Hae
Palasia Arjestani

Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista…

…Jonna maalasi ruhoaan, ruskeaa ja ruskeampaa 🙂

Neljä kerrosta väriän pinnassa, kuvassa kolme. Vielä saa jokusen kerroksen vetästä, että lavalla olis sopivan värinen. Tänään vielä pari kerrosta ja huomenna lisää. On muuten enemmän sääntö kuin poikkeus, et heti kun saa värin laitettua niin tulee armoton vessahätä ja rakko meinaa räjähtää sillä sekunnilla. Varmaan lavallakin mulla näkyy hanurissa vessanpöntön renkaan jäljet 😀

Lähdetään huomen aamulla seitsemän aikaan ajelemaan kohti helsinkiä. Tulee mielenkiintoinen matka, kun ennen klo 12 täytyy juoda vähintään 4 litraa vettä ja isäntä ilmoitti ettei hän aio pysähdellä 50 kilsan välein. Tulee tukalat oltavat mun pähkinän kokoisen seurapiirirakon kanssa…

Paino alkaa olla melko alhaalla ja näyttää siltä, että tosiaan pääsen tavoittelemaani painoon! Jee 🙂 Mun ei ainakaan tartte menettää yöunia sen takia, et jäis kisat kisaamatta liian korkean painon takia. Saan loppuelämäni tahkota lihaa enkä silti varmasti saavuta sallittua maksimipainoani. Siinäpä sitä oliskin tavotetta kerrakseen 🙂

Nyt syömään, jälleen kerran. Vatsa huutaa ruokaa 24/7..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *