Hae
Palasia Arjestani

Motivaatiobuustia!


Uuh, mama. Give me those legs…

Joo, ei tänäänkään aamulenkkiä. Pääsin aamulla kuuden jälkeen nukkumaan ja kaheltatoista piti olla jo ylös ja kohta pitäis olla jo menossa taas koulutukseen. Ai, että mä vihaan tämmöstä elämää. Kisu raukka joutuu olemaan nyt pari päivää ihan issekseen monta tuntia päivässä. Onneks huomenna alkaa 9 päivän loma niin kerkee taas mirria rapsutella 😀

Hihii, mäpä pääsen tänään katsomaan Hunkseja työni puolesta.. nam.. Kyllähän semmosia ihan mielellään kattelee, siis ihan työn puolesta vaan, ei muuten 😀

2 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Moikka!12,5 kiloset nuo painot on. Tai ainakin niissä lukee niin! 😀 Tuo sali on Sodankylän varuskunnan sali ja siellä nuo painot menee kymmenestä kilosta ylöspäin 12,5 , 15, 17,5 jne..Joo tänne Kuopioonhan mie oon muuttanu. Kotkankalliolla treenaan siihen asti kunnes rikastun sen verran, että on varaa vähän ”parempaan” saliin.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Minkäslainen sali se kotkankallio on? Siellä kuulemma käy semmosia örinä-äijiä ;)Ne gymin painot on varmaan sit ohkasemmat. Tuolla taas menee 11, 13,5, 16, 18,5 jne. Aika heviä olis pystyä tekemään kunnon sarjaa kasitoistasilla haubereitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *