Hae
Palasia Arjestani

Kehityksestä ylläpitoon.

Tertsi! Ikean reissu meni varsin mallikkaasti. Tyttö katseli ihmeissään ympärille ja taisi välillä ottaa pienet torkutkin. Varsin helppo tapaus siis 🙂 Saalis ei ollu kovin kummoinen ja nekin vähät mitä ostin maksoi anoppi eli rahaa ei tuohon reissuun mennyt yhtään. Mukaan lähti helposti pyyhittäviä ruokalappuja tytskälle, pari alumiinista kukkaruukkua, kukkamaljakko ristiäispaikalle jääneen tilalle, joku helistin ja valokuvakehys. Ostettavaa sinne kyllä jäi, mites muutenkaan 😀 Löysin meille makkariin kivan lipaston ja eteiseen vaatekaapin. Ne täytyy vielä joku päivä käydä hakemassa.

Tämmöttiis makkariin muksun vaatteille.

Ja tämmöttiis eteiseen ulkovaatteille.

 Sopivan kokosta vaatekaappia oon etsinyt vaikka kuinka kauan ja tuon kyllä haen kun kerrankin löysin sopivan syvyisen. Meillä on tällä hetkellä eteisessä yksinkertainen pystynaulakko, joka on kyllä ihan hirveen näkönen. Nyt saan ainakin eteisen vähän siistimmän näköseks. Myös tytön vaatteille oon jo vaikka kuinka kauan yrittänyt etsiä käytettynä sopivaa lipastoa, mut eipä ole löytynyt. Toi Ikean lipasto vaikutti ihan pätevältä. Tähän asti tytskän vaatteet on ollu makkarissa kahdessa laatikossa lattialla ja voin kertoa ettei oo kovin kivan näköset kun pursuilevat jo yli…

Vaaterintamalla oon kans tehnyt joitakin hankintoja. On vaan tosi vaikee ostaa netin kautta mitään, kun ei tiedä tän hetkistä kokokaan eikä ne koot mene aina ihan niin kuin pitäis. Sen huomasin yhdessä elloksen paidassa. Tilasin sen yhtä kokoa isompana kuin mitä oon ennen käyttänyt, mut sehän oli aivan törkeen iso! Otappa nyt sit selvää et mikä on sopiva ja mikä ei. Mihinkään kauppoihin en jaksa lähtee muksun kanssa pyörimään ja vaatteita sovittelemaan. Ainahan netin kautta tilatut voi palauttaa/vaihtaa jos ei oo sopivia. Eilen tein tilauksen stocmannille, kun siellä on ihan hyvät ennakkoalet 🙂 Tämmösiä tulossa:

toppi 11,30e
toppi 15,50e

turkoosit leggarit 10,10e

hame 11,30e

 Hennesiltä on kans vaatepaketti tulossa, saa nähdä sopiiko niistä mikään. Ihan kiva olis välillä pitää päällänsä jotain muutakin kuin better bodiesin collareita : D

Viime viikolle sain kasaan kokonaista kolme salitreeniä. Muutettiin nyt mun treeniohjelmaa 3-jakoiseksi, koska turha varmaan näillä treenimäärillä jumpata millään 4-jakoisella. 2-jakoistakin oon joskus kokeillut mut en tykkää siitä yhtään eli tällä mennään nyt. Treenityyli on nyt enemmän sellainen heavy duty-tyylinen. Sillä sain joskus aikanaan kohtuullisen hyvin kehitystä ja viimeks dieetilläkin se toimi tosi hyvin. Katellaan miltä se tuntuu. Liikeiksi valittiin sellaisia, joilla saan hyvän tuntuman. Treenikaveria tarttee kyllä joissakin liikkeissä varmistamaan, mut eiköhän salilta aina joku löydy. Näillä treenimäärillä on varmasti turha odottaa kovin kummoista kehitystä, mut jos sais ees ylläpidettyä jo hankittua lihasmassaa niin olishan sekin jo jotain!

Sunnuntaina jumppasin selkää ja hauiksia.

1. Leuat vo 5+1*bw/ 7*keltainen kumi
2. Kulmasoutu vo 12, 10*50kg
3. Romanialainen mave 8*80kg/ 12*70kg
4. Hk tangolla 8+3*22,5kg/ 10*17,5kg
5. Hk scott koneessa 10*30kg+6*20kg/ 18*15kg

Nythän olis sit tarkotus joka kerta nostaa kuormaa.. Saas nähdä kuin käy! Alkuun varmaan nouseekin ihan helposti, mut jossakin vaiheessahan se raja tulee aina vastaan. Alla video parista selkäliikkeestä.

Jaahas, kait se on alettava tytön syöttöpuuhiin. Kauhulla odotan iltapäivää, tytskä saa tänään ensimmäiset piikki-rokotukset. Varmasti kiva ilta tulossa 😀

6 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    We stumbled over here from a different web address and thought I might check things out.I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your web page repeatedly.Also visit my homepage : Grow taller 4 idiots Scam

  2. Anonymous kirjoitti:

    each time i used to read smaller content which as well clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading at this time.Here is my website :: http://www.GrowTaller4IdiotsReviews.info

  3. Matthew C. Kriner kirjoitti:

    I just want to tell you that I’m beginner to blogging and site-building and certainly liked your blog. Most likely I’m planning to bookmark your website . You really come with fabulous writings. With thanks for sharing your website page.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.