Hae
Palasia Arjestani

Kun peilistä katsoo ruipelo

Huh, mitä haipakkaa tämä viikko on vierinyt eteenpäin. Päivät on täyttyneet lähinnä töistä ja kotihommista. Olo on ollut vielä sen verran puolikuntoinen ettei treenaamaankan ole ollut vielä mitään asiaa. Tänään aion mennä boksille jo vähän mobbailemaan jumittavia paikkoja auki. Ensi viikolla vasta starttaan treenit kunnolla jos olotila vain sen sallii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAC360_2014-12-01-07-17-24-99620141201_061021

Viime viikonloppuna pidettiin salin pikkujoulut ja pitihän siellä itsekin käydä pyörähtämässä. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa sekä tietysti loistavaa seuraa ja livebändi. Ihanaa päästä välillä tuulettumaan ja jutustelemaan ihmisten kanssa. Hassua oli nähdä jengiä muissakin kuin treenikuteissa 😀 Bileet loppuivat yhdentoista maissa ja siitä lähdin heti kotiin. Ei mitkään jatkot oikein kurkkukipuisena houkuttaneet!

20141129_191024

Tällä viikolla olen saanut ruokavalionkin normaalille mallille. Viime viikolla oli kunnon pizzamättöpöhöt päällä ja peilikuva näytti aika kurjalta, huonosta olosta puhumattakaan! Gluteeniton ruokavalio poistaa multa todella helposti kaikki ylimääräiset nesteet ja tänä aamuna peilikuvakin alkoi näyttää siltä osin normaalilta. Painoa on tippunut sairastelun aikana muutama kilo ja sen kyllä huomaan sekä vaatteista että peilistä. Eipä ole paljon lihaspaineita tässä tytössä.. Voi kun pääsisi nyt kunnolla treenaamaan! On niin kurkkuani myöten täynnä tätä hemmetin niistämistä ja yskimistä, prkl.. Selkäkin alkaa kremppailla kun ei ole saanut kunnolla liikettä. Kaikenlaista vaivaa yksi flunssa voikaan aiheuttaa.

Mun vakio aamupala: Sunnuntain gluteeniton kaura-porkkanasämpylä höysteillä, hedelmä ja kahvia.

Mun vakio aamupala: Sunnuntain gluteeniton kaura-porkkanasämpylä höysteillä, hedelmä ja kahvia.

Töissä lohta, perunaa ja porkkanaa. Tätä kahtena päivänä peräkkäin.

Töissä lohta, perunaa ja porkkanaa. Tätä kahtena päivänä peräkkäin.

Chorizo-lehtikaalimunakas.

Chorizo-lehtikaalimunakas.

Viime viikolla duunissa lounaalla häränrintaa gluteenittomalla sämpylällä.

Viime viikolla duunissa lounaalla häränrintaa gluteenittomalla sämpylällä.

Eilen duunissa perussafkaa: gluteenitonta spagettia ja jauhelihakastiketta. Muovikiposta totta kai...

Eilen duunissa perussafkaa: gluteenitonta spagettia ja jauhelihakastiketta. Muovikiposta totta kai…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA20141128_09120320141201_154354-1No miltäs se kondis sit peilistä oikeasti näyttää? Pienen pikkuruiselta tytöltä se näyttää! Mulla ei nykyään enää kovin herkästi paino nouse, päinvastoin. Tuntuu, että pienen vaan. Kohta oon ihan mini-ihminen. Tai ehkä se vaan tuntuu nyt siltä kun en ole päässyt hetkeen jumpalle enkä ehkä sen takia ole syönytkään ihan entiseen malliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten ehkä jo osasta postauksen kuvista huomaa niin hassasin veronpalautukset uuteen kameraan. Mun vanha järkkäri on noin neljä vuotta vanha ja oon jo jonkin aikaa halunnut itselleni paremman ja uudemman kameran. Nyt sitten oli sen aika 🙂 Nyt kamerana on tuo pieni Olympuksen e-pl7, jonkin sortin blogikameraksikin tituleerattu. Täytyy sanoa, että on todella hyvä kamera! Ainoa huono puoli on se ettei siinä tullut mukana kovin kummoisia käyttöohjeita ja mulla ei oo mitään hajua miten saan asetukset esim. liikkuvalle kuvalle sopiviksi. Otan aika paljon treenikuvia ja napsin otoksia myös liikkuvista kissoista ja tytöstä niin tuo olis aika oleellinen asetus mulle. Jos teillä on sama kamera käytössä niin vinkkejä saa laittaa tulemaan! Tuliko teille hyvät veronpalautukset ja pistittekö ne jo menemään vai säästättekö jotain tiettyä juttua varten?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei yhtään pientä sormen jälkeä ikkunassa 😀

C360_2014-12-02-19-43-00-121IMG_20141203_112157OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tytön pipo: superyellow.fi*

Tytön pipo: superyellow.fi*

Nämä loppupään kuvat on napsittu uudella kameralla ja mun mielestä jälki on aika hyvää! Bonarina kamerassa on kääntyvä näyttö selfieitä varten (tärkee!! :D) sekä sisäänrakennettu wifi, jolla kuvat saa kätevästi siirrettyä kameralta puhelimelle. Hmm..onnistuukohan tabletillekin? En ole vielä kokeillut! Miltäs kuvat näyttää?

*tuotteet saatu

10 kommenttia

 1. Piia kirjoitti:

  Hih! Uskomatonta, että jollain on sama Nalle Puh-muki kuin mulla. Toi on ollu mulla töissä varmaan jo 10 vuotta! Eikä hajoa millään! 🙂 Pakko kommentoida vaikka ei liittynyt asiaan millään lailla! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, hauska sattuma koska toikin on todella vanha! En edes muista milloin sen olen saanut. Varmasti noin 10 vuotta sitten 🙂 Kulhokin mulla on samaa sarjaa ja sekin edelleen käytössä.

   • MArgarita kirjoitti:

    Mullakin on kyseinen nalle puhi muki!! ja samaan settiin murokulhokin! 😀 saanut joskus lapsena 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Haha, täytyy olla kestävää kamaa kun teiltäkin löytyy! Monet kerrat on lattialle toikin tippunut ja aina vaan ehjänä säilyy 🙂

 2. sanni kirjoitti:

  Voi…älä huoli, et sinä ruudun tälle puolen näytä yhtään ruipelolta.Ihan sopiva:)

 3. mikaela kirjoitti:

  Näytät tosi hyvältä, mutta vielä paremmalta näyttää toi MUNAKAS!! Holy shit mä söisin tuon chorizomunakkaan sekunnissa!

 4. Tea kirjoitti:

  Mun silmään et näytä kyllä miltän ruipelolta! 😀 hyvältä näytät! 🙂
  Uh toi munakas on niin mehevän näkönen!
  Mulle tuli ihan kivat veronpalautukset, osa niistä menee kun laitan hampaat kondikseen ja toivottavasti osa menee lomamatkaan! Haaveilen et päästään tammikuussa johonkin lämpöseen, se riippuu ihan työkuvioista! Toivottavasti saan pian tietää niin voi alkaa varailemaan sitä reissua!

  Tea, joka on niiiiiiiin loman & auringon tarpeessa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä kelpais köllöttää jossain lämpimässä… mulla seuraava pidempi loma vasta huhtikuussa eli toivottavasti sillon päästään jonnekin lämpöseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *