Hae
Palasia Arjestani

Keleen koneet..

Edelleen taistelen tän koneen kans. Mulla oli ennen koneella semmonen hyvä ja näppärä ohjelma, jolla sai helposti käännettyä ja pakattua valokuvia. Eipä ole enää enkä muista mikä sen ohjelman nimi oli.. Muistaakseni se tuli kameran mukana, mut en löydä enää sit levyä millä se ohjelma oli. Varmaan pitää alkaa etsimään uutta ohjelmaa.. Joo, on mulla nytkin yks kuvankäsittelyohjelma koneella, sekin oli kameran mukana, Digimaster tai jotain. Se vaan on semmonen, et kun kuvan kääntää vaakatasosta pystytasoon niin kuva vääristyy. Jumalauta mä vihaan näitä vehkeitä! Aaargh..

Tänään kävin tekemässä sen kypsyysnäytteenkin pois alta kuleksimasta. Saahan nähdä meneekö läpi.. Toivottavasti menee niin ei olis enää paljon tehtävää koulun osalta. Kolmisen viikkoa vielä jälellä, tsihii!

Tänään reippaana salille tekemään selekää. Supersarjaviikko taasen käynnissä ja sehän ties taas ulottuvuustreeniä selälle eli räkkivetoa. Oikein hjuva liike. Jospa sitä kerkeis vielä pari grammaa hommaamaan lihasta ennen dieetin alkamista.

1a. Ylätalja eteeen leveä vo 2*8-10*60kg PB/ leveä mo 3*8-10*45-55kg
1b. Tuettu kulmasoutu 5*8-10*10-22,5kg Tässäkin pääsin tekemään isommilla painoilla eli PB 🙂
2a. Räkkiveto smith 5*8-10*90-105kg PB
2b. Selänojennus 5*8-12*BW tässä saa aivan mielettömän pumpin alaselkään!

Treenin päälle vähän aerobista matolla ja crossarilla. Ei jaksanu kovin kauan ahkeroida tai oikeestaan ei vaan huvittanu. Kait sitä pitäis siirtyä venymään tonne lattian puolelle. Alkaa olla paikat aika jumissa. Vasen käsi temppuilee ihan kunnolla. Vissiin sieltä on taas jokin jänne tulehtunut, kun ei kärsi oikein puristää kättä nyrkkiin.

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Tämmönen on ainakin kuvan koon muuttamiseen: http://www.irfanview.com/Ja jos on canonin kamera niin zoom browser x on sen mukana tuleva ohjelma. Ja kääntyyhän ne vaan ihan resurssienhallinnassakin ne kuvat.Nojoo..

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Joo, nyt mulla on ihan hyvä kuvankäsittely ohjelma koneella, mut en oo löytänyt siitä toimintoa jolla sais pakattua kuvia. Pitänee tutustua kyseiseen ohjelmaan vähän syvemmin. Luulis tommosen ominaisuuden siitäkin löytyvän..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *