutta kaikki vaan eivät ole superlahjakkaita. Itse koen olevani semilahjakas ja töitä saan tehdä aika paljon lihasmassani eteen. Toki kuntokin voisi olla aina offilla parempi ja.. no, ainahan asiat voisivat mennä paremmin :)Mutta näillä lihoilla on mentävä mitkä olen saanut haalittua ja lavallahan se lopputulos vasta nähdään!

 5. Sama ilkeämielinen(?) anonyymi kirjoitti:

  Pakkotoistoakin blogien ohella lukevana olen kyllä nähnyt sinun aiempia kuviasi, ja siihen juuri perustinkin tuon aiemman kommenttini. Olen pahoillani, jos kommenttini oli sinusta ilkeä. Negatiivinen se kyllä oli, mutta ehkä sellaistakin palautetta on hyvä osata ottaa vastaan? Tulet todennäköisesti saamaan samansuuntaista palautetta kisojen jälkeen, valitettavasti. En missään vaiheessa sanonut ettetkö olisi kehittynyt, sanoin vain että kehitystä on tapahtunut hämmentävän vähän.Mitä nimettömiin kommentteihin tulee, en itse näe niissä mitään kummallista tai ikävää. Itse en ole mikään tunnettu henkilö bodypiireissä tai edes aktiivinen kilpailija, joten minun nimelläni tuskin on merkitystä. Jos kerron olevani Maija Oulusta tai vaikka Kirsi Turusta, muuttaako se asiaa mitenkään? En kommentoi blogeihin aktiivisesti, joten en ole nähnyt mitään mieltä ottaa Google-tiliä käyttöön.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Mullakaan ei Google-tiliä ja siksi olen anonyymi ihailijasi. Blogisi on kannustavaa luettavaa ja videoistasi olen saanut omaan treeniini motivaatiota ja vinkkejä. Minun silmääni olet hienosti kiristynyt – ja toivon näkeväni sinut livenä sitten syksyllä katsomosta käsin!

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  100%:n varmuudella tiedän, että joka ikinen, oli se sitten sarjansa voittaja tai millä sijalla tahansa, kilpailija tulee saamaan kisojen jälkeen myös negatiivista palautetta. Tässä lajissa voisi aina kehittyä nopeammin, olla parempi rakenne, pyöreämmät lihakset, olla kireämmässä kunnossa, olla isommat olkapäät, reiden sviippi tai paremmat vatsapalat. Jokaiselle on oma mielipiteensä enkä tähän mennessä ole tavannut yhtäkään täydellistä kisaajaa bodylajeissa.Negatiivinen palaute oli ihan hyvästä! Pisti itsenikin miettimään, kiitos siitä. Postaus näistä ajatuksista tulossa myöhemmin. Toisaalta taasmulle itselleni on tärkeintä se mitä valmentaja, oma mies, treenikaverit ja muut läheisimmät lajia harrastavat ja sitä ymmärtävät ihmiset sanovat. Heidän mielipiteillään minulle on TODELLISTA merkitystä.Itse koen kehittyneeni varsin hyvin, kun ajatellaan, että viimeiset reilut 1,5 vuotta vasta olen todella panostanut lajiin, treenannut tietyllä ohjelmalla hakien lihasmassaa juuri tiettyihin kohtiin. Oma treeni- ja kilpailu-urani on vasta alussa ja minulla on vielä paljon opittavaa!Täytyy kaivella ne Pakkiksen kuvat ja tehdä jonkinlainen vertailu. Palaute, niin positiivinen ja negatiivinen, on aina tervetullutta!Jälkimmäiselle Anolle kiitos positiivisesta palautteesta. Blogia kirjoitan ja niitä luen juuri sen takia, että saisin itse lisää vinkkejä ja motivaatiota treeniin ja haluan jakaa myös omia ideoitani ja tietouttani (jota ei vielä ole paljoa 🙂 ) muillekin.Lavalle tässä tosiaan noustaan ja siellä se varsinainen kehitys sitten nähdään. En tiedä kisaanko tänä syksynä yhdet, kahdet vai kolmet kisat, sekin jää nähtäväksi. Syksy edetään oman kunnon ja jaksamisen ehdoilla!En tiedä oliko tässä vastauksessa päätä tahi häntää, pää on vähän jumissa 😀

 8. Annemari kirjoitti:

  Niin se on, että kehityksen saaminen natuna on vaikeaa ja hidasta, varsinkin naisella. Pitkällä offillakin on melkein pakko pitää välidieettejä, ellei halua ihan hylkeen näköisenä kisadieettiä aloittaa. Ja niillä välidieeteilläkin saa lihasta palamaan ihan liikaa. Hidasta tämä kärpäsestä härkäseksi kasvu on 🙂 Jonnan kanssa oltiin noviiseissa yhtäaikaa syksyllä 2007 ja siitä on kyllä patti tytöllä kasvanut, meillä molemmilla 🙂

 9. Inka kirjoitti:

  Mun silmään on kehitystä kyllä tullut, ollaan kuitenkin ihan irl nähty monet kerrat eli en pelkästään kuvien perusteella tuota sano. ;)Varsinkin entiset heikot kohdat on saanut muotoa hyvin. Tsemppiä dietin jatkoon, Jonna!

 10. map kirjoitti:

  Onhan tuo kunto mennyt eteenpäin siitä kun viimeksi sut näin…Melkoisesti onkin. Hienoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.